isamatuk

Addicted Gamers
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

About isamatuk

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere helper !

  - regulament necitit, si cererile sunt inchise. Revin-o cu o cerere noua cand cererile vor fi redeschise.
 2. Cerere helper / moderator - iSamatuk

  Retrag.
 3. Nume: Marius Nume in joc: iSamatuk Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Un mute, si un kick de la consola ca eram bugat intr-un bloc. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Salut! Eu ma numesc Marius, am minunata varsta de 14 ani si imi plac jocurile pe calculator, ador minecraft-ul si fotbal-ul, imi place sa ma joc skypvp deoarece este destul de funny, si ma pricep la acest minigame. Adresa (ID) Skype: cretu.marius16 Nick+ID discord (obligatoriu): C. Marius#2036 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da. Primele 7 cifre din CNP : 5030222 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Skypvp si Prison. Cat timp poti dedica serverului: 4-5 ore pe zi. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Deoarece am mai facut parte din acest staff, si as vrea sa revin, deoarece sunt destul de experimentat si mi-am remediat problemele pe care le aveam. Ai citit regulamentul?: De ce l-as citi?
 4. Reclamatie Kenz0rYTB

  , cu ce drept te jigneste el pe tine?
 5. Reclamatie Kenz0rYTB

  Nu sunt post-hunter, dar pana acum ei imi ziceau ca nu stiu nimic, etc, etc. Si uite si la ei, o dovada. Si in primul rand, se vede ca nici tu nu stii, dupa acel "10" trebuia sa scrie m, nu min.
 6. Reclamatie Kenz0rYTB

  1.Nick-ul tau : iSamatuk 2.Nick-ul celui reclamat : Kenz0rYTB 3.Descrie situatia : Cineva facuse caps, si el a dat /mute numele individului 10 caps, dovada de incompetenta. 4.Data si ora (aproximativ): Data 19/08/2017, ora aproximativ 13:10. 5.Dovezi : http://imgur.com/a/r6oWO
 7. Reclamatie Aledorito7u7

  1.Nick-ul tau : iSamatuk 2.Nick-ul celui reclamat : Aledorito7u7 3.Descrie situatia : Este moderator, el nu stie de ce nu merg hopperele. 4.Data si ora (aproximativ): Astazi, ora 13:00, aproximativ. 5.Dovezi : http://imgur.com/a/93ApR Daca inca mai am gradul de Play Staff, m-am retras, sa mi-l scoata cineva.
 8. Cerere Helper SkyBlok

  de la mine, esti activ, ajuti playerii, meriti o sansa.
 9. Cerere de Helper - WeakDelta - SkyBlock

  Te rog sa nu mai dai reply aici, cand cineva iti spune ca regulamentul nu este citit, citeste-l cu atentie, nu te mai contrazice cu omul. da,activ esti, dar regulament-ul nu l-ai citit.
 10. Cerere Helper SkyBlock

  Te rog sa faci o cerere aici: addicted2.ro/forum/2011-helper-requests/ si sa respecti modelul de acolo, o zi/seara buna iti doresc.
 11. Cerere de Helper - WeakDelta - SkyBlock

  - regulament necitit, te rog sa-l citesti cu atentie.
 12. Reclamatie puppy_

  Eu faceam spawner, si m-am trezit cu ban..
 13. Cerere helper [SkyBlock] by BogdanFcV

  nu imi place activitatea ta, si nu ajuti playerii.
 14. Cerere Helper [SkyBlock] By KingErso

  Regulament necitit, te rog sa-l citesti cu atentie. Si in plus, nici nu te-am vazut activ pe server / chat.
 15. Cerere Helper

  regulament necitit, s-a actualizat. Citeste-l cu atentie.