SefuBanilor960

Addicted Gamers
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About SefuBanilor960

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere politie

 2. Reclamatie GoodJobSteve

  Da dar ce e gresit am fost in protectia sa sa zici ca e camp am stat inafara si regulile nu zic nimic ca nu il pot omora cand iese afara din protectia sa!!
 3. Reclamatie GoodJobSteve

  Nick-ul tau : Sefubanilor96 Nick-ul celui reclamat : GoodJobSteve Descrie situatia : Eu eram la niste jucatori na si am iesit din protectia lor ok toate cele am dat sethome inafara protectiei si am inceput sa distrug zona aia GoodJobSteve mia dat respawn in continu dupa jail 2h si dupa a zis ca va cere sa iau ban eu si iam zis si eu inapoi ca voi cere sa mearga la Gay Data :08/12/2017 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Warn si eu unjail va rog.. Da si mute gresit dovada!!!
 4. Cerere unban

  nu sunt eu ghost..
 5. Cerere politie

  Am uitat sa pun cate ore jucate am poate ca pare putin dar am jucat doar 2 zile si mia placut si am facut din 2 zile 9 ore https://imgur.com/a/pRGy1 (dovada) eu cred ca e Ok pentru mine plus liceu plus teme
 6. Cerere unban

  cer t/c am primit unban cred ca a fost vreo problema dela staff asta e se mai intampla.........
 7. Cerere unban

  Nick:Sefubanilor96 Pe ce subserver ai primit ban: GTA Numele membrului din staff care te-a banat: Anntonio Dovezi: https://imgur.com/a/Jlu8J Alte detalii: pentru ce am primit ban?
 8. Cerere politie

  1) Nick : Sefubanilor96 2) De ce vrei aceasta factiune ? :Vreau sa ajut jucatori 3) Ai citit regulamentul ? : Nimeni nu e mai presus de lege 4) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Cred in instinctul meu si el imi zice ca cel mai tare ma potrivesc cu aceasta factiune 5) La ce ore esti pe server de obicei ? : Cand ies dela liceu intru pe mc deci dela 18:00 pana tarziu sambata duminica intru vreo 5-6 ore 6) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Nu,nu am avut pana acum si nici nu imi doresc 7) Care este arma ta preferata ? :Toate armele sunt pe placul meu momentan 8) Ceva de adaugat ? :Imi place sv addicted2 si sper sa creasca Am uitat sa pun cate ore jucate am https://imgur.com/a/DKy2w poate ca pare putin dar am jucat doar o zi si mia placut si am facut din prima 3 ore eu cred ca e Ok pentru mine plus liceu plus teme