CosminTheKiller

Addicted Gamers
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CosminTheKiller

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere UnBan

  Nick:CosminTheKiller Pe ce subserver ai primit ban:Pe Lobby Numele membrului din staff care te-a banat:AYONN Dovezi:https://imgur.com/a/tf4d2 Alte detalii:Deci eram Helper si luasem remove dar AYONN mi-a dat ban permanent pentru "iteme modate" , AYONN daca te uiti da-mi dovada ca sa vad ce fel de iteme modate am avut ! De ce ai primit ban:Ieri la ora 7-8 Va rog sa imi dati unban pentru ca mi-am dat foarte multe ore din aceasta viata doar pentru un server , vreau doar sa ma joc atat!Poti sa imi dai de cate ori vrei tu remove dar vreau sa ma joc...Te rog.. Doar vreau sa vad ce fel de iteme modate am avut , si unban...
 2. cerere helper SkyBlock

  Meriti o sansa Regulament CITIT
 3. Cerere Helper | Dennys_69

  Meriti o sansa , regulament citit !
 4. Cerere politie

  Oricine merita o sansa.Sper sa nu mai faci probleme :D.Nimeni nu e perfect !
 5. Cerere UnBan [Factions]

  Nu ai destule dovezi !
 6. Cerere UnBan

  Nu ai dovezi !
 7. Cerere UnBan

  Nu ai destule dovezi !
 8. Reclama

  Frate , ma refeream ca sunt un mafiot nu vorbeam de serveru ... , daca esti (prost) si nu stii gramamatica nu e vina mea , e a parintilor tai !
 9. Reclama

  In primu rand eu am spus "Arat ca un adevarat GangStar" iar tu te-ai referit la altceva ! Propun sa te uiti mai bn !
 10. Reclamatie

 11. Reclamatie PainOwnage

  Nick-ul tau : CosminTheKiller Nick-ul celui reclamat : PainOwnage Descrie situatia : Eram pe serverul Faction si da tp cu v Pain la mn in baza si isi da sethome , dupa ce iesim , raid Data : 10 Septembrie Dovezi : http://imgur.com/a/v0Jy7 Va rog pedepsiti-l pe PainOwnage , fiindca profita de tp + v + sethome , gm 1 si fly !
 12. Reclamatie Helper sssssss

  Nick-ul tau : CosminTheKiller Nick-ul celui reclamat : sssssss Descrie situatia : Eram pe prison si de odata vine un baiat si spune "intrati pe site-ul asta ...." si el nu ii da mute. Data : 4/9/2017 Dovezi : http://imgur.com/a/2wsSl Va rog datii o avertizare !