r3apPeRr

Addicted Gamers
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About r3apPeRr

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere Unban

  Se deschide daca nu numele meu pe fb e Darius baisan o poza cu un lup am Si linkurile la mn se deschid
 2. Cerere Unban

  https://www.facebook.com/baisan.cristian.7?notif_t=reengaged_producer_post&notif_id=1502376412199296 e fb lu fratemio si a meu daca e nevoie e https://www.facebook.com/darius.baisan.5 (uitate si la dndvirus la cererea de unban pls el e fratemio)
 3. Cerere Unban

  se uita cnv la cererea mea?? ca eu am pus-o mai demult si voi raspundeti la astialalti care au pus-o acm un min... si la amea nimeni (fratemeo e dndvirus)
 4. Cerere Unban

  survival1.8*
 5. Cerere Unban

  Nick: Gl00nTz Pe ce subserver ai primit ban: Survival Numele membrului din staff care te-a banat: JeppeBoe Dovezi: Alte detalii: aveam cont eu cu fratele meu pe acelasi wifi si am primit ban cu motivul multi acount...
 6. Unban Pls

  Nick: r3apPeRr Pe ce subserver ai primit ban: survival Numele membrului din staff care te-a banat: LaurNdC1 Dovezi: Nu am dar e adevarat ce am zis Alte detalii: Mi-a dat ban 7 zile ca am luat niste iteme de la spawn si nu le puteam arunca
 7. Reclamatie

  Nick-ul tau : r3apPeRr Nick-ul celui reclamat : LaurNdC1 Descrie situatia : Mi-a dat ban 7 zile pentru ca am luat niste iteme de la spawn si nu le puteam arunca fiinca eram la spawn si le-am luat din greseala ca nu le-am vazut :( Nu mai conta reclamatia mia dat unban!