QcaZu

Addicted Gamers

Community Reputation

3 Poor

1 Follower

About QcaZu

 • Rank
  Helper Survival 1.8

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

256 profile views
 1. Reclamatie pentru bogdiS 2.0

  Ok, deci eu ca sa pot explica ceva nu am voie sa scriu 3 propozitii una dupa alta ca e spam, trebuie sa ma inghesui intr-o propozitie, asta nu e spam, spam e atunci cand vine unu si apasa deaiurea o gramada de litere si da enter de 5 6 7 8 9 ori. Dar cand eu incerc sa explic ceva nu fac spam, doar explic, dar na abuzul de grad trebuie sa fie facut de cineva.
 2. Reclamatie pentru bogdiS 2.0

  Nick-ul tau : QcaZu Nick-ul celui reclamat : bogdiS Descrie situatia : Acesta mi-a dat mute pe motivul spam avoid, iar ce am facut eu nu este deloc spam avoid. Acesta sterge chat-ul din secunda in secunda, face greseli multe si le ascunde. Acesta abuzeaza de grad in mod agravat. Data :21.04.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/yyzbOl2 In poze se mai vede si cum acesta sterge chat-ul fara motiv. Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Warn.
 3. Reclamatie pentru bogdiS

  Prietene, cum sa-mi zici tu mie ca, cuvantul "pis" este obscen, inteleg ca vrei sa faci abuz de grad da nici chiar asa.
 4. Reclamatie pentru bogdiS

  Nick-ul tau : QcaZu Nick-ul celui reclamat : bogdiS Descrie situatia : Acesta mi-a dat mute fara motiv si cand l-am intrebat in helpop care a fost cuvantul pentru care am primit mute mi-a dat ban 60min. Data :21.04.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/InZEWxc Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Warn.