Dionis

Addicted Gamers
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dionis last won the day on September 10

Dionis had the most liked content!

Community Reputation

2 Poor

About Dionis

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday January 3

Contact Methods

 • Skype
  ciprikao

Personal Information

 • Location
  București
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. [Dionis] ~ Cerere Robber

  Ai dreptate, eram obisnuit cu celalalt. Am vazut acum ca e "Allah cel Puternic ne da arme si ne apara de gloante". Imi cer scuze.
 2. [Dionis] ~ Cerere Robber

  1. Cu ce nick joci pe server? Dionis 2. Ce factiune doresti? Robber 3. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune? Mi se pare cea mai accesibila factiune, din punct de vedere al indatoririlor, insa imi permit sa spun ca as fi potrivit. 4. Ai citit regulamentul? Doamne fereste... 5. Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on? Aproape oricand, mai putin in ziua de marti, cand sunt destul de ocupat cu studiile la facultate. 6. Ai avut conflicte cu un membru staff? Daca da de ce? Nu am avut absolut niciun conflict cu nimeni din Staff. 7. Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii? Fur ce-apuc si transez gabori. 8. Cum te descri ca jucator al GTA-ului? Rabdarea si organizarea ma definesc. Pasiunea pentru ceea ce imi place ma face mai bun decat restul. In rest, ma descriu ca fiind roman: "Om trai si-om vedea...".
 3. [Prezentare] - Dionis

  Bine v-am găsit, indiferent de vârstă sau experiență! Mă numesc Dionis, am 18 ani, joc cu nick-ul identic numelui meu și locuiesc în București. Sunt pasionat de fotbal, muzică balcanică și de absolut tot ce ține de vehicule, indiferent de natura lor. Țin minte și acum când am intrat prima dată pe server... A fost al treilea sau al patrulea server pe care am jucat... E ceva timp de atunci... Am impresia că am aflat despre server prin intermediul unui fost fost coleg. Odată cu timpul, serverul a căpătat noi up-uri care, din câte vedeți, au atras jucători nu doar din România, deci nu pot să am decât o părere foarte bună despre Addicted2. Nu mai folosesc Skype de când am testat programe mai bune. Mă puteți găsi pe Discord: Dionis#4717.
 4. Cerere - Poliție

  Multumesc. Ne mai vedem pe sectiune. Multumesc mult de sustinere.
 5. Cerere - Poliție

  Ba sunt, doar ca nu m-ai vazut tu, cum nici eu nu te-am vazut pe tine, atunci cand stau eu on. :) Cand vorbeai cu mine, ai uitat? Corect, asa se face. Hai sa nu intram in detalii, ca o sa vezi ca nu e chiar "Contra" aici...
 6. Reclamatie [1]

  Nick-ul tau : Dionis. Nick-ul celui reclamat : STeWiPe. Descrie situatia : Camp la spawn. Nu permite parasirea spawn-ului de ceilalti jucatori. Data : 25.08.2017, ora 02:23. Dovezi : http://prntscr.com/gcpfzd
 7. Cerere - Poliție

  1. Cu ce nick joci pe server ? : Dionis. 2. Ce factiune doresti ? : Poliție. 3. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? : Faptul că pe server sunt mai mulți răufăcători decât oameni ai legii. 4. Ai citit regulamentul ? : Voi proteja mereu orașul de rele. 5. Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? : Aproape non-stop. Nu am altceva de făcut, dat fiind faptul că am trecut de învățământul liceal. 6. Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? : Nu, nu am avut niciun conflict cu niciun membru Staff. 7. Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? : Bineînteles, am grijă la răufăcători și las jucătorii obișnuiți în pace. 8. Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? : Pe o scară de la 1 la 10, mă autoevaluez cam pe la 9,25. (O mică aroganță, că tot am terminat m1) :))
 8. Cerere - S.W.A.T.

  Doresc sa retrag cererea. Multumesc.
 9. Cerere - S.W.A.T.

  1. Cu ce nick joci pe server ? : Dionis. 2. Ce factiune doresti ? : S.W.A.T. 3. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? : Inspirat din realitate, ador interventiile lor la locul portivit. 4. Ai citit regulamentul ? : Voi proteja mereu orasul de rele. 5. Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? : Avand in vedere faptul ca am terminat liceul, pot fi online oricand nu am nicio treaba acasa, si daca am zi libera, pot fi activ non-stop. 6. Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? : Nu, nu am avut si sper sa nu am. Certurile nu isi au rostul in jocuri. 7. Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? : Bineinteles, am "studiat" destul comportamentul celor din S.W.A.T. 8. Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? : Veteran al minigame-ului, stiu cu ce se mananca. P.S.: Am cautat sectiunea pentru depunerea cererilor S.W.A.T., dar nu am gasit-o, asa ca am gandit ca cel mai potrivit este sa-mi depun cererea aici unde sarcinile factiunii sunt similare cu cele ale politistilor.