manailanicu54

Addicted Gamers
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About manailanicu54

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere DE helper

  eLiTe.[] Aicea imi pare rau sa te contrazic,Dar am fost activ pe chat cat de mult am putut si-n acesta saptamana am si tezele si in acelasi timp si invat si ma joc.cu sactionarea ai dreptate..dar pot sa ma descurc bine cu gradul...nu e prima oara cand am grad,am avut si pe gam hero.
 2. Cerere DE helper

  Nume: Manaila Nicusor Nume in joc: nicku666 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Am avut intrecut pentru hack,/si acuma ban pentru spam helpop(cu motiv),si odata pentru itm modate dar am luat unban(luasem pentru ca avem un pickaxe firework). Descriere scurta,35-40 cuvinte:Ma numesc Manaila Nicusor si stau in Buzau, si am frumoasa varsta de 14 ani.Timpul liber il petrec plimbanduma cu prieteni prin oras.Cine ma respecta si el va fi respectat,Imi place footbalul,si cateva jocuri ce joc:samp,mc,cs-go,clesh royal,mta. Adresa (ID) Skype:manaila.nicu /D3EMONIK Nick+ID discord (obligatoriu):D3EMONIK#4797 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Desigur. Primele 7 cifre din CNP :5030412 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival. Cat timp poti dedica serverului:Cand vin de la scoala 3-4 ore depinde de timpul meu liber. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:As dori sa ma alatur stafuli pentru ca vreu sa ajut player de pe sv la ore tarzi.. Ai citit regulamentul?:Terog accepta cererea!.
 3. Cerere de Helper

  logic mane....sunt si eu la scoala daca realizezi
 4. Cerere de Helper

  ms cokii pwp
 5. Cerere de Helper

  uite imd tot cnp . 5030412 TheSpearKiller si eLiTe.[] V-am pus tot cnp.
 6. Cerere de Helper

  Nume: Manaila Nicusor Nume in joc: nicku666 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Am avut intrecut pentru hack,/si acuma ban pentru spam helpop(cu motiv),si odata pentru itm modate dar am luat unban(luasem pentru ca avem un pickaxe firework). Descriere scurta,35-40 cuvinte:Ma numesc Manaila Nicusor si am frumoasa varsta de 14 ani.Timpul liber il petrec plimbanduma cu prieteni prein oras.Cine ma respecta si el va fi respectat. Adresa (ID) Skype:manaila.nicu /D3EMONIK Nick+ID discord (obligatoriu):D3EMONIK#4797 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Desigur. Primele 7 cifre din CNP :503041 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival. Cat timp poti dedica serverului:Cand vin de la scoala 3-4 ore depinde de timpul meu liber. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:As dori sa ma alatur stafuli pentru ca vreu sa ajut player de pe sv la ore tarzi.. Ai citit regulamentul?:Terog accepta cererea!. Nu imi stiu cnp bine pe derost stiu decat primele 6 cifre...sunt suficiente ?
 7. Cerere de Helper

  Eram sigur...deci...faza este ca toti aveti ceva cu mine daor sa nu iau helper....si dupa wipe si acuma deci toti contra.... 1.nu am injurat. 2.cand mor de nervi es dupa server/joc 3.Eu respect pe cei care ma respecta.
 8. Cerere de Helper

  ce am facut....cand am injurat eu stafful am vazut ca voi pe la 2 dimineata nu ajutati pe nimeni si stati on...am fost sactionat gresit. k0nnix tu faci asa pentru ca miai dat ban pentru itm modate dar era itm de la ah si + am si unban. 100% voi aveti ceva cu mine.activ pe sv sunt...voi 2 aveti ceva cu mine.
 9. Ban aiurea.

  si mai mia luat si pickexu
 10. Ban aiurea.

  era kit firework.
 11. Ban aiurea.

  el mia dat ban direct nici macar sa imi zica....ba frate nu ai voie....nu mia zis nimica direct ban.dar lui ronald il are de cand a sa dat wipe si lui nu ia facut nimeni nica si mie direct ban ca ronal la avut primu.si i la dat adminu...inapoi ia facut control si nu a luat ban....si adminu i la lasat si mie nici mcar nu zice aruncal frate ca iti iei ban pentru el..ba macar atata.
 12. Ban aiurea.

  da sory survival.da dar nu stia si adminu nici nu mia zis ceva direct ban... dar acela e un kit.
 13. Ban aiurea.

  Nick:nicku666 Pe ce subserver ai primit ban:skyblock Numele membrului din staff care te-a banat:k0nix Dovezi:https://imgur.com/a/8qXPO Alte detalii:Ba frate am avut un pickaxe cu eff 35 umb 35 si fortune 35 si am primit ban.si av zic de unde il am.Am omorat pe unu ronald si a avut pickexu si dupa am murit si mi la luat iar ronald si la pus la ah cu 1$ si eu l-am cumparat si voi ce faceti imi dati ban...pai frate mam chinuit ca prostu sa fac points sa imi iau flyer si acuma ma si banati....insemnca ca am muncit degeaba pe sv
 14. Cerere de Helper

  Nume: Manaila Nicusor Nume in joc: nicku666 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Nu am primit nico pedeapsa. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Ma numesc Manaila Nicusor si am frumoasa varsta de 14 ani.Timpul liber il petrec plimbanduma cu prieteni prein oras. Adresa (ID) Skype:manaila.nicu /D3EMONIK Nick+ID discord (obligatoriu):D3EMONIK#4797 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Desigur. Primele 7 cifre din CNP :503041 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival. Cat timp poti dedica serverului:Cand vin de la scoala 3-4 ore depinde de timpul meu liber. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:As dori sa ma alatur stafuli pentru ca vreu sa ajut player de pe sv la ore tarzi.. Ai citit regulamentul?:Terog accepta cererea!. Maine e si ziua mea de Mos Nicolae/la multi ani pe cei care ii cheama nicu/nicusor
 15. ban sharkpvp

  sti care e faza eu am stat 9 ore la scoala si sunt extrem de obosit...asa ca am motivele mele dc scriu gresit.asa ca tu iei ban meriti in plin.nu mai discut cu copii de 13 ani pa.