Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

De Ce Este Bine Sa Bei Bere?


Claudiu

Recommended Posts

Persoanele care consuma bere cu moderatie prezinta un risc cu 54% mai redus de a dezvolta afectiuni degenerative si de a suferi pierderi de memorie, potrivit mai multor cercetari desfasurate in mediile academice internationale si publicate in Jurnalul Asociatiei Americane a medicilor.Cercetarile au aratat ca berea consumata in cantitati moderate poate reduce riscul de declin cognitiv si dementa , potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Concluziile unui studiu desfasurat pe o perioada indelungata, pe un esantion de 6.000 de subiecti, au fost ca persoanele care consuma moderat bere au performante vizibil mai bune la testele de memorie.

Rezultatele cercetarii au fost completate de cele ale unui alt studiu, desfasurat pe aproximativ 8.000 de persoane, cu varsta de peste 55 de ani, care a aratat ca oamenii care consuma intre unul si trei pahare de bere pe zi prezentau un risc mai scazut de a se imbolnavi de orice tip de dementa, inclusiv Alzheimer.

Un alt studiu ("Nurses' Health Stud"), demarat in 1980 si realizat de specialistii Scolii de Sanatate Publica Harvard, a demonstrat ca femeile care consuma o cantitate moderata de alcool in mod regulat sunt cu 20% mai putin predispuse sa experimenteze pierderi de memorie si o activitate cerebrala mai slaba. Aceasta este cea mai ampla cercetare efectuata vreodata pe aceasta tema, avand ca subiecti 12.480 de femei, cu varste cuprinse intre 70 si 81 ani.

Atentie insa: doza zilnica recomandata in cazul femeilor este 330 mililitri de bere si in cazul barbatilor, de 660 mililitri de bere.

Click here to view the article

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...