KaitaN

Addicted Gamers
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About KaitaN

 • Rank
  Just got Addicted

Recent Profile Visitors

72 profile views
 1. Cerere Helper SkyPvp

  Nume: Cornel Nume in joc: KaitaN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Nu,nu am avut nimic. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt un baiat de 15 ani,locuiesc in Targu-Jiu.Imi petrec timpul cu prieteni. Adresa (ID) Skype: I see freak! / cornel.sisu Nick+ID discord (obligatoriu): KaitaN15 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da. Primele 7 cifre diCNP:5020722 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Pe SkyPvP,BedWars,SkyBlock si Factions Cat timp poti dedica serverului: 3 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Doresc sa ajut server-ul, pentru că joc de mult timp pe el, si mereu dau de codatii,si de jucatori care injura Ai citit regulamentul?:"Cine stie?"
 2. Propunere - SkyPvP

  Nume: KaitaN Propunere: Sa readaugati sa se vada gradul in tab si in stanga nickului tot cum era si inainte, si ar fi fain sa fie si nickul colorat in chat cu culoarea gradului Sub-Server: Sky-Pvp Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Frumusetea Poze/Film: nu trebuie Ceva de adaugat?: Nimic.
 3. Prounere - MrKrolik

  Ar fi fain,eu sunt pro.
 4. Provocare GreenStain

  V1,sunt praf amandoua trebuie sa recunosc.
 5. ProPunere

  Da ar fi frumos sau crazy walls <3
 6. Cerere Helper SkyPvP

  Gata,l-am facut KaitaN15 ma cheama pe discord. P.S scuza-ti pt x2 post..
 7. Cerere Helper SkyPvP

  Îl pot face in momentul ăsta contul.
 8. Ban degeaba

  Scuza-ti ca ma bag, QKERALIS,te rog frumos,imi dai si mie textura?numele sau un link.
 9. Portofoliu - KaitaN

  https://i.imgur.com/yiQ7DXn.png[/img] https://i.imgur.com/FMHo8OE.gif[/img] https://i.imgur.com/jBy6uzA.png[/img] https://i.imgur.com/QISOyp2.png[/img] https://i.imgur.com/D6JcDnf.png[/img] https://i.imgur.com/neJI5ci.png[/img]
 10. Cerere Helper SkyPvP

  Nume: Cornel Nume in joc: KaitaN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Nu,nu am avut nimic. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt un baiat de 15 ani,locuiesc in Targu-Jiu.Imi petrec timpul cu prieteni. Adresa (ID) Skype: I see freak! / cornel.sisu Nick+ID discord (obligatoriu): Nu am cont..inca Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da. Primele 7 cifre din CNP :5020722 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Pe SkyPvP,BedWars,SkyBlock si Factions Cat timp poti dedica serverului: 3 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Doresc sa ajut server-ul, pentru că joc de mult timp pe el, si mereu dau de codatii,si de jucatori care injura Ai citit regulamentul?:"Cine stie?"
 11. [Reclamatie] TheBlackFrench

  Nu este in staff,are doar un rank prin care il poti face si tu.P.s scuza-ti ca m-am bagat.
 12. Sugestie - KaitaN

  Normal ca trebuie sa fie compatibil cu forumul Cum ar funcționa dacă n-ar fi compatibil..și dacă îl configurați cum trebuie nu o sa aibă nici bug-uri, va pot ajuta sa-l creați dacă doriți.
 13. Sugestie - KaitaN

  Un chat pe forum, dacă vrei să îți arat și cum sa-l pui, iti dau un PM
 14. Propunere - SkyPvP

  Nume: KaitaN Propunere: Sa adăugați o categorie nouă Sub-Server:SkyPvP Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Sa va explic, zic să adăugăm o categorie nouă "Absențe și retragerii" în care fiecare membru care deține grad pe server sa anunțe dacă se retrage sau nu poate intra Poze/Film: nu e nevoie Ceva de adaugat?: Sper să adăugați această categorie.
 15. Sugestie - KaitaN

  Hmm..ce ziceti sa adaugam in chat pe forum?Cred ca ar fi mai interesant.