AdelinPhw

Addicted Gamers
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About AdelinPhw

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Mi-am pierdut casa..

  Mi-am pierdut casa la coordonatele : http://imgur.com/a/ktsXw Ce pot face ? Când un admin își dă teleport / tp la ele îl duc în alt loc...Au încercat 4-5 admini, dar în zadar. Dacă mă poate ajuta cineva..
 2. Lagul de pe Survival 1.12

  Păi să se scoată 1.8 și să se bage 1.12 pentru că este mai popular decât 1.8 Cred că este mai căutat survivalul 1.12 decât 1.8 Propun să se facă un strawpoll să votăm sau ceva.
 3. Lagul de pe Survival 1.12

  Salut, când se rezolvă problema cu lagul de pe Survival 1.12 ? De când s-a băgat este așa mult lag. Lipsă de memorie sau ceva ? Poate se rezolvă, mulțumesc !
 4. Cerere Helper SkyBlock

  Nume: Eșanu Adelin - Ștefan. Nume in joc: Adelin23. Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Pentru prelungire odată. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Salut, mă numesc Adelin, am 16 ani și sunt din Galați.Sunt pasionat de fotbal.Sâmbetele și duminicile mi le petrec pe terenul de fotbal. Adresa (ID) Skype:Esanu.adelin1 Nick+ID discord (obligatoriu):AdelinPhw #4391 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Da. Primele 7 cifre din CNP:27209069(buletin). Cat timp poti dedica serverului:Aproximativ 10-12 ore pe zi. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Când nu este nici măcar un staff on pe server, se mai găsește o persoană, să facă reclamă, să înjure, să spameze sau să prelungească câteva cuvinte..Și de asta aș vrea să fac așa o „mini curățenie” pe server de aceste persoane.Dar totodată, să ajut și persoanele care întâmpină probleme. Ai citit regulamentul?:Păi eu vreau grad-ul, nu regulamentul.
 5. Cerere Helper SkyBlock

  Păi le pot da pe privat.Și am zis să nu le fac publice.
 6. Cerere Helper SkyBlock

  Nume: Eșanu Adelin - Ștefan. Nume in joc: Adelin23 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Normal că da, orice persoană de pe server cred că și-a luat mute de la staff pentru prelungire,limbaj sau caps. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Mă numesc Adelin, am 16 ani și îmi place să joc Minecraft,Brawlhalla sau Sa-Mp.Sâmbetele și duminicele mi le petrec dese ori împreună cu prietena mea și prietenii mei.Iubesc fotbalul,sportul meu preferat. Adresa (ID) Skype:Eșanu.Adelin1 Nick+ID discord (obligatoriu):AdelinPhw #4391 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Dap. Primele 7 cifre din CNP:Prefer să le dau pe privat deoarece sunt date personale. Cat timp poti dedica serverului:Păi, aproximativ 10-12 ore pe zi. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau să curăț chatul de copilașii care înjură,prelungesc cuvinte sau spamează.Dar totodată să ajut și playerii care întâmpină probleme ! Ai citit regulamentul?:Păi eu vreau grad-ul,nu regulamentul. Dacă voi fii respins, osă mă reîntorc cu o nouă cerere de Helper cu una, mai bună ! Pentru că știu că pot mai mult de atât.
 7. GIVEAWAY!

  Nume pe server:Adelin23 ID de Skype:Esanu.adelin1 Link/uri cu screenshoturile cerute mai sus: http://prntscr.com/fwli9w
 8. Nume:Eșanu Adelin-Ștefan Nume in joc: Adelin23 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Parcă mi-am luat 1 gag pentru că am spus același cuvânt de 3 ori. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Mă numesc Adelin am 16 ani și îmi place ca în timpul liber să joc fotbal, sportul meu preferat.Iar dacă nu am chef de nimic, Minecraftul mă ajută să-mi revină cheful ! :D Adresa (ID) Skype:Esanu.adelin1 Nick+ID discord (obligatoriu):AdelinPhw#4391 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Dap. Primele 7 cifre din CNP :Le dau pe privat, nu vreau să le spun aici. Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival 1.8 /1.12 (dar s-a închis momentan..) Cat timp poti dedica serverului:Aproximativ 12 ore. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Pentru că dețin cunoștiințele necesare, și vreau să ajut playerii care întâmpină probleme. Ai citit regulamentul?:''Pai eu vreau gradul nu regulamentul''. Dacă voi fi respins, osă mă întorc cu o cerere mai bună decât asta ! :D Mulțumesc anticipat.