proxi767

Addicted Gamers
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About proxi767

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 07/28/2006

Personal Information

 • Location
  No-Where
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

117 profile views
 1. Cerere Politie

  Dupa parerea mea meriti o sansa.... Dar, trb sa intelegi ca daca nu tratezi cu seriozitate factiunea vei avea de patimit grav! (remove) Dupa cum citesti pe chat GrazyBoy si DeadlyKid vor in Tero... Si chiar acum cand scriu acest reply, Nicole cu Grazy se cearta. Factiunea are nevoie de membrii cu neuroni intregi.... Singurii care au neuroni sunt: razor si nicole. TheBestPvP a dat kitul swat la un player si Grazy si Dealdy se muta intr-o factiue ostila. Anyway! Sunt fericit ca ai depus cererea si sper sa intri in factiune! NOROC!
 2. Cerere Terorist

  RETRAG CEREREA, RAMAN IN FACTIUNEA ACTUALA!!!
 3. Cerere Politie

  Prea multe pro, 0 acceptat.... :P
 4. -Cerere Poliție-

  Te vad activ, regulament citit, te astept in factiune!
 5. Cerere politie

  Te astept in fac. police!
 6. Cerere Politie!

  Nu ai citit regulamentul...
 7. Cerere politie !

  Regulament citit. Noroc!
 8. Cerere Politie

  Salut! Te astept in factiune! Ceilalti membrii vor sa se transfere ca vor pvp... Sper sa nu faci la fel! Noroc!
 9. Cerere Up S.W.A.T.

  1. Cu ce nick joci pe server ? : proxy767 2. Dovada ca sunteti Politist ? : https://imgur.com/a/UbGs4 3. De ce crezi ca ai merita sa intri in S.W.A.T ? : Sunt activ, sunt un politist serios si nu las pe nimeni sa incalce legea! 4. Ai citit regulamentul ? : Legea va fi aplicata mereu fie ca vreti fie ca nu vreti ! 5. Dovezile ca meritati sa primiti up : https://imgur.com/a/5lqrF
 10. Cerere Politie

  Salut! Nu ai voie sa dai daca nu esti in staff! Multumesc!
 11. Cerere Politie

  Multumesc!
 12. Cerere Politie

  1. Cu ce nick joci pe server ? : proxy767 2. Ce factiune doresti ? : Politie 3. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? : Vreau sa ''opresc coruptia'' in orasul din GTA Add2!!! 4. Ai citit regulamentul ? : Legea va fi aplicata mereu fie ca vreti fie ca nu vreti ! 5. Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? : In weekend-uri cel putin 6 ore pe zi si in cursul saptamanii cel mult 5 ore pe zi. X by Counterflix 6. Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? : No. Nu am avut nici inainte de wipe, nici acum si nici nu voi avea. 7. Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? : Da! Sa fiu activ, sa fiu drept, sa omor factiunile Mafie, Criminal, Robber etc.. si sa apar Jucatorii default, sa nu atac colegii mei de factiune si nici factiunea S.W.A.T.! Daca un Jucator ma ataca atunci, doar atunci pot sa il omor! 8. Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? : Pe PS4 la GTA Online 9/10 si pe MC 8,80/10 MULTUMESC PENTRU CA MI-ATI CITIT CEREREA!!! ;))
 13. Cerere Politie

  Okey! Multumesc pt informatie!
 14. Cerere Politie

  1. Cu ce nick joci pe server ? : proxy767 2. Ce factiune doresti ? : Politie 3. Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? : Vreau sa ''opresc coruptia'' in orasul din GTA Add2!!! 4. Ai citit regulamentul ? : VOI OPRI CORUPTIA! 5. Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? : In weekend-uri cel putin 6 ore pe zi si in cursul saptamanii cel mult 5 ore pe zi. 6. Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? : Nope. Nu am avut nici inainte de wipe, nici acum si nici nu voi avea. 7. Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? : Da! Sa fiu activ, sa fiu drept, sa omor factiunile Mafie, Criminal, Robber etc.. si sa apar Jucatorii default, sa nu atac colegii mei de factiune si nici factiunea S.W.A.T.! Daca un Jucator ma ataca atunci, doar atunci pot sa il omor! 8. Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? : Pe PS4 la GTA Online 9/10 si pe MC 8,79/10 MULTUMESC PENTRU CA MI-ATI CITIT CEREREA!!! ;))
 15. Cerere Politie (prima)

  Mersi =)