Gardonwest

Addicted Gamers
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Gardonwest

 • Rank
  Devoted
 1. Reclamatie BadBoy

  ia mai lasa-ma trebuie sa respecti regulamentu.. nu faci ce vrei tu
 2. Reclamatie BadBoy

  badboy , tot nu intelegi, NU 2 ZILE , 2 ORE !!!!!!!!!!
 3. Reclamatie BadBoy

  Nick-ul tau: Gardonwest Nick-ul celui reclamat: BadBoy Descrierea situata: Imi ziceam parerea despre BadBoy si am zis ,,prostalau " si imi da ban 2 zile nu 2h .. (am intrecut masura da nu sa imi dea 2 zile) Data: 12/12/2017 Dovezi: http://prntscr.com/hmje86 Cum vrei sa fie sanctionat respectivul : REMOVE , ACASA SI CU ASTA, SA NU IL MAI VAD CA STRICA SERVERU , DUTE LA FAMILIA TA SI LASA-MA SI LASA-NE IN PACE. REMOVEEEE ~~~~~.~~~~~ REMOVE ~~~~~.~~~~~ REMOVE ~~~~~.~~~~~ REMOVE ~~~~~.~~~~~ REMOVEEEE P.s: SE VEDE CA NU AI INVATAT LA SCOALA : COPII SE SCRIE CU 2 DE II NU CU UN I , SE SCRIE JIGNIRE NU ZIGNIRE
 4. Reclamatie k0nNix

  Nu a pus , remove
 5. Reclamatie k0nNix

  Nick-ul tau: Gardonwest Nick-ul celui reclamat: K0nNix Descrierea situata: Se vede clar cum a zis Deltona ca se bucura si am zis ,, si eu " , doar eu am primit mute , iar Deltona nu. Data: 12/6/2017 Dovezi: http://prntscr.com/hjzold Cum vrei sa fie sanctionat respectivul: Remove, sau Helper fara acces la jail,tempban etc. Edit: Dovezi 2 : http://prntscr.com/hk053r
 6. Reclamatie k0nNix

  Nick-ul tau: Gardonwest Nick-ul celui reclamat: k0nNix Descriere situatie: Dupa ce ca i-am dat skype , i-am dat partajare , nu ii arat versiunile ca nu am chef , imi da mute aiurea pentru amenintare , si eu am zis ,, ia pleaca de aici " Data:12/6/2017 Dovezi: http://prntscr.com/hjwdof O sa plece tot sv din vina lui k0nnix , pentru toata lumea : FASFA Itz_Cat , Eu , Sebi, Edi deaia am plecat de pe sv din vina lui k0nnix si badboy, si inca cativa da nu ii zic pe toti, au distrus tot sv si e vina si a voastra ca i-ati bagat in staff si le-ati dat up si nu meritau . MAI OMULE PAI CE FACEM AICI, eu ma las de add2 daca asa merge treaba. Nu o sa mai aveti playeri activi, sa stiti din vina staffului vostru de tot rasu. Ma las de ADD2 Bye. K0nnix ia pleaca sa nu te vad in topicu asta. SA SPUNETI PA CA NU O SA MA MAI VEDETI UN TIMP PE SV . CAND DISPAR NOOBI ASTIA O SA NE REAPUCAM TOTI. ( EU ITZ FASFA SEBI EDI ) FORTA KERALIS1 , SM3CK , MaxL3MON CEI MAI BUNI BAIETI DIN LUME. CUM VREI SA FIE SANCTIONAT RESPECTIVUL : REMOVE , REMOVE nu vreau sa te mai vad.
 7. Reclamatie k0nNix

  Nick-ul tau: Gardonwest Nick-ul celui reclamat: k0nNix Descriere situatie: Dupa ce ca i-am dat skype , i-am dat partajare , nu ii arat versiunile ca nu am chef , imi da mute aiurea pentru amenintare , si eu am zis ,, ia pleaca de aici " Data:12/6/2017 Dovezi: http://prntscr.com/hjwdof O sa plece tot sv din vina lui k0nnix , pentru toata lumea : FASFA Itz_Cat , Eu , Sebi, Edi deaia am plecat de pe sv din vina lui k0nnix si badboy, si inca cativa da nu ii zic pe toti, au distrus tot sv si e vina si a voastra ca i-ati bagat in staff si le-ati dat up si nu meritau . MAI OMULE PAI CE FACEM AICI, eu ma las de add2 daca asa merge treaba. Nu o sa mai aveti playeri activi, sa stiti din vina staffului vostru de tot rasu. Ma las de ADD2 Bye. K0nnix ia pleaca sa nu te vad in topicu asta.
 8. Reclamatie BadBoy

  Nick-ul tau: Gardonwest Nick-ul celui reclamat : BadBoy Descrierea situata: Vorbeam cu un prieten si el a zis o vorba vulgara si tot pe mine m-a sanctionat. Data: 12/2/2017 Dovezi: http://prntscr.com/hi1jb5 http://prntscr.com/hi1jks Cum vrei sa fie sanctionat respectivul : Remove , nu accept asa o greseala , daca dadea mai putin ziceam dar la asa o greseala.
 9. Cat mai dureaza ?

  Stiu ca fac multe topicuri dar mna, cand nu ai ce face.. si mi se pierde rabdarea si sperantele..
 10. Cat mai dureaza ?

  Haideti ma , ca usor usor mi se pierd sperantele..
 11. Cat mai dureaza ?

  Stiu..
 12. Cat mai dureaza ?

  Keralis aici ai dreptate.. Mie imi placeau eventurile tale, acum vai si amar .. Se dau doar key si 1 bedrock..
 13. Cat mai dureaza ?

  Daca azi nu il ridicati pana la 12:00 , nu cred ca o sa mai am sperante.. :(
 14. Cand se deschide serverul?

  da =))
 15. Cand se deschide serverul?

  cum tu nu vezi sensul la minecraft, asa nu vad eu sensul la world of warships