Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Nokia X7


gexy

Recommended Posts

Nokia X7 este primul smartphone multimedia cu ecran de 4 inch din oferta companiei, adresat unui public amator de divertisment şi distracţie la drum.

1200nokiax7backtobackj.jpg

Aşteptat încă din toamna anului trecut, Nokia X7 este un smartphone din generaţia Symbian ^3, construit într-o carcasă din oţel inoxidabil şi prevăzut cu ecran protejat de Gorilla Glass, un tip de sticlă rezistent la zgâriere şi lovire.

Ecranul capacitiv de 4 inch este de tip AMOLED şi poate reda imagini la rezoluţie 640 x 360 pixeli. Filmele 720p şi pozele obţinute cu camera foto de 8 MP sunt redate pe ecranul telefonului folosind o paletă de 16 milioane de culori. Cât despre camera foto, aceasta oferă autofocus şi dispune de blitz dual-LED.

Nokia X7 dispune de 350 MB memorie internă şi este livrat împreună cu un card microSD de 8GB (deşi suportă capacităţi de până la 32GB).

Opţiunile pentru conectivitate includ o interfaţă WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 cu A2DP, respectiv compatibilitate 2G/3G, GPRS şi EDGE.

1200nokiax7dark33.jpg

Pentru multimedia avem un conector pentru căşti cu mufă jack 3.5mm, un sistem audio integrat cu patru difuzoare, modul radio FM şi player media cu suport pentru fişiere audio MP3, WMA şi eAAC, respectiv conţinut video comprimat DivX, XviD, WMV şi H.264.

Modulul GPS integrat adaugă camerei foto suport pentru geotagging şi permite transformarea telefonului într-un sistem de navigaţie, folosind aplicaţia Ovi Maps.

Printre aplicaţiile instalate mai putem găsi clientul de mesagerie Nokia Email, respectiv Nokia Social, pentru accesarea reţelelor de socializare Twitter şi Facebook.

La capitolul jocuri avem Asphalt 5 HD şi Galaxy on Fire HD, la care putem adăuga numeroase alte titluri descărcate din Ovi Store.

http://www.youtube.com/watch?v=RDfNrX8j52I&feature=player_embedded

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...