K1T_KaT

Addicted Gamers
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About K1T_KaT

 • Rank
  Just got Addicted
 1. [Reclamatie] K1T_KaT

  De unde eu nu stiu ca itemele celea special le ai pus in inventar...Hai lasama deja m-am saturat de tine//N-am hack si gata nu stau eu pentru tine sa iti explic!!!!
 2. [Reclamatie] K1T_KaT

  scuzama frate, dar nu am avut hack...Dupa asta m-a controlat Keralis si LaurNdC1..N-am avut hack Si in plus daca te intrebi de unde este speed-ul e de la potiuni..hai sall..Cer sa ma verifice cineva daca am hack sau nu!!! Multi dintre bembrii care au grad de la Ultra in jos care au jucat cu hack nu li s-a luat gradul..Pentru ca ei aici nu am dat tp la nimeni ca sal bat...Dadeam inainte cand nu stiam ca nu am voie dsar nu mai dau tp...Ti-am dat iteme doar asa de misto ca sa crezi ca am hack...
 3. Da daca iau Helper!?

  nui nimci tu tot cred ca esti din Republica Moldova CNP-ul meu tot cu 200 se incepe
 4. Da daca iau Helper!?

  Cnp e al meu eu sunt din Republica Moldova sunt cu totul alt fel de CNP-uri
 5. Da daca iau Helper!?

  Nume: Gabriel Nume in joc: K1T_KaT Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Am avut pedepse doar ca inainte de wipe.. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Un helper bun. Ma pricep sa ajut oameni+Multi payeri nu siu anumite comenzi cum sa adaugi in protectie cum sa scoti eu toate astea le stiu si imi place sa ajut oamenii. Mai pe scurt sunt de treaba… Adresa (ID) Skype: +37362143269 Nick+ID discord (obligatoriu): K1T_KaT#2607 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da, intotdeauna cand o sa trebuiasca doar trebuie sa fiu anuntat… Primele 7 cifre din CNP : 2002021 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului: Toata saptamana voi fi online si o sa joc pe zi undeva la 3:30 ore in jur de 3-4 ore zilnic De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Ca sa ajut oamenii de pe server, si dese ori cand intru nu este nici un membru Staff…Vreau sa nu fie spam sau cineva sa incerce sa ameninte,sau lbj, si cum iese un membru staff de pe server toti incep sa se faca de cap!!! Ai citit regulamentul?: "Cine stie?"
 6. Cerere unban

  ...
 7. Propunere sa fie cereri unregister

  Voi doi nu aveti Grad de ce oare va dati parerea!?