Quiick

Addicted Gamers
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Quiick

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Reclamatie Quiick

  Multumesc RobertX1 pentru ajutor. Deci sa va explic totul. Doar ce intrasem pe server iar playeru' LolXdboss ma intrebat daca am luat helper. Eu am raspuns cu "DA" de aici a inceput sa ma insulte sa faca spam etc. L-am avertizat odata a doua oara i-am dat mute. Uitasem ca trebuie sa fac "SS" dar un prieten ma intrebat daca am "SS" si am raspuns cu "NU" cand am vrut sa apas pe tasta "F2" mii s-a luat curentu'. Astept sanctiunea.
 2. Cerere Helper

  Nume: Bogdan Nume in joc: Quiick Varsta:Am varsta frumoasa de 15 ani. Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Decat mute, ban pe SkyPvp motiv Kill-Aura. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Buna ma numesc Bujor Bogdan Marian , am varsta frumoasa de 15 si invat la liceul Programat pe Mate-Info, sunt un baiat de treaba cu cei 7 ani de acasa nu imi place sa ma bag ca musca in lapte daca sunt respectat respect si eu la randul meu, nu imi place sa fiu mintit, amenintat, luat de prost, imi place sa imi petrec timpul liber pe PC cu prietenii pe afara ca orice baiat de 15 ani. Adresa (ID) Skype:heroxx23@yahoo.com Nick+ID discord (obligatoriu):Amerikanu[..]#4863 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Desigur. Primele 7 cifre din CNP :5020823 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival. Cat timp poti dedica serverului:5-6 ore pe zii. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Doresc sa aplic legea regulamentului Ai citit regulamentul?:"Addicted2 love" , da l-am citit!
 3. Cerere Helper

  Nume: Bogdan Nume in joc: Quiick Varsta:Am varsta frumoasa de 15 ani. Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Decat mute, ban pe SkyPvp motiv Kill-Aura. Descriere scurta,35-40 cuvinte:Buna ma numesc Bujor Bogdan Marian , am varsta frumoasa de 15 si invat la liceul Programat pe Mate-Info, sunt un baiat de treaba cu cei 7 ani de acasa nu imi place sa ma bag ca musca in lapte daca sunt respectat respect si eu la randul meu, nu imi place sa fiu mintit, amenintat, luat de prost, imi place sa imi petrec timpul liber pe PC cu prietenii pe afara ca orice baiat de 15 ani. Adresa (ID) Skype:971b80896203bd8 Nick+ID discord (obligatoriu):Amerikanu[..]#4863 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Desigur. Primele 7 cifre din CNP :5020823 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival. Cat timp poti dedica serverului:5-6 ore pe zii. De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Doresc sa aplic legea regulamentului Ai citit regulamentul?:Addicted2.ro , da l-am citit!