WhisKIE

PLAY Staff
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by WhisKIE

 1. Reclamatie

  Playerul respectiv a fost sanctionat de catre mine comform regulamentului. Cer unui Administrator sa dea Topic Close la aceasta reclamatie.
 2. Reclamatie

  Asa,si noi aici vorbim despre ,,De ce s-a scos [/tempban] la Helperi,, sau despre reclamatie ? Din punct de vedere al reclamatiei,acei playeri nu au facut referire la varsta ! Cer unui Administrator sa dea Topic Close la aceasta reclamatie. Tu @NAftAlinAAA ai facut mai mult Off-Topic, ceea ce se sanctioneaza.
 3. Reclamatie

  Ce bine ca a scos Supraa acesele la [/tempban] la Helperi. Acolo nu este deloc referire la varsta,noroc ca au scos comanda ca altfel acei 2 playeri erau banati pe nedrept. Singurul lucru pe care i le-ai putea face este sa le dai un [/mute] de maxim 10 pentru jignire. Aceasta este parerea mea. Tu esti membru STAFF ma ai pe mine si pe alti colegi de-ai nostrii pe Skype/Discord,asa ca nu mai face post cuiva,imi dai mie pe privat SS si am sa aplic masuri unde e cazul ! Cer unui administrator sa dea Topic Close la aceasta reclamatie.
 4. Cerere - xMrP1x3latu

  Sa zicem ca ai merita o sansa,nu imi plac unele lucruri la tine dar se definesc in timp !
 5. Reclamatie [GCool]

  Player a fost sanctionat de catre mine,cer T/C
 6. [Model] Cerere Helper

  Model nerespectat
 7. Reclamatie [GCool]

  Asta o faci printr-un PM unui alt coleg de-al tau. Mi se pare inutil sa faci post cuiva cand tu esti membru STAFF
 8. Bug?

  Asta trebuie reclamat unui Tehnic nu printr-un post pe forum. Esti STAFF si ai acces sa scrii pe confa STAFF T/C
 9. Reclamatie

  Mda...FrostyGamer sa ma adaugi pe skype xalinx5 pentru ati face un control sa vad daca ai folosit sau nu acel bug,este spealitatea mea de ai prinde pe cei ce au folosit acest BUG Nu cer T/C momentan pana nu rezolv. Te rog adauga.ma skype sau lasa.mi skype tau ! Este o metoda simpla si legala.
 10. Reclamatie NAftAlinA si KsesoNN

  Ksenon a procedat corect,dar Naftalina nu stiu ce a vrut sa faca a dat vre-o 5 ban.uri pe accelasi motiv! Naftalina Limbajul vulgar este strict interzis pe server. Înjuraturile se claseaza perfect în aceasta categorie. Sanctiune: Mute 10min - 30min Acolo nu arata ca s.a adresat tie naftalina,asa ca nu inteleg de ce ban.
 11. Reclamatie WhisKie

  @EzRekt multumesc foarte frumos pentru explicatie,ca eu deja nu mai am neuroni la cat am incercat sa le explic si sa i fac sa inteleaga. In sfarsit cineva care chiar gandeste ca un om matur,ai da dovada de respect si loialitate. Multumesc inca odata !
 12. Reclamatie WhisKie

  CTRL+Enter si se posteaza Eram obisnuit de la Skypea roggg nu asta conteaza
 13. Reclamatie WhisKie

  Am editat din greseala,nu aia e treaba ta. Aia nu e amenintare Asteptam raspunsul lui Thanaos !
 14. Reclamatie WhisKie

  Hmm.....Tu dintr-o data ai avut ceva bani si Key Addicted2 si eu am crezut ca ai abuzat de un BUG asa ca eu doar ti-am dat un apropo, aia nu e amenintare. 1.A avut semnul intrebarii la final 2.Este o intrebare. 3.Era o amenintare doar daca ziceam ,,Iti dau ban ; Ai ban, etc. +Comportamentul tau de ,,om matur,, lasa de dorit, si tot tu ai curaj sa ne ceri noua sa iti dam PRO. Sa nu mai zic de conversatiile skype, etc. Poftim si ceva cu tine In-Game https://imgur.com/qMn1Sga Deci, aia nu e amenintare ! Si inca ceva, tu vrei sa te respectam pe tine, dar cine esti tu ? Prima data ma respecti tu pe mine, si dupa ai asteptari sa te respect, ok ?
 15. Cerere helper DjoKer9

  Imi pare foarte rau esti activ si ajuti playerii.Dar din pacate model nerespectata,e modelul cel vechi. Revino ori cu un edit ori alta cerere.
 16. Cerere Helper - Sophie639

  Nu te-am vazut nici o data, deci activitate..0, discord ?
 17. Reclamatie WoWGeo Abuz Mute

  A gresit si el,e normal Se mai intampla,puteai vorbi si tu cu el sau cu WiZe deoarece e o greseala se mai intampla aia e... Dupa parerea mea ar merita un advertisment verbal! +Ca ai si primit unmute imediat dupa ce ti.a fost acordata sanctiunea.
 18. Cerere =Adelin=

  Bine haide,iti dau pro dar vreau sa te schimbi in bine
 19. Cerere =DasDavid=

  Nu te vad activ in chat,nu ai varsta necesara.
 20. Hai sa numaram in romana ! Pana la 1000 !

  Cincizeci si unu
 21. Cerere Helper de AlanJC_14

  1.Nu esti activ 2.Model nerespectat
 22. Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

  A procedat corect,T\C
 23. Unban serutuseal

  Ai primit ban pentru reclama !
 24. Cerere Helper

  Regulament ne citit,nu ma intereseaza ca dupa ai dat edit.
 25. Cerere Helper-Survival

  1.Sectiune gresita 2.Regulament necitit 3.Nu am verificat,dar dupa o simpla privire CNP e fals. 4.T/C