BLitsFZR

Addicted Gamers

Community Reputation

4 Poor

About BLitsFZR

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 01/11/1998

Contact Methods

 • Website URL
  1923.ro
 • Skype
  blits.rapid

Personal Information

 • Location
  Iasi
 • Gender
  Male
 • Interest
  Sa traiesc linistit .

Recent Profile Visitors

354 profile views
 1. Acum am chef de..

  Am chef de șofat.
 2. Rima

  Nu vreau nimic ,findca am de toate Dar cand vreau liniste , nu se mai poate. Linistea este acea comoara De nicaieri vreau sa apara ((e mai greu cu masura , dar merge ))
 3. Ce ai face ?

  M-as culca inapoi . Ce ai face daca ai fi Dumnezeu?
 4. Cu ce arma?

  Cu o singura rozeta. =))
 5. Uite o piesa geniala , ce are legatura cu subiectul abordat aici . ( Scrisoarea pentru Robotii ce vor ramane in locul vietii pe pamant )
 6. Alegerea

  Luna Parazitii sau satra . ( chiar sunt curios )
 7. Cât la sută?

  Imi place intrebarea si raspund : 100% 100 % masina , acus iau carnetul ( deci am nevoie si de aia) Cat la suta mananci din ce-ti pune mami tau =)) ?
 8. Acum am chef de..

  Am chef de un vin bun , si ce sa-l vezi chiar acum il gust.
 9. Pune o porecla celui de deasupra

  Caramea ( ma uitam la avatar , cand am gandit porecla) =))
 10. Da nota avatarului

  10 pentru tema . P.S. ( pentru administratie) As vrea ca cei de la add2 sa se ocupe de problema cu avatarele . sa avem avatare 150x250 150x300
 11. Ce-ai face daca....?

  Cum zise Cheloo : Daca as fi milionar , n-as mai fi in viata . As zambii expus la morga , conservat in gheata =)). Ce ai face daca , maine ar fi al 3-lea Razboi Mondial?
 12. Ghiceste varsta celui care a postat inaintea ta

  17 , la ghici
 13. MultiMC (Launcher Premium)

  MultiMC , in opinia mea , este cel mai bun launcher pentru jucatorii de MC . Am ceva timp de cand il folosesc , si niciodata n-am avut probleme . SITE / Link DOWNLOAD : https://multimc.org/ Ce are in plus ? Gestionați mai multe instanțe ale Minecraft dintr-o dată ; Porniți Minecraft cu o rezoluție personalizată ; Modificați opțiunile de rulare Java (inclusiv opțiunile de memorie) ; Afișează ieșirea consolei Minecraft într-o fereastră codată în culori ; Inchide Minecraft cu ușurință ,dacă se blochează / îngheață ; Pictograme personalizate și grupuri pentru instanțe ; Forge integrare (instalare automată, descărcări de versiuni, gestionare mod) ; Minecraft managementul mondial ; Importați și exportați instanțele Minecraft pentru a le împărtăși tuturor ; Suporta fiecare versiune a Minecraft pe care lansatorul de vanilie o face ; Pe scurt , poti face pack-urile tale personale , cu diverse moduri . Din pacate acesta este pentru jucatorii ce au Cont Premium . Nu m-am informat daca exista si launcher cracked. Prezentare video :
 14. Hai noroc

  Salutari.