SuntPesteVoi

Addicted Gamers
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Poor

About SuntPesteVoi

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Cerere Helper

  Prenumele tau: Eduard Cu ce nick-uri joci pe server: QcaZu Primele 7 cifre din CNP: 1980313 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Sunt dedicat total in tot ceea ce fac, fac totul cu simt de raspundere, sunt o persoana care sare in ajutorul oricarui om, ma voi comporta exemplar si voi respecta regulamentul si voi avea un comportament decent fata de toata lumea.Ai citit regulamentele? : Buna Intrebare. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:https://imgur.com/a/JEIgQ, in ultima saptamana n-am mai intrat deoarece am avut foarte multe teste, dar de acuma o sa fiu on mai mereu. Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Dimineata, pranz si seara( pana tarziu).
 2. Reclamatie NicoleHickney

  eu am scris in helop ca era un hacker la /warp arena si nu a incaput tot asa ca am continuat cu alta propozite, astea nu sunt dovezi, vreau dovezi clare, pana la urma trebuie sa respectam un regulament, nu?
 3. Reclamatie NicoleHickney

  Nick-ul tau : QcaZu Nick-ul celui reclamat : NicoleHickney Descrie situatia : Am primit ban pentru abuz /helop dar eu nici nu eram pe server.. Data :15.01.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/yw5FS Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Ramane la altitudinea voastra.
 4. Sters

  .
 5. Reclamație GoodJobSteve

  Nick-ul tau : QcaZu Nick-ul celui reclamat : GoodJobSteve Descrie situatia : eu am intrat pe server, am salutat iar acesta a început cu amenintari că-mi da ban dacă mai fac reclamații si mă acuza ca am facut 10 reclamații despre op1um dar eu am facut una . Data :12.01.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/WTNX4 Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul: Remove.
 6. Reclamatie Anndreii

  Nick-ul tau : QcaZu Nick-ul celui reclamat : Anndreii Descrie situatia : Acesta mereu are hack, pacaleste playeri zicand ca sunt prieteni ca sa-i omoare . In filmare mie mi se sparge armura si el nu are nimica si el imi spune ca si-a pus repede armura, dar nu avea cand, decat daca are hack. Data :12.01.2018 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Ban permanent, deoarece nu este la prima abatere, sunt peste 10 abateri dar acesta nu ia decat ban o zi, doua si dupa iar face.
 7. Cerere helper QcaZu

  Iar te crezi superior, voi 4 nu sunteti tot staff-ul.
 8. Cerere helper QcaZu

  Am luat banip pe nedrept pentru ca Op1um abuzeaza de grad, nu are dovezi, adica nu are nimica impotriva mea, prima data informeaza-te inainte sa comentezi aiurea si nu am adus injurii asupra servarului niciodata ;) !! si mentioneaza numele celor din staf pe care crezi tu ca i-am injurat, nu-i mai baga pe toti in oala, ca sunt si oameni de nota 10 in staff si de nota 2 ;) . Asa ca nu mai abera tu si cu prietenii tai pusi pe mine , ca nu va merge ;) !
 9. Cerere helper QcaZu

  Pentru voi cuvintele chior si naspa sunt insulte in mod agravat :)), asa ca nu mai zic nimic legat de asta ca nu are rost, voi doar aveti ciuda pe mine atata, nu ca fac eu rele :)) Si badjocura? cum am mai zis, ma repet, voi nu ma suportati asa ca-mi dati ban pe orice motiv, ca va intreb cati ani aveti si ce faceti, ti-am zis acuma cateva zile salut si te-am intrebat ce faci si tu imediat mi-ai zis "si ce daca nu mai ai ban?, crezi ca nu poti sa iei iar?" eu incerc sa fiu baiat cu voi, dar cand vad ca abuzati de grad si va credeti mari zmei cand luati un grad ma scarbiti si daca-mi spun ofurile iau ban, bravo misto staff ! si
 10. Cerere helper QcaZu

  Dovada ca am fost prins cu hack te rog ;) , nu am injurat tot staf-ul, op1um mi-a dat ban fara motiv, acesta abuzand de grad. Am ajutat playerii mereu cand am avut ocazia, daca tu nu ai vazut asta nu este problema mea. Ban am luat de cateva ori nu mai exagerati(sfat) ;) .
 11. Cerere helper QcaZu

  Prenumele tau: Eduard Cu ce nick-uri joci pe server: QcaZu Primele 7 cifre din CNP: 1980313 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Sunt dedicat total in tot ceea ce fac, fac totul cu simt de raspundere, sunt o persoana care sare in ajutorul oricarui om, ma voi comporta exemplar si voi respecta regulamentul. Ai citit regulamentele? : Buna Intrebare. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:https://imgur.com/a/Q2v5X Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?:Pranz si seara.
 12. Cere Unban 2

  Nick:QcaZu Pe ce subserver ai primit ban: pe tot servarul play.addicted2.ro Numele membrului din staff care te-a banat: Op1um Dovezi:https://imgur.com/F1dlaTX Alte detalii: Mi-a dat ban fara dovezi, fara un motiv anume, vreau alt admin sa judece acest ban, nu op1um care face ce vrea si se crede nu stiu cine, si op1um te rog sa-mi arati dovezi ca m-am comportat urat fata de administratorii servarului si nu mai inchide topic-ul crezand ca scapi.
 13. Cerere Unban.

  Nick: QcaZu Pe ce subserver ai primit ban: pe tot servarul play.addicted2.ro Numele membrului din staff care te-a banat: Op1um Dovezi: https://imgur.com/F1dlaTX Alte detalii: Am luat ban degeaba, acesta nu are motiv sa-mi dea ban.
 14. Anndreii are hack si face tpa+kill.

  Nick-ul tau : QcaZu Nick-ul celui reclamat : Anndreii Descrie situatia : Acesta face tpa+kill si are killaura. Data :04.01.2018 Dovezi : Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: ban permanent, deoarece nu este la prima abatere.
 15. Abuz de grad si santaj.

  Nick-ul tau : QcaZu Nick-ul celui reclamat : Op1um Descrie situatia : Acesta santajeaza abuzand de gradul lui prin asta. Data :01.04.2018 Dovezi : https://imgur.com/a/2ublN //// https://imgur.com/a/YVvSJ Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Sa fie sanctionat conform regulamentului.