elastic1

Addicted Gamers
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

elastic1 last won the day on April 7 2016

elastic1 had the most liked content!

Community Reputation

8 Poor

About elastic1

 • Rank
  Survival
 • Birthday 04/27/1996

Personal Information

 • Country
  ROMANIA
 • Location
  Chisinau
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. Parola server

  1. nick-ul meu pe forum elastic1 2. https://imgur.com/xrhH1ts https://imgur.com/gDxyrTR https://imgur.com/lnXBmn8 Nustiu inca de ce ai mai avea nevoie.
 2. Parola server

  Nick-ul tau : elasticsoulDescrie situatia intamplata : Nu am intrat pe server undeva de 2 saptamini si, cind dau sa intru zice pass incorect, pe cind eu imi stiam parola. Pe mail nu vine nimic pentru confirmare.Data :14.10.2017Dovezi : - Alte detalii: Puteti sa faceti ceva? Va rog un raspuns cit mai repede posibil, ca doresc si eu sa joc mai departe. Mersi.
 3. Da daca iau Helper!?

  Imi cer scuze. Dar CNP-urile noastre incep cu 200... etc. La fel si eu am avut probleme Kit Kat trebuia sa specifici anume. Imi cer scuze ca-mi bag nasul.
 4. Trunk

  Ii vre-un bug? Nici Laur nu are explicatie :)) Si anume doar cu "Oak Wood " altceva nu merge, am incercat. https://imgur.com/qYeOdAM https://imgur.com/XKbXUtM
 5. Salutare

  Nume: Mihai Nick: elasticsoul (nustiu de ce :) ) Oras: Chisinau/ Sibiu ID Skype (optional): nu mai am. Varsta: 21 :)) Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Fratele meu se juca si am inceput si eu sa-mi fac cont pe acest server. Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Inainte am fost si eu helper pot spune ca este un server puternic, acuma mai trebuie de lucrat si la staff si la server. Peace O mica prezentare generala: Pai sunt obsedat dupa fete :))) dar joc minecraft. P.S. Oana daca esti aici te salut :P
 6. Reclamatie [ PilekPL ]

  Sa inchida cineva, ca nu mai are rost. Cica sa intrebe. :))))
 7. Reclamatie [ PilekPL ]

  Pai cum sa inteleg atunci? Trebuia sa te astept pe tine pina cind? Hai sa fim seriosi, ai facut cerere pentru a raspunde/ajuta playerii, nu? Si mai ales ca ai un grad mare. Aveti un grup cu tot staff-ul si puteai sa intrebi!
 8. Reclamatie [ PilekPL ]

  Nick-ul tau : elasticsoul Nick-ul celui reclamat : PilekPL Descrie situatia : Intru pe server. Dau la RandomTp si nu merge. Vad ca aceasta personalitate este online, ii scriu numele imi raspunde deci o sa vedeti in dovezi. Anumit fac un mic spam sa vad ori primesc mute ori imi raspunde. Mute am primit dar raspunsul la intrebare nu. Deci? Data : 04.09.2017 Dovezi https://imgur.com/jfxnrWB https://imgur.com/421F8Zi P.S. Nu e ceva grav. Dar mai activ la intrebari. Astept si un raspuns.
 9. Fazan

  lăcustă
 10. Salut !

  . Sper sa te simti bine
 11. Prezentare Bogdan

  . Sper sa te simti bine alaturi de noi
 12. Prezentre sKuLL

  Bine ai venit Alexandru.
 13. Salut