BogdanM

Addicted Gamers
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About BogdanM

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 09/21/2002

Contact Methods

 • Skype
  BogdanM

Personal Information

 • Location
  HD
 • Gender
  Male
 • Interest
  Survival Addicted2
 1. Abuz helper.

  2. Nu aveti voie sa aduceti injuriii la adresa serverului sau unui membru staff. Se pedepseste cu mute cuprins intre 2-4 ore. Dacă îi spui cuiva prost iei mute 20 de minute, eu care sunt din staff se aplică regula 2, și poți lua mute 2-4 ore dar am dat o oră. Sa umplii chat-ul inseamna chestii de genul ( 12353252423 IIIII @@@@ !!!! etc ) și ai fost avertizat, era deajuns să spui ok scuze și era ok, dar nu, te pui și mă faci prost. Ai luat mute pe drept și reclamația mi se pare fără sens.
 2. Abuz helper.

  Salut, În primul rând prelungire înseamnă (în minecraft) să scrii mai mult decât chat-ul, adică să îl umpli. ( Conform Regulamentului : 4. Este interzisa prelungirea doar daca umple chatul. Pedepsele sunt cuprinse intre 20-40 minute de mute.), dar aici este o problemă, eu doar te-am avertizat, cum eu scriu mai îngust cred că și tu poți să scrii cu bun simț fără spam, caps și prelungire. Dovadă mute + motiv întemeiat : https://imgur.com/a/Wukwz Bun : În primul rând eu te-am avertizat să nu mai scrii așa lung (prelungire) că poți lua mute conform regulii de mai sus. Pe lângă asta, eu te-am avertizat iar tu în loc să faci cum fac mulți playeri și chiar le mulțumesc, spus ok am greșit, dar nu, tu trebuie să mă jignești : Conform regulamentului : 2. Nu aveti voie sa aduceti injuriii la adresa serverului sau unui membru staff. Se pedepseste cu mute cuprins intre 2-4 ore. ( Deci tu având în vedere că m-ai făcut prost ai primit o oră, dar putema să îți dau două ore ) Această reclamație nu are un sens, ca și membru staff trebuie să am grijă de staff și cei care primesc avertizare ar trebui să fie respectuoși pentru că unii helperi dau mute direct, dar nu, faci bine la om și omul îți ia toată mâna. Deci, pe scurt, eu te-am avertizat și tu în loc să spui ok, scuze mă iei și mă jignești și eu te penalizez conform regulamentului. Reclamație fără rost, fără un scop, doar să arăți ce vocabular ai pe server.
 3. Reclamatie BogdanM

  Am dat edit.
 4. Reclamatie BogdanM

  Salut, Înainte de a intra în detalii vreau să precizez că nu mai e nevoie să dau dovadă că ți-am dat mute pentru că ai dat-o tu. Bun, în primul rând în Regulament Playeri este așa : 5. Nu aveti voie sa faceti "SPAM" - Se includ mesajele in privat (PM), local si global! Pedepsele sunt cuprinse intre 20-40minute de mute. Ce ai făcut tu în acel print se numește spam, v-am spus, va spus și xFrann ( Leader ), spam nu semnifică același cuvânt repetat. Pe lângă asta mai există o regulă : 3. Nu aveti voie sa amenintati staff-ul cu remove sau reclamatii! Pedepsele sunt cuprinse intre 1-2 ore de mute. Deci dacă vreodată m-ai amenințat ai primit mute corect, nu degeaba. Pe lângă asta, această reclamație mi se pare nulă din moment ce eu am respectat regulamentul și te-am sancționat precum scrie în regulament, se pare că tu nu l-ai respectat. Încă o chestie, să îmi mulțumiți când nu respectați regulamentul și eu vă avertizez, în regulament scrie clar că vă pot sancționa, dar eu sunt mai de treabă și vă dau 1-2 avertizări, dacă voi nu acceptați acea avertizare și faceți mișto și se duce către amenințare, mai luați și mute pentru amenințare staff. Deci per total, reclamație fără sens. Nu ai respectat regulamentul iar eu te-am penalizat conform regulamentului. Dovada în caz : https://imgur.com/a/swKPD Se poate vedea că nu este print-ul său că eram eu :) 3 rânduri se consideră spam dar el a scris 4, deci mute corect, nu degeaba.
 5. CErere unban mi-ati promis

  Ai primit unban.
 6. Reclamatie BogdanM

  Salut, aici este greșeala mea. După cum avertizez mereu, spam și caps of. Și uneori când e prea mult caps e logic să dau mute, de data asta a fost o greșeală pentru că inițial am crezut că acel cuvânt lung este caps când de fapt era nume. Player-ul care a luat mute a primit unmute și îmi cer scuze că nu am oferit atenția necesară, de azi înainte când mai văd caps-uri de genul verific tab-ul. Dovada UNMUTE : https://imgur.com/a/17Ors E cam logic să mai fac uneori greșeli, asta e cam prima pe ziua de astăzi. E cam greu să observi tot când ești singurul helper on la 80-100 de playeri, dar, încerc să nu greșesc. Încă odata îmi cer scuze că nu am oferit atenția necesară, acum știu și voi verifica tab-ul dacă mai văd caps-uri de genul.
 7. Reclamatie Staff Survival

  A fost o problema astazi la server si unora le-au disparut gradul, altora le-au disparut banii deci cel mai probabil de-asta nu mai ai home. (Am mai intampinat astazi vreo 2playeri care au avut aceeasi problema ca si tine, si-au cautat casa singuri ca aveau coordonatele) BogdanM
 8. nu merge serverul

  Serverul play.addicted2.ro este iar în funcțiune, poți cere T/C.
 9. Cerere Helper

  Nu merge sa dau edit Ai citit regulamentul?: Addicted2 Love
 10. Cerere Helper

  Nume: Mandița Bogdan Nume in joc: BogdanM Varsta: 15 ani. Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Doar 2 abateri la care am primit mute. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Salut mă numesc Mandița Bogdan, am 15 ani și învăț la Liceul Tehnologic pe Sculer, sunt un tip cu umor și foarte prietenos dar știu să mă opresc când e cazul și sunt serios, îmi place să păstrez liniștea și totul să fie ca la carte. Sunt în clasa a 9A, sunt genul de persoană căruia îi dai ordine și le face, deasemenea îmi place foarte mult să cunosc cât mai multe persoane. Nu pot spune că joc minecraft de mult timp dar joc din plăcere și din plăcere înveți multe. Îmi place munca în echipă pentru că unde sunt mulți puterea crește. Adresa (ID) Skype: 0738567645 (este făcut pe un nr) Nick+ID discord (obligatoriu): BogdanM#1239 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Dețin microfon, depinde de starea mea de spirit dar în general pot participa la conferințe vocale. Primele 7 cifre din CNP : 5020921 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Survival Cat timp poti dedica serverului: În cursul săptămânii 5 ore dacă am fost ocupat și dacă nu am avut nimic de făcut probabil 7 ore, în weekend cam toată ziua dacă nu am ceva de făcut. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Pentru că serverul este în continuă dezvoltare și are nevoie de cât mai mult sprijin pentru a crește și aș vrea să ajut și eu. Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit. Și mi-am propus să îl citesc de câte 3 ori pe săptâmână.
 11. Atragere atenție Tatsu

  Nick-ul tau : BogdanM Nick-ul celui reclamat : Tatsu (Administrator destul de activ) Descrie situatia intamplata : Aici pe minunatul nostru server addicted pe secțiunea Survival avem niște youtuberi, printre care se numără și * CrysTyRO VladMNT și un prieten de-al lui TimyRO parcă(sper să nu greșesc) *, bun. Astăzi am intrat pe server și după câteva ore au intrat și ei, s-a început cu spam-ul și logic că pe oricine ar deranja un spam așa de excesiv, pe lângă asta parcă era o regulă că nu ai voie să cerșești, nu Tatsu? Hmm.. păi timyro și crysty rupeau chat-ul cu cerșit de quartz și Tatsu care era on nu îi vedea, se pare că. Pe lângă asta când m-am luat de timy m-a jignit cu idiot și am spus pe /helpop să-i dea mute dar din păcate nu am mai apucat să fac ss că a golit chat-ul(greșeala mea). Pe de altă parte, după ce s-a golit chat-ul mi-am exprimat și eu opinia spunând că e spam din cauza cerșetorilor ăstora doi (Timy respectiv Crysty) ceea ce este și adevărat, și ce crezi? Mute o oră de la Tatsu. Se poate vedea clar favorizarea, ăstea sunt doar vorbe goale că n-am mai făcut ss, dar se poate vedea mai jos cum Tatsu favorizează, nu am nimic cu nimeni, eu doar joc acest server minunat și vreau ca atmosfera să fie frumoasă, atât timp cât eu BogdanM respect regulamentul și domnul CrysTyRo ar trebui să o facă. Și nu cred că dacă ești youtuber și ești player se fac diferențe, nu Tatsu? REPET : Nu am nimic cu nimeni, dar sper să se atragă atenția că nu e frumos, nu ai voie să cerșești și să înjuri, când Timy m-a făcut idiot n-a văzut nimeni deși era și Tatsu on, când ei cerșeau nu au pățit nimic ( cerșit + spam și s-a ajuns la golirea chat-ului ) dar când un player obișnuit adică eu a zis * S-a făcut spam din cauza cerșetorilor ăstora doi * bam mute o oră, deci pentru cerșetor adică abatere de la regulament se dă mute, ok. Sper să se atragă atenția, îmi pare rău că am scris așa mult dar am vrut să dau fiecare detaliu. Data : 11/10/2017 Ora 22:18 Dovezi : https://imgur.com/a/hY8EP Peace (Tatsu știu că vezi asta și cel mai probabil vei da T/C să te scoți, dar dacă ești așa nevinovat mă gândesc că vei lăsa reclamația să fie văzută și de Keralis.)