Ghotique

Addicted Gamers
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Ghotique

 • Rank
  Just got Addicted
 1. CE arma ?

  Ak-47 :)))))
 2. Alegerea

  CS:GO Factions sau Survival
 3. Da o nota semnaturii de mai sus

  9
 4. Care este jocul tau video preferat ?

  CS:GO , Paladins
 5. Da nota avatarului

  8 :)
 6. Propunere - SkyPvP

  Nume: Ghotique Propunere: Atunci cand omori pe cineva itemele care iti apartin sa cada. Sub-Server:SkyPvP Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Cred ca asta este ceva de care server-ul ar avea nevoie pentru ca va deveni din ce in ce mai competitiv. Jucatorilor daca nu le pica itemele merg fara frica jos si doar se bat. Daca le vor pica itemele vor fi mai atenti la joc si vor fi mai atenti cu cine se bat. Poze/Film: - Ceva de adaugat?: Va multumesc
 7. Reclamatie Admin

  Nu numai noi am patit asta, si alti playeri au vazut ca fac abuz Jigneste si jucatorii pentru ca isi poate sustine punctul de vedere.
 8. Reclamatie Admin

  Nick-ul tau : Ghotique Nick-ul celui reclamat : GhoulJaberk Descrie situatia : Am ramas total dezamagit de ceea ce s-a intamplat astazi pe server. Nu ma asteptat la un admin sa faca un abuz de rank. Eram astazi pe server impreuna cu prietenii mei. Dupa ce am avut un scandal cu adminul in cauza ( vreau sa imi arate dovezile ) am iesit de pe server datorita faptului ca am avut ceva treaba. Prietenul meu a mai ramas pe server i-ar domnul "Ghoul", facand un abuz si-a dat tp la noi acasa, in camara unde era prietenul meu. ( Facea potiuni ) Deodata el mi-a spus ca a vazut un player pe nume "oda" la el in casa deodata si a inceput sa se bata cu el. In timp ce se batea mi-a spus ca i s-a refacut viata lui oda instant fara ca el sa manance un mar OP sau ceva de genu.(potiuni). Dupa asta el a incercat sa fuga, iar din fata lui venea inca un player care erau cu oda, adica cu "admin-u" care l-a omorat. Nu este prima data cand acelasi jucator oda vine peste noi sa ne bata, dar culmea ca, cu aceeasi persoana Ghoul. Mi se pare lipsa de seriozitate ceea ce face el, dand o impresie rea asupra server-ului. Chiar mi-a placut server-ul la inceput foarte mult si am vrut sa ma pun serios la joc pe el, dar vazand seriozitatea acestui admin mi se pare jenant. Imi pare ca nu am dovezile deoarece s-a intamplat cat am fost offline, dupa un conflict cu Ghoul. Data : 16.06.2017 Dovezi : Din pacate dovezi nu am pentru asta i s-a intamplat unui coleg cat timp eu am fost offline.
 9. Propunere - Survival

  Salutare! Vreau sa mentionez ca ma bucur sa fac parte din comunitatea aceasta comunitate si ma bucur ca incercati sa cresteti pe zi ce trece. As avea mai multe propuneri pentru acest server, in special pentru SURVIVAL. Nume:Ghotique Propunere: a) Cred ca ar fi o idee buna sa adaugati un leaderboard pentru cel mai mare "asasin" al serverului. b) Scoaterea comenzii fly c) Organizarea unor competitii PvP in echipe. Sub-Server: Survival Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: a) Cred ca ar ajuta server-ul pentru ca ar starnii o competitie intre jucatori, ceea ce i-ar face sa joace mai mult facandu-si cele mai bune iteme de pe server. Vazand ca multe servere din minecraft au acest leaderboard, mi se pare un lucru care ar ajuta server-ul sa creasca. b) Din punctul meu de vedere comanda "FLY" joaca un rol foarte important dand jucatorilor acces usor in multe puncte. Fiind un server de survival as crede ca jucatorii ar trebuii sa fie cat mai independenti de comenzi ca aceasta. c) O propunere pe care as aplica-o daca as avea posibilitatea sa imi fac un server este aceasta. Organizarea unor competitii cred ca aduce un beneficiu oricarui server de minecraft. Facand competitii jucatorii isi vor strange "coechipierii" pentru a-si face o echipa sa concureze in turneu. Nu numai ca , competitiile aduc distractie, seriozitate dar pot aduce si playeri care cauta servere cu competitii/turnee pvp. Poze/Film: Nu cred ca este nevoie de asa ceva. Ceva de adaugat?: Cred ca aceste propuneri ar ajuta serverul sa creasca din toate punctele de vedere si sper ca acestea sa fie promovate cat mai repede. Va multumesc pentru timpul acordat!