Kazi

Addicted Gamers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Kazi

 • Rank
  Just got Addicted
 1. Ban 1 d dat AIUREA!

  Sincer, eu am facut aceeasi gluma cu Naftalina si cu WowGeo si nu am patit absolut nimic. Chiar am intrebat "ce stie sa faca in bani astia" . Nu stiu ce sa zic. Naftalina si WowGeo chiar sunt ok .
 2. Cerere Helper

  Nici nu am dat importanta chestiei alea !! Buna intrebare !! Chiar azi am avut o discutie contradictorie si l-am recitit. si nu intelegeam.
 3. Cerere Helper

  Prenumele tau: Claudiu Cu ce nick-uri joci pe server: Kazi (Skyblock) Primele 7 cifre din CNP: 1951116 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper: Varsta si faptul ca sunt online approx 9-12 ore odata la 2 zile si dispus sa ajut playeri care au nevoie de ajutor, si cunostintele care le detin. Ai citit regulamentele? : Acum da ! Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?: 2-3 zile Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?: de exemplu pe data de 12/1/2018 08:00-20:00 13/1/2018 20:00-08:00 dupa programul meu de lucru, dar si cand intru stau approx 12 Ore.
 4. Reclamatie xXRodrigoJoacaXx

  Oki atunci modificati regulamentul in asa fel in cat sa explicati termenul de spam pentru serverul vostru... Jucand in mediul online diferite jocuri din diferite colturi ale planetei cu diferiti oameni, singurul termen de spam pe care l-am intalnit nu este in nici intr-un caz acesta. Limitare caracterelor in minecraft poate fi una dintre problemele care poate duce la un spam neintentionat... Nu sunt hater sau nu vreau sa fac rau nimanui , vreau doar sa se clarifice anumite lucruri pentru evitarea problemelor pe viitor si a discutiilor de genul.
 5. Nick-ul tau : Kazi Nick-ul celui reclamat : xXRodrigoJoacaXx Descrie situatia : Situatia a fost in felul urmator , discutand cu un player pe chat (incercam sa il ajut) a trebuit sa descompun un mesaj in 2 deoarece chat-ul nu mai citeste dupa un numar de caractere, domnul de fata xXRodrigoJoacaXx fara a ma avertiza ca acest lucru se claseaza ca spam (deoarece nu este spam) mi-a dat Mute, dupa Mute incercandu-i sa ii explic si eu si mai multi playeri ca acest lucru nu e spam imi trimite remarca urmatoare(img). Tind sa cred ca acest lucru se poate numi Abuz de Grad. Am luat Mute si a 2-a oara de la Naftalina dar pe buna dreptate, deoarece dupa lungi discutii cu xXRodrigoJoacaXx i-am spus ca ii arat ce e ala spam si am spamat. Daca tot este helper ar trebuii sa invete diferentele. Si nu sunt primul !! Data : 12/1/2018 Dovezi : https://imgur.com/a/z3qKU Cum doresti sa fie sanctionat reclamatul?: Nu vreau sa il sanctionati grav, doar sa il puneti sa reciteasca ce inseamna anumiti termeni !!