Maikra

Addicted Gamers
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Maikra

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Acum am chef de..

  Am chef de o petrecere :)
 2. Cerere helpar #kingkaneki

  Meriti!
 3. Cerere Helper PrisonOP

  Esti destul de activ.
 4. Cerere Helper Prison

  Imi cer scuze. Acum am vazut
 5. Cât la sută?

  1% :) Cat la suta iti place sa faci sport ?
 6. Reclamatie Andreea13

  Nick-ul tau : Maikra Nick-ul celui reclamat : Andreea13 Descrie situatia : Pickaxe cu fortune 32000 ? Areanydd ai ceva de spus? Asa inteleg cum face ea atatia bani. Data : 30.062017 Dovezi : Ii multumesc lui Anonimul069 pentru dovezi.
 7. Cerere Helper =Prison=

  Nume: Alin Nume in joc: Maikra Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Am primit mute de aproximativ 3 ori si o singura data ban o ora pentru limbaj... Descriere scurta,35-40 cuvinte: Pai am 15 ani, nu agreez persoanele mincinoase, sunt genul de persoana care isi sustine punctul de vedere mult timp pana cand adevarul iese la iveala. Adresa (ID) Skype: itzmaikra.itzmaikra Nick+ID discord (obligatoriu): Maikra + #9831 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Am microfon dar nu pot participa la conferinte vocale. Primele 7 cifre din CNP : 5020426 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Prison Cat timp poti dedica serverului: Minim 4 ore pe zi. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: In ultimul timp din ce in ce mai multa lume injura, face reclama si tot felul de lucruri asemanatoare.... si trebuie opriti si potoliti. Ai citit regulamentul?: M-am bronzat!!
 8. Cerere Helper =Prison=

  Nume: Alin Nume in joc: Maikra Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Pai mute... o data de la Areanydd si o data de la Chrissy Descriere scurta,35-40 cuvinte: Pai, am 15 ani :). Sunt foarte sociabil si prietenos. Imi place sa ajut si sa fiu de ajutor :) Dar..sunt cam timid. Adresa (ID) Skype: itzmaikra.itzmaikra Nick+ID discord (obligatoriu): Maikra si id #9831 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Am microfon dar urechile celor ce ma asculta..imi e mila de eli :)) Dar pot de pe telefon. Primele 7 cifre din CNP : 5020426 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Prison Cat timp poti dedica serverului: Peste 3 ore pe zi. Nu stiu exact daca trebuie dar sa fiu sigur: De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: In ultimele 2-3 zile au aparut multi care injura, fac spam/reclama si e destul de nasol. Ai citit regulamentul?: Nu mai scap de sesiuni!
 9. Reclamatie Areanydd

  Nick-ul tau : Maikra Nick-ul celui reclamat : Areanydd Descrie situatia : 1. Da bani, bani pe care nu ii are. 2. Face numai ce vrea el, daca il chemi la pvp sa vada niste hackeri spune ca vine apoi se trezeste dupa 20 de minute, timp in care ii spuneam pe chat sa vina la pvp dar el vorbea cu altii. 3. Ameninta. 4. Da itm gratis. 5. A minat la MissingNo el neavand rank-ul neccesar. Data : A dat 10T unei fete in data de 19.06.2017 si restul s-au intamplat pe data de 22.06.2017 Dovezi :
 10. GIVEAWAY!

  Nume pe server : Maikra ID de skype: itzmaikra.itzmaikra Link/uri cu screenshoturile cerute mai sus