KaitaN

Addicted Gamers
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KaitaN

 1. Portofoliu - KaitaN

  https://i.imgur.com/yiQ7DXn.png[/img] https://i.imgur.com/FMHo8OE.gif[/img] https://i.imgur.com/jBy6uzA.png[/img] https://i.imgur.com/QISOyp2.png[/img] https://i.imgur.com/D6JcDnf.png[/img] https://i.imgur.com/neJI5ci.png[/img]
 2. Propunere - SkyPvP

  Nume:KaitaN Propunere: Sa adăugați top 10 killer's cu cele mai multe killuri, sa fie undeva in stângă. Sub-Server: SkyPvP Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Înfrumusețare Poze/Film: nu cred ca trebuie Ceva de adaugat?:Sper sa adăugați.
 3. Portofoliu - KaitaN

  https://i.imgur.com/Gw9yFg6.gif[/img] https://i.imgur.com/jB1VxoL.png[/img] https://i.imgur.com/KSS30f7.gif[/img] https://i.imgur.com/kai07h1.gif[/img]
 4. Propunere - Minigame-uri

  Eu sunt ar fi frumos sa se adauge.
 5. Cerere Helper SkyPvp

  Nume: Cornel Nume in joc: KaitaN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Nu,nu am avut nimic. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt un baiat de 15 ani,locuiesc in Targu-Jiu.Imi petrec timpul cu prieteni. Adresa (ID) Skype: I see freak! / cornel.sisu Nick+ID discord (obligatoriu): KaitaN15 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da. Primele 7 cifre diCNP:5020722 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Pe SkyPvP,BedWars,SkyBlock si Factions Cat timp poti dedica serverului: 3 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Doresc sa ajut server-ul, pentru că joc de mult timp pe el, si mereu dau de codatii,si de jucatori care injura Ai citit regulamentul?:"Cine stie?"
 6. Cerere Helper SkyPvP

  Nume: Cornel Nume in joc: KaitaN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Nu,nu am avut nimic. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt un baiat de 15 ani,locuiesc in Targu-Jiu.Imi petrec timpul cu prieteni. Adresa (ID) Skype: I see freak! / cornel.sisu Nick+ID discord (obligatoriu): Nu am cont..inca Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da. Primele 7 cifre din CNP :5020722 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Pe SkyPvP,BedWars,SkyBlock si Factions Cat timp poti dedica serverului: 3 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Doresc sa ajut server-ul, pentru că joc de mult timp pe el, si mereu dau de codatii,si de jucatori care injura Ai citit regulamentul?:"Cine stie?"
 7. Propunere - SkyPvP

  Nume: KaitaN Propunere: Sa readaugati sa se vada gradul in tab si in stanga nickului tot cum era si inainte, si ar fi fain sa fie si nickul colorat in chat cu culoarea gradului Sub-Server: Sky-Pvp Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Frumusetea Poze/Film: nu trebuie Ceva de adaugat?: Nimic.
 8. Propunere - SkyPvP

  Nume: KaitaN Propunere: Sa adăugați o categorie nouă Sub-Server:SkyPvP Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Sa va explic, zic să adăugăm o categorie nouă "Absențe și retragerii" în care fiecare membru care deține grad pe server sa anunțe dacă se retrage sau nu poate intra Poze/Film: nu e nevoie Ceva de adaugat?: Sper să adăugați această categorie.
 9. Prounere - MrKrolik

  Ar fi fain,eu sunt pro.
 10. Provocare GreenStain

  V1,sunt praf amandoua trebuie sa recunosc.
 11. ProPunere

  Da ar fi frumos sau crazy walls <3
 12. Cerere Helper SkyPvP

  Gata,l-am facut KaitaN15 ma cheama pe discord. P.S scuza-ti pt x2 post..
 13. Cerere Helper SkyPvP

  Îl pot face in momentul ăsta contul.
 14. Ban degeaba

  Scuza-ti ca ma bag, QKERALIS,te rog frumos,imi dai si mie textura?numele sau un link.
 15. [Reclamatie] TheBlackFrench

  Nu este in staff,are doar un rank prin care il poti face si tu.P.s scuza-ti ca m-am bagat.
 16. Sugestie - KaitaN

  Normal ca trebuie sa fie compatibil cu forumul Cum ar funcționa dacă n-ar fi compatibil..și dacă îl configurați cum trebuie nu o sa aibă nici bug-uri, va pot ajuta sa-l creați dacă doriți.
 17. Sugestie - KaitaN

  Hmm..ce ziceti sa adaugam in chat pe forum?Cred ca ar fi mai interesant.
 18. Sugestie - KaitaN

  Un chat pe forum, dacă vrei să îți arat și cum sa-l pui, iti dau un PM
 19. Cerere Helper SkyPvp

  Nume: Cornel Nume in joc: KaitaN Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Nu,nu am avut nimic.Pot spune ca sunt de treaba :D Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt un baiat de 15 ani,locuiesc in Targu-Jiu.Imi petrec timpul cu prieteni. Adresa (ID) Skype: I see freak! Nick+ID discord (obligatoriu): Nu am cont..inca Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da. Primele 7 cifre din CNP :5020722 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Pe SkyPvP Si BedWars Cat timp poti dedica serverului: 3-4 ore De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Doresc sa ajut server-ul, pentru că joc de mult timp pe el. Ai citit regulamentul?:De ce l-as citi?
 20. Cerere UnBan

  Nick: KaitaN Pe ce subserver ai primit ban: SkyPvp Numele membrului din staff care te-a banat: Nu stiu sigur.. Dovezi: http://imgur.com/a/DBeg1 Alte detalii: Am luat ban pe nedrept.Eu nu am killaura,nu folosesc prostii pe sever,mai ales ca doresc si helper,mi se pare o prostie.Sper sa primesc unban. (P.s pot fi verificat oricand) Sa va explic puțin. Ma băteam cu 3 tipi si i-am aruncat pe toți 3 in void, după am dat /spawn sa repar armura, si când sa dau clik pe semn, văd ban,probabil oi fi luat report sau ceva pentru că i-am aruncat pe ăia in void..Nu pot sa știu.
 21. [Portofoliu] CFR1907

  Urmareste tutoriale.Si ca sa pui direct imaginea itit trebuie sa ai cont pe imgur ca sa poti vedea BBCODE-ul.
 22. 1) Nume: Cornel 2)Nume in joc: KaitaN 3) Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Nu, nu am avut. 4) Descriere scurta,35-40 cuvinte:Sunt un băiat de 15 ani, locuiesc in Târgu Jiu îmi place sa ies pe afară cu prietenii 5) Adresa (ID) Skype: I see Freak! 6) Nick+ID discord Nu am cont dar voi face. (obligatoriu)7) Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da..dar nu mai merge..Vorbim prin mesaje..până când îmi iau unul nou 8) Primele 7 cifre din CNP : 5020722 9) Pe ce sectiuni esti cel mai activ: SkyPvP BedWars Survival 10) Cat timp poti dedica serverului: 3-4 ore 11) De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Deoarece îmi place mult server-ul ba chiar a fost primul meu server multyplayer pe care îl jucam.+ca vreau sa va ajut..mulți înjură pe server când nu e staff on.. 12) Ai citit regulamentul?:De ce l-aş citi?
 23. [ArtWork] - Zynrox

  Nu.mi place blurul.mai lucreaza la text.
 24. Cerere Helper [Survival1.8.8]

  Pentru ca nu intrai până acum, sunt inactiv? Ajut playeri mereu, stai potol. Gabi, nici eu pe tine.