eLiTe.[]

PLAY Staff
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

eLiTe.[] last won the day on December 7

eLiTe.[] had the most liked content!

Community Reputation

2 Poor

About eLiTe.[]

 • Rank
  Helper Survival

Recent Profile Visitors

57 profile views
 1. Reclamatie

  Daca nu ai dovezi nu avem ce face, T/C?
 2. Cerere helper

  Salut, ti-am acordat CONTRA deoarece CNP-ul este fals deci nu ai varsta minima de 14 ani, nu ai citit regulamentul, acolo unde sa te descrii in minim 35-40 de cuvinte, tu acolo nu te-ai descris, acolo trebuie sa te descrii EX: "Sunt un baiat sociabil, am varsta minunata de X, locuiesc in orasul X, imi pace sa cand la chitara..." nu prea te-am vazut sa ajuti playerii pe chat, si acolo la "Pedepse primite, enumerari (raspunde sincer, nu vei fi respssins pe baza acestora)" acolo trebuie sa-ti spui sanctiunele pe care l-ai luat, la "Nick+ID discord (obligatoriu):" nu ai discord si acolo scrie OBLIGATORIU, dupa parerea mea nu esti pregatit pentru aceasta functie de HELPER nu ai respectat modelul de cerere de helper si nu ai citit regulamentul. Eu nu am nimic cu tine dar nu am cum sa dau PRO pentru asa PLAYER care nu citeste regulamentul sau nu respecta modelul de la cerere de helper. Imi pare rau, succes, o zi/seara buna iti doresc!
 3. Cerere DE helper

  Salut, ti-am dat CONTRA deoarece nu te-am vazut activ pe chat, ai fost sanctionat recent + La "Descriere scurta, 35-40 cuvinte" ai scris doar 32 si acolo scrie 35-40 de cuvinte. Nu am nimic cu tine dar dupa parerea mea momentan nu esti pregatit pentru aceasta functie, incearca sa fi mai activ pe chat cat si pe joc si sa nu mai fi atat de mult sanctionat, si atunci poate o sa-mi schimb parerea si o sa-ti dau un PRO, dar numai sa te vad activ pe chat cat si pe joc. Succes o zi/seara buna!
 4. Reclamatie elitew0wofficial

  Salut! Uite dovada: https://imgur.com/a/P4TRb Uita-te/Uitati-va dupa numele "NoHaxJustFancy__" In poza aia nu iti arata cum ai facut tu spam ca pe filmare, dar iti spun eu cand ai scris cuvintele/propozitile respective ai scris consecutiv.
 5. Reclamatie eLiTew0wofficial

  Salut @RobertINFINITE un helper nu are acces sa dea /ban sau /tempban, helperul are acces la /mute, /kick, /jail, si nu are acces sa stearga chatul, adica are comanda (/cc) dar numai pentru mine (doar la mine mi se sterge chatul nu si la alti playeri). + Nu era niciun admin online in acel moment ca se ii dea /ban!
 6. Cerere Helper Westofficial

  @Westofficial "Inca nu l am , ma duc pe data de 10/12/2017 sa l fac :3" asta ai scris tu, adica inseamna ca nu ai buletin + nu ai varsta de 14 ani.
 7. Cerere Helper Westofficial

  Salut, ai un CONTRA de la mine deoarece nu ai CNP-ul pus adica nu ai varsta de 14 ani + dupa parerea mea acesta aplicatie e facuta complet aiurea.
 8. Cerere helper [KissGame]

  dupa parerea mea ai un PRO te-am vazut destul de activ, dar trebuie sa fii mai activ. Sper sa nu o dai in bara, o zi seara buna, succes!
 9. Cerere Helper Survival

  Nu am nimic cu tine dar nu te-am vazut niciodata activ pe chat, in momentul de fata nu esti capabil pentru aceasta functie, fii mai activ si poate o sa-mi schimb parerea. O zi/seara buna!
 10. Cerere Helper

  Te vad foarte activ pe chat, ajuti playerii, dupa parerea mea meriti helper! O zi/seara buna, succes!
 11. Cerere de Helper

  CNP-ul are doar 6 cifre. Spune clar ca iti trebuie 7 cifre pentru CNP.
 12. Cerere de Helper

  Nu prea te-am vazut activ pe chat + Ai fost sanctionat recent.
 13. Cerere Helper Astew0w

  Te vad activ pe joc chiar si pe chat esti activ. Succes!
 14. Cerere Helper

  Nu ai citit regulamentul + Nu te-am vazut niciodata activ pe chat.
 15. Cerere Helper HaurelCatel

  Nu te-am vazut niciodata activ pe chat sau pe joc.