Marian321

Addicted Gamers
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Poor

About Marian321

 • Rank
  Just got Addicted
 • Birthday 06/19/2001

Contact Methods

 • Skype
  almajanu.marian1

Personal Information

 • Location
  Constanta
 • Gender
  Male
 • Interest
  Ma respecti ,Te respect <3
 1. Reclamatie Oreo

  Din Partea Mea PRO , am vazut azi ca a dat la greu mute pentru spam cica.
 2. Cum sa instalezi un Shader

  Pentru a instala shader iti trebuie cont premium ?
 3. Perezentare King

  Bine ai venit :P
 4. Reclamatie DwArFi

  Nick-ul tau : MariMarian Nick-ul celui reclamat : DwArFi Descrie situatia : Am da tpa la DowlaNd sa vad ce face ,si dupa a dat Dat_Oreo_Cookie tpa la DowlaNd el a acceptat , si dupa a venit si domnul DwArFi Care l-am omort , Cica "jail 5h pentru tpa+kill. Data :14/01/2018 Dovezi : https://imgur.com/a/TxBlI Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:Nush , e prima oara care abuzeaza ,insa are o gramada de reclamtii , cred ca down.
 5. Cerere Helper Marian

  Nu am primit nici odata ban pentru hack , Nu am injurat pe nimeni pe chat.
 6. Cerere Helper Marian

  Prenumele tau:Marian Cu ce nick-uri joci pe server:MariMarian Primele 7 cifre din CNP:1980513 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper:Vreau sa ajut pleyerii si sv-ul cu ce pot. Ai citit regulamentele? :Buna intrebare. Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?:https://imgur.com/a/2uSNu Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?:Dimineata Prânz Si seara.
 7. Cerere Politie

  Nu esti activ pe sv ,fa activitate.
 8. cerere de helper

  Din Partea mea CONTRA ,Nu ai facut topicu cum trebuie.
 9. Reclamatie DwArFi

  Astept Dovada ca am Kill+aura.
 10. Reclamatie DwArFi

  1.Am baut Portiune streng 2.Logic ca te omor din prima ca nici armura nu aveai pe tn + erai cu /fly la warp pvp pe sus. 2.Aveam sabie full.
 11. Reclamatie DwArFi

  Nick-ul tau : MariMarian Nick-ul celui reclamat : DwArFi Descrie situatia : Eram /warp pvp ma bateam cu unu , si am primit jail 12h pentru Kill+Aura , nici control nu mi.a facut nimik , Vreau Dovada ca am kill+aura. Nu e prima data care abuzeaza. Data :09/01/2018 Dovezi : https://imgur.com/a/DAysL Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?:Nush ,down
 12. Cerere UnBan

  Nick:MariMarian Pe ce subserver ai primit ban:Play.Addicted2.ro / Survival Numele membrului din staff care te-a banat:Sh1f7 Dovezi:https://imgur.com/a/qwelk Alte detalii:Recunosc ca am facut trap , dar de cand tin eu minte , se da ban 5 ore pentru trap ,+ Prima ora mi-a dat permanet , dupa 1 zi, Nu mi se pare corect.
 13. Reclamatie Helper xBigHerox si Flyer TheLose

  Din Partea Mea CONTRA