Fun40Ne

Addicted Gamers
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Fun40Ne

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere Builder Remon_00

  O sa-ti dau un test mai diseara .
 2. Cerere Builder!

 3. Cerere Builder!

  Vreau din partea ta inca o constructie !
 4. Cerere Builder Remon_00

  In decurs de 24 de ore, vreau de la tine o contructie ce contine detaliu !
 5. Cerer Builder NASA_MC

  Vreau ceva ce este legat de structura , organic sau terraforming. Ceea ce ai facut tu, eu consider ceva random.. Nu ti-ai dat silinta, si nu te-ai gandit inainte de a face aceasta cerere. Un Team de Builder nu e o joaca sau niste block-uri puse random, sunt si aici niste reguli oarecare. Imi pare rau, dar nu mi-ai demonstrat ceea ce trebuie cu adevarat, adica, de a intra in team-ul nostru .
 6. Cerere builder FunnkerTM

  Salut, te cunosc, esti un builder destul de bun! Te pricepi si la modernizarea buildingului, stii sa combini culorile,detaliile etc.. Cu aceasta ocazie, iti dau . Iti voi da un mic test acuma, pe server!
 7. Cerere Builder _R3kt_by_Cat_

  Dupa cum vad, in pozele tale .. hai sa spunem niste constructii decente, dar nu pentru team-ul nostru de build de pe server! Daca vorbim despre detaliu, esti cam slabut in asta, ceea ce trebuie sa mai progresezi. Vad ca culorile nu sunt chiar asa bine puse la punct, ca sa se combine o potrivire extravaganta, dar sa zicem ca e ok. Parerea mea despre constructiile tale sunt cam la 35%. Daca doresti sa ne demonstrezi asta inca odata , te anunt mai incolo sa faci un test, dar daca nu, scrie mai jos raspunsul !
 8. Cerere Builder alex97180

  Iti voi da un test diseara!
 9. Cerere Builder alex97180

  Salut,in privinta la cererea ta de build, am o parere foarte slaba.. In primu rand, pozele sunt de pe net, in al doilea rand, la etapa pe care te bazezi in build ti s-a cerut sa raspunzi cu urmatoarele raspunsuri din paranteza, cea ce vad ca la tine nu exista asa ceva. La noi in team, vrem niste membri creativi , nu toti falsii! Insa, daca vrei sa ne demonstrezi 100% la 100% ca aceste constructii sunt facute de tine, iti acord o sansa pe sectiunea noastra de Creative ! Ai 48 de ore sa ne prezinti creatile tale facute pe creative , Have Fun !
 10. Cerere Builder Furion99

  Constructiile unui builder nu consta intr-o casa, consta in staruinta , culorile , si potrivirea acesteia, ceea ce vad ca la tine nu exista! Pentru a deveni mai bun, trebuie sa mai progresezi, parerea mea. De la mine, cu parere de rau ai un Vedem ce spune ADMINISTRATORII!
 11. Cerere Builder Furion99

  In pozele tale, vad o simpla casa, casa este oke, culorile sunt ok. Dar, in principiu as dori inca vri-o 2 constructii, de dorit pe server-ul nostru, pe sectiunea Creative !
 12. Cerere builder dex0n

  Nume: Marius Varsta: 17 Experienta VoxelSniper, WorldEdit: Amandoua Cu ce nick-uri joci pe server: dex0n Poze cu constructiile facute de tine: https://imgur.com/a/UT1wh , Pe ce etapa a build-ului te incadrezi? (structuri,modern,medieval): Ma bazez pe tot ! ID Skype: il dau privat ! O scurta descriere despre tine: Un simplu om, pasionat de Building! De ce ai vrea sa faci parte din echipa noastra de build, si ce parere ai despre aceasta? : Eu as crede ca am luat o decizie buna, de a merge pe aceasta cale, deoarece echipa addicted de builder, este una foarte buna, si de ce nu as participa si eu la proiectele acesteia. Cat timp poti dedica building-ului?: Cat este nevoie, nu stiu la moment, nu se stie ce se intampla maine, poimaine. Alte comentarii: