Gramatik

Addicted Gamers
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Poor

About Gramatik

 • Rank
  Devoted
 • Birthday 01/11/1991

Contact Methods

 • Skype
  mady_ady

Personal Information

 • Location
  Bucharest
 • Gender
  Male
 1. Wow La Blizzcon 2011

  WOW nu mai este ce a fost AION 3.0 Va rupe tot.
 2. [Request] Piticu

  Zii dimensiule exacte.
 3. Servus

  salut
 4. mama ce pc :)) nu credeam ca mai exista oamni care mai au pc din astea :))
 5. [Logo] Addicted2

  Este logoul Actual ;) se vede asa deoarce bg este alb pe topic dar la header este Bleu.
 6. Portofoliu Juvenille

  Si totusi sunt designerul comunitati ... Ca sa poti lucra in psohotshop trebuie sa fie un hobby nu sa il inveti trebuie sa faci rmk la o poza de cel putin 40 ori si sa fie din ce in ce mai buna .
 7. Consuma foarte mult... Am un Intel Dual Core 2.8 / 3 Gb ram / 9800 GTX Joc pe LOW frate MW 3 Merge la MAXIM si ala e criminal oricum BF3 si MW3 au o lupta de purtat !
 8. Portofoliu Juvenille

  Nu ma atrage nici una . Motiv : Este o replica a celei care este acum daca faci ceva , fa-o fara sa te inspiri lasati imaginatia si creativitatea libera si ai sa vezi rezultatele si ai sa iti dai seama daca ai talentul pentru pohtoshop .
 9. La Multi Ani Yasha(Andrei)

  La Multi ANI ! Dai de baut !!!
 10. Unde Doriți Să Aibe Loc Acțiunea Următorului Joc Assassin’S Creed? Prin intermediul acestei pagini, Ubisoft vă invită să completați un chestionar în care să vă manifestați dorința privind locația viitorului titlu din seria Assassin’s Creed. Este bine să lămurim de pe acum că este vorba despre viitorul joc de după cel care va fi lansat în 2012 și va termina povestea lui Desmond, sau mai bine spus, Ubisoft dorește să afle cum ar trebui să continue această franciză în viziunea voastră. Și avem: China Antică în timpul războaielor dintre dinastii. Anglia în timpul Epocii Victoriene. Egiptul Antic în epoca faraonilor. Cucerirea Americilor de către conchistadori. Revoluţia Americană în perioada în care britanici erau în război cu triburile indiene. Revoluţia Rusă, implicit înlăturarea ultimului ţar de către mișcarea comunistă Japonia Feudală şi luptele dintre clanuri Roma Antică în perioada de ridicare la purere, implicit perioada de glorie, a lui Cezar
 11. Studiourile InterWave anunță că FPS/RTS-ul Nuclear Dawn va fi disponibil gratuit pe Steam începând cu 1 decembrie pentru Windows și MAC. Oferta va fi valabilă până luni, 5 decembrie, iar în această perioadă jocul va dispune de un discount de 40%.
 12. Eric Brown - CFO Electronic Arts - a declarat în cadrul Conferinței Baird Technology din San Francisco că first-person shooter-ul militar produs de studiourile DICE s-a vântut în 8 milioane de unități, însă acesta nu a furnizat date exacte, precum procentele exprimate per platformă sau dacă cifra cuprinde și vânzările în format digital ale lui Battlefield 3.
 13. Demoo Gfx

  TOPIC CLOSE .
 14. Portofoliu Demoo

  Incerca sa faci border la poze :)