WhisKIE

Addicted Gamers
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

1 Follower

About WhisKIE

 • Rank
  Devoted

Contact Methods

 • Skype
  xALINX5

Recent Profile Visitors

249 profile views
 1. Report Whiskie

  Mda, sunt foarte multe cazuri ca tine. Multi injura si folosesc HACK si in cerere unBan plang. Poftim dovada : http://imgur.com/a/zJebQ „Taca-ti gura” asa mi-ai zis tu mie, eu fiind membru STAFF, uite mai baiete la un membru STAFF nu ii zici sa taca, daca unui Leader sau Administrator ii zici sa taca primesti mute 6-12h! Asa ca eu zic a e destul 1h, intradevar trebuia 2h am gresit aici :D Eu cred ca am procedat corect, astept raspunsul lui Kara sau leader-ului. -Multumesc pentru reclamatie, sa mai faci :P !
 2. Cerere unban

  _VenomPvP din cate stiu eu nu ai grad, dar tu raspunzi la Topic-uri si faci OFF-TOPIC ! Vei fi sanctinat conform regulamentului in vigoare.
 3. Stie cineva ??

  S-a dat, nu sa se mai dea curand. T/C
 4. Reclamatie WhisKie

  1.In prima dovada ( http://imgur.com/a/1Lqub#ZFIW6lr/ ) nu te-am jignit absolut de loc, ca am vorbit cu tine la ,,sarcasm,, e altceva, nu te-am jignit, insa tu pe mine da, mai jignit, insa eu avand STAFF trebuie sa am un limbaj corespnzator, asa ca nu te injur doar vorbesc cu tine la ,,sarcasm,, sa vorbesti la ,,sarcasm,, este permis, si vreau sa vad dovada cand am dau eu mute pentru ca cineva mi-a zis ,,Saracu WhisKie,,. 2.In a doua dovada in care ti-am dat ban pentru refuz teste ScreenShare ai acest topic unde si acolo mi-ai facut post si am raspuns cu dovezile http://imgur.com/a/1Lqub#ZFIW6lr/. Astept un raspuns de la Kara/Cavaleru .
 5. Reclamatie WhisKie

  1.Ai un model de respectat : 2.Acestea sunt dovezile pentru ban-ul pe care ti l-am aplicat ! : 3.Acestea sunt dovezile ca nu ti-am dat mute,debeaba, cum zici tu :http://imgur.com/a/BVsWz Eu nu cred ca ti-am dat ban si mute pe ,,degeaba,, asa cum zici tu, acum astept raspunsul lui Kara/CavVaLeRu. Daca tie ti se pare ca cuvantu ,,rasa matii, este un cuvant care nu este vulgar, imi pare foarte rau de educatia ta!
 6. nuj ce sa zic

  Bafta pe viitor si spor la invatat !
 7. Reclamatie salih_gamer_YT

  Am vazut aceasta filamare, se vede ca chiar la inceput merge in timp ce mananca gapple op, insa m-am gandit ca exista sanse sa fie doar lag. Asa ca l-am luat la teste ScreenShare si din pacate a refuzat :( A primit ban, T/C
 8. Reclamatie tanicu1123

  L-am banat T/C
 9. Reclamatie Alex62

  L-am banat. T/C
 10. .

  https://www.youtube.com/watch?v=ZFL2-swE5Q8&feature=youtu.be Imi pare rau daca nu sunt in ordinea corecta, bandicam-ul imi face fite si filmeaza pe fraze doar cand vrea el. Aceasta este dovada cu domnul _iPho3nix care a refuzat teste ScreenShare ! Inca odata imi cer scuze daca nu e in ordinea corecta! +Ai facut si reclama, nu pot sa pun aici dovada deoarece este RECLAMA!
 11. reclamatie WhisKie

  Poftim si dovada, tu in dovada ta ca eu ti-am dat ban este facuta la 3m dupa BAN, de ce 3m ? Sa apuci sa stergi hack-ul ? Ai refuzat ScreenShare ,-WhisKie : R0man ai 3m sa ma adaugi skype xAlinx5, esti suspect de fly hack,, -R0man : ,,=))), sunt pe skype cu _iphonix,,
 12. Cerere Helper

  Nu esti activ.
 13. Cerere Helper SkyBlock oKapYy

  Incearca sa fii mai activ in chat!
 14. Cerere Helper

  Meriti !
 15. Cerere grad [ Helper ] - SkyBlock

  Nu meriti Helper T/C