Silver 1

PLAY Staff
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About Silver 1

 • Rank
  Helper SkyBlock
 1. Reclamatie [WowGeo]

  Noroc ai ca nu te am filmat azi cand aveai kill aura. Ar trebui sa fii responsabil si sa recunosti ca ai folosit azi hack, inclusiv pe filmare. In filmare se vede cum primesc mesaj pe staff chat ca scriu in chat despre tn ca ai hack. Aia nu e potiune, e sprint hack, speed 2 ul iti da speed nu sari de 3 ori mai rapid.
 2. Reclamatie [WowGeo]

  Nick-ul tau : xXRodrigoJoacaXx Nick-ul celui reclamat : WowGeo Descrie situatia : joaca hackuri toata ziua, nu mi se pare normal ca un membru staff sa trateze intr o astfel de bataie de joc regula ,,fara hack,, Data : 20.1.2018 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:warn
 3. A facut reclama

  imediat ce va vedea un mod ii va da ban permanent, multumim de reclamatie . Cer T/C
 4. Reclamatie [HELPER _Adelin_]

  ok. T/C
 5. Reclamatie [HELPER _Adelin_]

  De ce ai trimis asta? Si de unde le ai?! Nu cred ca ai acces la consola, wtf
 6. Reclamatie [HELPER _Adelin_]

  El i a dat mute numai pentru prelungire 10min, de ce sunteti revoltati? Ca a gresit omu, dupa a dat unmute si tempmute 10min. T/C
 7. Reclamatie [HELPER _Adelin_]

  o greseala minora ce exact dupa cateva momente ai primit 10min mute pt prel. Se intampla oricui, asta nu inseamna ca trebuie sa il faci imatur .
 8. Propunere

  1)Sa se largeasca limita de bani. 2)Sa se adauge warp casino unde poti paria iteme/bani. 3)Buton/comanda de sell all ca fac pareza la degete pana vand un inventar de dovleci.
 9. Cerere Helper- xMrP1x3latu

  fiindca nu ar trebui sa imi ceri tu sa dau pro la cerere,nu ai 48h, nu esti activ in chat. SFAT: Activitatea in chat si ajuta playerii.
 10. Reclamatie NAftAlinA si KsesoNN

  Suje- lbj, lbj- mute =D
 11. Reclamatie WhisKie

  WhisKie nu ai prea venit cu o dovada prea concreta pentru a nega tot ce a spus si a reclamat Adelin. Nu ai de unde sa stii de unde a facut rost de itemele respective, in cazul in care ai dubii de buguri sau ceva de genu, intreaba ti colegii staff, incearca sa filmezi cand esti pe vanish sau sa chemi operator.
 12. Cerere helper DjoKer9

  model nerespectat si nu prea te vad on...
 13. Propuneri SkyBlock

  1. idee unica 2. propunere inutila,desi nu ar strica .
 14. Reclamatie WoWGeo Abuz Mute

  Iti acord dreptate, dar pe langa faptul ca a gresit ca a pronuntat cuvantul ,ba,, , a mai dat si un mute aiurea. liderul va decide ce sanctiune i se va da lui WowGeo. Iti acord dreptate, dar pe langa faptul ca a gresit ca a pronuntat cuvantul ,ba,, , a mai dat si un mute aiurea. liderul va decide ce sanctiune i se va da lui WowGeo.