Piticudefoc

Addicted Gamers
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About Piticudefoc

 • Rank
  Just got Addicted
 1. CERERE HELPER- Piticudefoc

  Prenumele tau: Darius-Theodor Cu ce nick-uri joci pe server: Piticudefoc Primele 7 cifre din CNP: 5040806 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: deoarece as vrea sa ajut aceasta comunitate cat mai mult; imi place sa respect regulile de aceea as vrea sa pot sa ajut in aceasta privinta serverul. Ai citit regulamentele? : Buna intrebare Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 48h cel putin Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Prânz Seara Dimineata Prânz (uneori)
 2. CERERE HELPER- Piticudefoc

  Prenumele tau: Darius-Theodor Cu ce nick-uri joci pe server: Piticudefoc Primele 7 cifre din CNP: 5040806 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: deoarece as vrea sa ajut aceasta comunitate cat mai mult; imi place sa respect regulile de aceea as vrea sa pot sa ajut in aceasta privinta serverul. Ai citit regulamentele? : Da, chiar de 2 ori sa fiu sigur Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: macar 30 Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: Prânz Seara;Dimineata Prânz(uneori)
 3. Piticudefoc-cerere helper

  Eu as vrea sa am helper pe serverul de Minecraft Addicted2 pe sectiunea de skypvp deoarece eu as vrea sa ajut aceasta comunitate sa creasca si sa devina un server din ce in ce mai mare si mai bun si in acelasi timp mai apreciat de catre jucatorii de Minecraft. Pe viitor daca se poate chiar as vrea sa ajut la cresterea acestui server deoarece are un staff amabil,intelegator.