Gramatik

Addicted Gamers

Community Reputation

2 Poor

About Gramatik

 • Rank
  Devoted
 • Birthday 01/11/1991

Contact Methods

 • Skype
  mady_ady

Personal Information

 • Location
  Bucharest
 • Gender
  Male
 1. Wow La Blizzcon 2011

  WOW nu mai este ce a fost AION 3.0 Va rupe tot.
 2. Servus

  salut
 3. mama ce pc :)) nu credeam ca mai exista oamni care mai au pc din astea :))
 4. Consuma foarte mult... Am un Intel Dual Core 2.8 / 3 Gb ram / 9800 GTX Joc pe LOW frate MW 3 Merge la MAXIM si ala e criminal oricum BF3 si MW3 au o lupta de purtat !
 5. La Multi Ani Yasha(Andrei)

  La Multi ANI ! Dai de baut !!!
 6. Unde Doriți Să Aibe Loc Acțiunea Următorului Joc Assassin’S Creed? Prin intermediul acestei pagini, Ubisoft vă invită să completați un chestionar în care să vă manifestați dorința privind locația viitorului titlu din seria Assassin’s Creed. Este bine să lămurim de pe acum că este vorba despre viitorul joc de după cel care va fi lansat în 2012 și va termina povestea lui Desmond, sau mai bine spus, Ubisoft dorește să afle cum ar trebui să continue această franciză în viziunea voastră. Și avem: China Antică în timpul războaielor dintre dinastii. Anglia în timpul Epocii Victoriene. Egiptul Antic în epoca faraonilor. Cucerirea Americilor de către conchistadori. Revoluţia Americană în perioada în care britanici erau în război cu triburile indiene. Revoluţia Rusă, implicit înlăturarea ultimului ţar de către mișcarea comunistă Japonia Feudală şi luptele dintre clanuri Roma Antică în perioada de ridicare la purere, implicit perioada de glorie, a lui Cezar
 7. Studiourile InterWave anunță că FPS/RTS-ul Nuclear Dawn va fi disponibil gratuit pe Steam începând cu 1 decembrie pentru Windows și MAC. Oferta va fi valabilă până luni, 5 decembrie, iar în această perioadă jocul va dispune de un discount de 40%.
 8. Eric Brown - CFO Electronic Arts - a declarat în cadrul Conferinței Baird Technology din San Francisco că first-person shooter-ul militar produs de studiourile DICE s-a vântut în 8 milioane de unități, însă acesta nu a furnizat date exacte, precum procentele exprimate per platformă sau dacă cifra cuprinde și vânzările în format digital ale lui Battlefield 3.
 9. Guvernul din Coreea de Sud a adoptat o lege prin care interzice accesul persoanelor minore la site-urile de jocuri după ora 12 noaptea. Conform site-ului CNN, care aprofundează problema, se speră că prin promulgarea acestei legi numărul de persoane ce sunt depedente de internet va scădea. În prezent, Coreea de Sud este una dintre ţările cele mai afectate de acest fenomen, 14% din persoanele care „circulă” pe internet fiind cuprinse între vârsta de 9 şi 12 ani.
 10. Google Chrome va integra suport pentru device-uri USB Google anunță că sistemul său de operare (funcțional doar sub browserul proprietar), cât și Google Chrome, vor oferi suport pentru device-urile USB. Acest lucru se va întâmpla în 2012, iar cei de la Google promit ca persoanele ce utilizează acest soft să primească suport nativ pentru camere web, microfoane, căști sau gamepad-uri. Reamintesc că engine-urile grafice Unreal Engine 3, id Tech și Unity se pot rula din acest browser, iar mai multe jocuri de calibru, precum Angry Birds al celor de la Rovio, sunt disponibile prin intermediul magazinului online.
 11. România a obținut locul 3-4 la Starcraft II, în cadrul finalei DreamHack Winter desfășurate în perioada 24-27 noiembrie în Jönköping, Suedia. Este pentru prima dată când România participă la acest eveniment, în urma calificărilor regionale – DreamHack Balkan - ce au avut loc în Constanța, în perioada 5-6 noiembrie. Silviu Lazăr (NightEnd), în vârstă de 23 de ani, a obținut locul 3-4, la egalitate cu Liquid Ret, din Olanda, și 5200 de dolari, surclasând jucători din Finlanda, Coreea de Sud, Suedia și Polonia. NightEnd este singurul jucător din România angajat de Fnatic, una dintre cele mai mari echipe de jucători profesioniști, la nivel mondial. ”Rezultatul foarte bun obținut de NightEnd ne demonstrează încă o dată valoarea și potențialul jucătorilor români. În fața României s-au clasat doi jucători din Coreea de Sud, țara în care fenomenul de gaming a cunoscut cea mai puternică dezvoltare. În 2012, România va găzdui cea de-a doua ediție a calificărilor regionale DreamHack la care vor participa în total 12 țări din Estul și Sud-Estul Europei.” a declarat Silviu Stroie, Președinte Professional Gamers League (PGL). România a concurat și la Counter Strike 1.6, fiind reprezentată de TeG (The elder Gods) – București și Eq (Earthquake) - Constanța, obținând locurile 9 - 16. În cele patru zile de eveniment au concurat 96 de jucători profesioniști pentru premii în valoare de peste 60.000 de euro și au participat aproximativ 14.000 de gameri, DreamHack fiind cel mai mare festival digital din lume, cu o istorie de 17 ani. Evenimentul a debutat ca unul de tip Bring Your Own Computer, în cadrul căruia participanții își aduceau propriile calculatoare pentru a juca pe parcursul celor trei zile de desfășurare. NightEnd vs Puma NightEnd
 12. Nvidia a lansat o nouă versiune a driverelor sale ForceWare și recomandă călduros persoanelor care butonează de zori Batman: Arkham City să le instaleze cu incredere. De atlfel, această versiune adaugă suport pentru Ambient Occlusion în TES V: Skyrim și Call of Duty: Modern Warfare 3. În plus, elimină anumite artefacte vizuale din Battlefield 3, repară problema jocului Crysis 2 cu umbra atunci când este rulat în modul SLI și ceva despre Settlers 7... dar RTS-ul în cauză nu prea e butonat de nimeni așa că o lăsăm așa. Lista completă de fix-uri poate fi găsita aici. Download NVIDIA GeForce 290.36 Beta Driver
 13. Gta V, Lansat La Inceputul Anului 2012?

  Deabia astept !
 14. Windows 8

  IDEM
 15. Ati Incercat Sa Va Drogati?

  Logic ! :))