WhisKIE

Addicted Gamers
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About WhisKIE

 • Rank
  Just got Addicted

Contact Methods

 • Skype
  xALINX5

Personal Information

 • Gender

Recent Profile Visitors

31 profile views
 1. CERERE HELPER SKYBLOCK Tydoza_FTW

  1.Nu ai. Varsta necesara. 2.Activ nu esti, stai mult AFK
 2. Cerere Avatar =WhisKie=

  Nick: WhisKie Tip lucrare: Avatar Text: WhisKie Text secundar: Helper play.add2.ro Stock (obligatoriu): Dimensiune:Cat pentru forum. Temă: Nu conteaza. Culori: Nu conteaza Ați citit regulamentul?:Photo Add2 Alte precizări:Sper sa fie fain.
 3. Cerere Helper =SkyBlock=

  De la mine ai in si nu ca esti coleg cu mine de insula pe skyblock, ci pentru ca esti activ, in chat te-am vazut , sincer as vrea sa iei ! Bafta !.
 4. Cerere Helper skyblock

  Nu te-am vazut nici pe server nici in chat, incearca sa fii mai activ! Momentan
 5. Cerere de Helper =Skyblock=

  Esti activ, ajuti playerii te vad si in chat, de la mine ai un mare pro !
 6. [CERERE] =SkyBlock=

  Nu te-am vazut pe server sau in chat.
 7. Cerere Helpar =SkyBlock=

  Cu totu` ca ne-am certat noi, insa nu vad dece nu ti-as da pro.Ai grija pe viitor la limbaj.
 8. Cerere Helper =SkyBlock=

  Nume: Matei Alin Madalin Nume in joc: WhisKie Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Un ban dat de consola, e o greseal a consolei am facut o cerere de unban si mi-a fost aceptata. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Salut, ma numesc Matei Alin si sunt din TG.Mures, imi place foarte mult Minecraft si C.S, sunt pasionat de fete, fotbal si tenis. Nu im place minciuna, prostia si tigania, im place sa fiu corect si amabil. Adresa (ID) Skype:xAlinx5 Nick+ID discord (obligatoriu):Momentan nu am, dar o sa revin cu update daca e cazul, nu e asta o problema in 5m imi fac. Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Desigur. Primele 7 cifre din CNP :5000927 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:SkyBlock Cat timp poti dedica serverului:Pai acum ca vine vacanta 4-5 ore in zilele de lucru, iar 7-8 in wekend. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Deoarece cred ca sunt destul de capabil sa am aceasta functie, este o functie nu chiar usor de obtinut, vreau sa ajut serverul sa creasca cat mai mult, este o comunitate mare si faina.. Ai citit regulamentul?:”Si daca nu l-am citit e vre-o problema?”
 9. Cerere UnBan WhisKie

  Nick:WhisKie Pe ce subserver ai primit ban:Play.addicted2.ro-sectiune SkyBlock Numele membrului din staff care te-a banat:Console Dovezi: Alte detalii:Credeti-ma, nu am nici un fel de kil-aura sau ce e al, nu am niciun hack, acept orice fel de test, skype orice, nu am hack, a gresit consola stiu se mai intampla.