SfinxMD

Addicted Gamers
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About SfinxMD

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere Helper Survival

  Pîna cind?
 2. Cerere Helper Survival

  Nume: Corneliu Nume in joc: SfinxMD Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):am primit odata ban pentru camp doar ca eu nu faceam nimic doar stateam pe prot. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Sunt un om de treaba,ajutator,activ,si imi place sa joc minecraft pe addicted2. Adresa (ID) Skype: timcov.cornelus1 Nick+ID discord (obligatoriu): SfinX#5251 Detii microfon,si daca da,am microfon si pot sa particip. Primele 7 cifre din CNP :5020608 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului:3-4 ore pe zi. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Multi nu stiu unele comenzi si cind intru pe server multi injura si fac reclame iar staff nu prea este dar eu o sa fiu de treaba si ajutator. Ai citit regulamentul?: "Cine Stie?"
 3. Cerere Helper Survival

  Nume: Corneliu Nume in joc: SfinxMD Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):inainte de update am fost banat pentru x-ray si am sters atunci toate hackurile in rest nimic. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Sunt un om de treaba,ajutator,activ,si imi place sa joc minecraft pe addicted2. Adresa (ID) Skype: timcov.cornelus1 Nick+ID discord (obligatoriu): SfinX#5251 Detii microfon,si daca da,am microfon si pot sa particip. Primele 7 cifre din CNP :5020608 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului:3-4 ore pe zi. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau sa ma alatur ca acum ca e update multi nu stiu unele comenzi,unele chestii si ca sa ajut si stafful. Ai citit regulamentul?: "De ce l-as citi?"
 4. Cerere unban

  Nick:SfinxMD Pe ce subserver ai primit ban:survival Numele membrului din staff care te-a banat:Console Dovezi:https://imgur.com/d9CQRXT Alte detalii:Am primit ban pentru ca am zis ca simbata 16.09.2017 o sa fie event global ca a intrebat un player si nu am stiut ca e reclama asa ca am primit ban scuze nu o sa mai scriu reclame vreau unban.
 5. La ce ora sa postez cererea ? ultima cerere e miercuri la 21:58

 6. Cerere Helper Survival

  Nume: Corneliu Nume in joc: SfinxMD Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):inainte de update am fost banat pentru x-ray si am sters atunci toate hackurile in rest nimic. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Sunt un om de treaba,ajutator,activ,si imi place sa joc minecraft pe addicted2. Adresa (ID) Skype: timcov.cornelus1 Nick+ID discord (obligatoriu): SfinX#5251 Detii microfon,si daca da,am microfon si pot sa particip. Primele 7 cifre din CNP :5020608 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului:3-4 ore pe zi. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau sa ma alatur ca acum ca e update multi nu stiu unele comenzi,unele chestii si ca sa ajut si stafful. Ai citit regulamentul?: "Cine Stie?"
 7. Cerere Helper survival 1.8

  qKeralis sterge topicul asta te rog
 8. Cerere Helper survival 1.8

  Nume: Corneliu Nume in joc: Cronovi Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Am fost banat o data pentru x-ray si poate am mai facut greseli pentru care regret imi pare rau si nu mai joc cu hack le-am sters pe toate. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Imi place sa ajut playerii de pe server cei care nu stiu unele comenzi si unele lucruri sunt un om de treaba. Adresa (ID) Skype: timcov.cornelus1 Nick+ID discord (obligatoriu): SfinX#5251 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da,am microfon o sa particip la confernite vocale cit de des pot Primele 7 cifre din CNP :2003500 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival 1.8 Cat timp poti dedica serverului: Joc pe zi vreo 4 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau sa ma alatur ca sa ai ajut sa nu le fie greu si sa fie serverul fara hackuri si oameni care injura. Ai citit regulamentul: "De ce l-as citi?"
 9. Nume: Corneliu Nume in joc: Cronovi Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Am fost banat o data pentru x-ray si poate am mai facut greseli pentru care regret imi pare rau si nu mai joc cu hack le-am sters pe toate. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Imi place sa ajut playerii de pe server cei care nu stiu unele comenzi si unele lucruri sunt un om de treaba. Adresa (ID) Skype: timcov.cornelus1 Nick+ID discord (obligatoriu): SfinX#5251 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da,am microfon o sa particip la confernite vocale cit de des pot Primele 7 cifre din CNP :2003500 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival 1.8 Cat timp poti dedica serverului: Joc pe zi vreo 4 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Vreau sa ma alatur ca sa ai ajut sa nu le fie greu si sa fie serverul fara hackuri si oameni care injura. Ai citit regulamentul?: "Cine stie?"
 10. As vrea va rog Helper

  Vei fi un helper bun si doamne ajuta sa joci mult pe server La multi ani :)
 11. Reclamatie Dragosuuu

  1.Nick-ul tau : Cronovi 2.Nick-ul celui reclamat : Dragosuuu 3.Descrie situatia : Mi-a dat tpa la el si m-a omorit adica tpa+kill care pe server nu e permis. 4.Data si ora (aproximativ): 7 ‎august ‎2017, ‏‎21:25:18 5.Dovezi: https://www.youtube.com/watch?v=UjmENDLRKJI&feature=youtu.be
 12. [Cerere Grad]

  1.Nume real : Corneliu 2.Varsta : 13 3.Experienta forumuri : 100% ( 2 ani ) 4.Experienta pentru server : 100% (1 an) 5.De ce ai ales comunitatea Add2 ?: Pentru ca e mare si super tare cu oameni de treaba. 6.Alte comentarii : Nume in minecraft:SfinxMD,sper sa primesc helper