BogdanM

Play Leaders
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BogdanM last won the day on October 25

BogdanM had the most liked content!

Community Reputation

3 Poor

About BogdanM

 • Rank
  Dedicated
 • Birthday 09/21/2002

Contact Methods

 • Website URL
  Survival
 • Skype
  BogdanM

Personal Information

 • Location
  HD
 • Gender
  Male
 • Interest
  LEADER SURVIVAL!
 1. Report Ditox99

  Lipsă de dovezi, o simplă poză nu semnifică nimic.
 2. Reclamatie elitew0wofficial

  Helper-ul a procedat corect, 3 rânduri sunt spam. Iar pe viitor tu și oricine dacă mai faceți reclamație scrieți numele reclamatului corect altfel voi da respins și t/c din start.
 3. Reclamatie eLiTew0wofficial

  Nu ai respectat modelul.
 4. Reclamatie GoodJobSteve

  După o analiză amănunțită am putut observă că șefulbanilor făcea camp, camp poate să semnifice mai multe lucruri. 1. - Să stai pe prot lui și să nu îl lași în pace 2. - Să stai în aria protecției lui ascuns și când iese să îl bați ( ce a făcut el acum ) Și multe altele Dovezile lui Adrian sunt clare, ronald nu putea să stea din cauza lui că făcea camp lângă protecție așteptându-l să-l bată. Cât despre faza cu *te duc la gay*, ține de discriminare sexuală și nu se permite așa ceva, mai ales asupra staff-ului. Noi stăm să avem grijă de server, nu să fim luați în glumă. Jail-ul rămâne, GoodJobSteve a procedat corect. *Cât despre fazele cu o să cer să iei ban, voi discuta eu cu GoodJobSteve să nu mai amenințe sau să facă chestii de genul*
 5. Cerere Helper Survival

  Așteptăm părerile staff-ului.
 6. Cerere helper [KissGame]

  Așteptăm părerile staff-ului.
 7. Reclamatie LinaMagKekse

  Contul său va fi banat în cursul zilei de astăzi pentru reclamă. Mulțumim de reclamație.
 8. Reclamatie k0nNix

  Moderator-ul k0nNix nu a venit în termenul de 12 ore cu dovezile care atestă motivul pentru care ai primit mute. *Noob* poate să semnifice și începător, la prima abatere se avertizează, iar dacă jucătorul continuă să facă un staff/player noob se primește mute conform regulamentului, pentru că până la urmă, o spui odată de 2 ori dar dacă continui deja e clar că îl jignești. k0nNix a fost sancționat conform regulamentului, iar ție Gardonwest, ți-a expirat mute-ul. *15.Dovezile trebuie puse in maxim 12h. Cine nu pune dovada sau depaseste acest termen va fi sanctionat in functie de gravitatea pedepsei acordate. (By Gardonwest, 21 hours ago in Report)
 9. Reclamatie Hack/Cheat

 10. Reclamatie k0nNix

  Îl așteptăm pe k0nNix să punâ dovezile, ai pus reclamația cam pe seară deci îi acord timp până mâine la ora 18:00. (7.12.2017 ora 18:00 adica 6)
 11. Unban

  Ai primit unban pentru că cel care ți-a dat ban nu a adus dovezile care atestă că ai făcut reclamă.
 12. PROBLEMA GRAVA

  Subforum greșit.
 13. Reclamatie k0nNix

  Din următoarele motive : - Dovezile tale sunt insuficiente, este doar un ss în care iei mute. - În dovezile lui k0nNix se poate vedea cum, tu ameninți server-ul în mod direct că îi furi playerii. (iar în filmare, refuzi control) - Ai refuzat să fi controlat pe skype și cereai voie să dai rr, ceea ce denotă că dețineai ceva ilegal. (hack/mod) Jail-ul & mute-ul tău rămâne, k0nNix a acționat corect. *Când sunteți chemați la partajare aveți maxim 1-2 min la dispoziție să acceptați, dacă cereți timp sau refuzați/băgați motive se primește penalizare conform regulament-ului legat de deținerea hack-urilor/mod-urilor care sunt programe ilegale.* *Când mai veniți cu povești, să aveți și o filmare care atestă ce ați spus.*
 14. Reclamatie k0nNix

 15. Reclamatie Walker (Trap)

  Walker a fost înștințat cu 2 ore jail, mulțumim pentru reclamație.