BetoN_99

Addicted Gamers
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About BetoN_99

 • Rank
  Just got Addicted
 1. As vrea va rog Helper

  Imi pare rau dar nu ti-am cerut sa dai Pro Am intrebat doar daca iti place si daca ai putea am avut invedere sa iti pui parerea In plus mi-ai dat Doar pentru faptul ca ti-am cerut parerrea :( :)
 2. As vrea va rog Helper

  SKYPEUL ESTE +373062143269 SKYPEUL ESTE +373062143269 SKYPEUL ESTE +373062143269 SKYPEUL ESTE +373062143269 SKYPEUL ESTE +373062143269 SKYPEUL ESTE +373062143269
 3. CERERE HELPER FASFA

  Bravo imi place de tine ca ajuti oamenii! Esti activ pe cheat!!
 4. As vrea va rog Helper

  Jeppe Imi pare rau tu de mult nu ai intrat pe server si m-am schimbat...Nu ma mai joc cu hack deja de mult...Vreau sa fac un pas inspre addicted si sa intru in preuna cu voi ca sa ne unim...Sa va ajut si eu cu ce stiu!!!
 5. As vrea va rog Helper

  CNP-ul nu e fals Eu sunt din Republica Moldova si am vb cu Kara despre asta!!!
 6. As vrea va rog Helper

  Nume: Gabriel 14 ani Nume in joc: BetoN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Am primit Jail de 2 ori 1 data pentru anticockback si o data ca am injurat STAFFul ca nu a vrut sa ma ajute cu un hacker…Mute de cateva ori pentru ca am cerut sa ies din jail…xD Descriere scurta,35-40 cuvinte:Un helper bun. Ma pricep sa ajut oameni+Multi payeri nu siu anumite comenzi cum sa adaugi in protectie cum sa scoti eu toate astea le stiu si imi place sa ajut oamenii Adresa (ID) Skype: dumitru_morarescu Nick+ID discord (obligatoriu): Gabrie_BetoN_99#2607 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da, intotdeauna cand o sa trebuiasca doar trebuie sa fiu anuntat Primele 7 cifre din CNP :2002021Facebook https://www.facebook.com/gabriel.morarescu.31 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului: Toata saptamana voi fi online si o sa joc pe zi undeva la 3:30 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Ca sa ajut oamenii de pe server, si dese ori cand intru nu este nici un staff…Vreau sa rezolv bugurile pentru ca sunt foarte multe bugguri!!! Ai citit regulamentul?: "Cine Stie?"
 7. Uite http://addicted2.ro/topic/42683-regulament-jucatori/
  Si citeste la a 4 regula
  Scrie ca Eu vreau grad, nu regulament 
  Am mai cautat Le-am citit pe ambele

  Am gasit doua la Kara da-mi tu linkul atunci cu regulament

 8. I have Helper!!

  Nume: Gabriel Nume in joc: BetoN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Da am fost banat o data pentru hack am promis da nu mai folosesc si mute pentru unabn Descriere scurta,35-40 cuvinte: Ma cheama Gabriel, dar imi outeti spune Gani am 14 ani imi place Addicted2, mai ales Survival 1.8 Sunt o persoana serioasa si activa, glumet insa nu intrec masura. Adresa (ID) Skype: +37361121092 Nick+ID discord (obligatoriu): Gabrie_BetoN_99#2607 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da, intotdeauna cand o sa trebuiasca doar trebuie sa fiu anuntat Primele 7 cifre din CNP : 2002021----Posibil sa va para straniu, dar eu sunt din Republica Moldova!!! E Adevarat!! Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival 1.8 Cat timp poti dedica serverului: Toata saptamana voi fi online si o sa joc pe zi undeva la 3:30 ore...Dar timp dedic undeva la 6ore maxim De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Imi place serverul .... Deoarece as vrea sa detin accesele multiple si sa ajut jucatorii noi.Si sa am Prefix :D Ai citit regulamentul? Daca spun da, ma crezi?
 9. I have Helper!!

  Nume: Gabriel Nume in joc: BetoN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Da am fost banat o data pentru hack am promis da nu mai folosesc si mute pentru unabn Descriere scurta,35-40 cuvinte:Un helper bun. Ma pricep sa ajut oameni+Multi payeri nu stiu anumite comenzi cum sa adaugi in protectie cum sa scoti eu toate astea le stiu si imi place sa ajut oamenii....Sunt o persoana serioasa si activa, glumet insa nu intrec masura. Adresa (ID) Skype: +37361121092 Nick+ID discord (obligatoriu): Gabrie_BetoN_99#2607 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da, intotdeauna cand o sa trebuiasca doar trebuie sa fiu anuntat Primele 7 cifre din CNP : 2002021----Posibil sa va para straniu, dar eu sunt din Republica Moldova!!! E Adevarat!! Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival si Skywars Cat timp poti dedica serverului: Toata saptamana voi fi online si o sa joc pe zi undeva la 3:30 ore...Dar timp dedic undeva la 6ore maxim De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Imi place serverul .... Deoarece as vrea sa detin accesele multiple si sa ajut jucatorii noi.Si sa am Prefix :D Ai citit regulamentul? Daca spun da, ma crezi?
 10. Give my Helper

  Nume: Gabriel Nume in joc: BetoN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Da am fost banat o data pentru hack am promis da nu mai folosesc si mute pentru unabn Descriere scurta,35-40 cuvinte:Un helper bun. Ma pricep sa ajut oameni+Multi payeri nu stiu anumite comenzi cum sa adaugi in protectie cum sa scoti eu toate astea le stiu si imi place sa ajut oamenii....Sunt o persoana serioasa si activa, glumet insa nu intrec masura. Adresa (ID) Skype: +37361121092 Nick+ID discord (obligatoriu): Gabrie_BetoN_99#2607 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da, intotdeauna cand o sa trebuiasca doar trebuie sa fiu anuntat Primele 7 cifre din CNP : 2002021----Posibil sa va para straniu, dar eu sunt din Republica Moldova!!! E Adevarat!! Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival si Skywars Cat timp poti dedica serverului: Toata saptamana voi fi online si o sa joc pe zi undeva la 3:30 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Imi place serverul Ai citit regulamentul?: "pai eu vreau gradul, nu regulamentul"
 11. Jeppeboe mi-a dat ban pentru multi acc.. Prietenul meu si-a facut un account de la el de acasa Peste 2 ore a venit la mn si s-a conectat la WIFI...Am intrat pe server si jeppeboe ni-a dat ban pentru MULTI ACCOUNT Vreau unban lui:::: Dodon228 si BetoN_99
 12. Vreau unban!!!

  OK bine astept
 13. Reclamatie Operator Kiburici

 14. Vreau unban!!!

  M-a banat pentru hack pluginul vostru [AAC]... de ce nustiu pt ca eram fara hack daca vreti sa ma incercati haideti pe skype Lasati skypeul vosstru pe Facebook https://www.facebook.com/gabriel.morarescu.31 Acum 19 ore, BetoN_99 a spus: M-a banat pentru hack pluginul vostru [AAC]... de ce nustiu pt ca eram fara hack....Survival 1.8 e banat BetoN_99 daca vreti sa ma incercati haideti pe skype Lasati skypeul vosstru pe Facebook https://www.facebook.com/gabriel.morarescu.31 Si am vorbit cu un Admin i-am explicat totul dupa a inteles si a vrut sa-mi dea unban si a zis ca eu n-am nici un ban Acuma ce sa fac o multiea dea lucruri am in casa si peste tot pliz help me!!!o sa va ajut si cu un bug pe 1.12 Survival daca imi dati unban!!! S-a uitat aici jeppeboe si a zis ca sunt unban, dar uitati ce scrie aici