ItsStefano

Addicted Gamers
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About ItsStefano

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

90 profile views
 1. Propunere - Survival

  Ce se intampla de nimeni nu mai voteaza cu acceptat sau respins la cereri ?
 2. Cerere Builder dNdVirus

  Domnule OverGaming tu ai facut acelasi lucru .. ai facut o cerere pe 5 aug si dupa una pe 6 aug ... Si nu ai voie sa dau tu respins si topic closed ? cine esti tu... cred ca vei fi sanctionat usturator..
 3. Cerere builder | ItsStefano |

  :))) mama ce warn o sa iti iei...
 4. Cerere builder | ItsStefano |

  UP , ce se intampla cu Head Builderul?
 5. Propunere - Survival

  este foarte distractiv sa iti bati joc de playeri??? este foarte inteligent
 6. Propunere - Survival

  Nume: ItsStefano Propunere: Eu as propune sa scoateti treaba asta ca tpa+kill este permis pe survival .. mai zos sunt motivele. Sub-Server: Survival Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa fiu omorat de tpa+kill pentru ca uneori unii playeri roaga lumea sa vina sa-i ajute cu casa cu ferma cu nu stiu ce si mereu este acelasi lucru.. kill. ba chiar mai multi playeri s-au lasat de server din cauza asta .. mie mi s-a intamplat chiar azi chestia asta si mi-am pierdut 40 lvl muncit ,o sabie tot la fel si armura desigur si 2 stakuri de iron care l-as fi vandut, si un playeri m-a rugat foarte frumos sa-l ajut la casa, cand mi-am luat toate materialele care puteam sa le pun la casa mea sa il ajut pe el , a venit cu inca 2 prieteni si m-au omorat... infiecare zi aud plangeri in chat acelasi lucru --Frate , da-mi lucrurile inapoi-- -- Dece m-ai omorat ca eu am vrut sa te ajut-- ETC .. deci varog faceti ceva in privinta cu asta eu nu stiu cum ati gandit cand ati permis asa ceva . Poze/Film: - Ceva de adaugat?: Sper sa se scoata chestia asta.
 7. Cerere Builder dNdVirus

  Prietene , singurul regulament referitor la builderilor scris de xKobe pe acest server este , asta Te rog sa imi spui unde scrie ca playerii normali nu pot vota ... doar in subiectul Cereri builder.
 8. Cerere Builder dNdVirus

  orice Player poate sa-si dea cu parerea . Daca nu as putea nu miar fi permis sa scriu covantul sau ar fi un plugin sau ceva care playerii chiar daca ar scrie cu douapunctece contra sau pro ... nu s-ar arata din cate stiu eu ... stai linistit ca nu e sfarsitul lumii . din cate vezi tu sunt 1 saptamana intre cereri deci poti sa faci o cerere oricand daca nu este acceptata deci . mai informeaza-te
 9. Cerere Builder dNdVirus

  mai ai mult mult de invatat si constructiile sunt prea slabe , trebuie sa mai bagi putina forma.
 10. Report Keralis1

  auzi da care era diferenta dintre ce faceam eu si facea ea ... trap , ce trap .... eu facusem o camaruta in care le dadeam la oameni tpahere pentru ca aceasi chestie o facea si Itz_Cat ... daca aveam o dovada iti aratam cum spama ea in chat tpahere ... si eu faceam lafel ( tot si ia avea aranjata o camaruta de kill si avea niste hopperuri sa ia itemele celui omorat) eu facusem ceva acolo pentru ca tu ai zis ca este total permis sa dam tpahere si dupa kill .. ce este diferit din ce a fut ea si ce am facut eu .. terog spunemi ps.. si ea dece nu a luat ban pentru ca facea acelasi lucri care il faceam si eu??? te rog fi mai atent daca tot ai leaderul ala...
 11. Report Keralis1

  Nick-ul tau : ItsStefano Nick-ul celui reclamat : Keralis1 Descrie situatia : hai sa va spun ce sa intamplat un player Itz_Cat sau nu stiu cum o chema facea tpa+kill la oameni mia zis ca nu stiu ce imi da si am dat accept sa vad cese intampla si mi-am lasat tot in chest sa vad ce fac acesti oameni (erau mai multi) si ma omorasera si pe alti tot la fel ... i zisesem lui Keralis1 in msg ca uni fac trap si l-am intrebat daca e permis? el a raspuns Da! si am inceput sa fac si eu trap ca ziceam daca tot pot sa faca si baietii aia eu dece nu pot? !! si mi-am luat ban Data : 8/12/2017 Dovezi :
 12. Cerere builder | ItsStefano |

  Va rog sa inchida cineva topicul asta , ca pana raspunde cineva se face 1 saptamana si fac alt topic !
 13. Cerere Bulider - EAXING

  iti dau un dar mai ai de invatat !
 14. Cerere builder | ItsStefano |

  UP! pls.
 15. Cerere builder | ItsStefano |

  _NoSkill despre ce vorbesti?