CEO

Politica Donatiilor

Recommended Posts

Termeni si conditii

 

Va rugam sa cititi termenii si conditiile cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni va rugam sa nu folositi acest site, implicit sa nu donati pentru serverul nostru de Minecraft: play.addicted2.ro. Termenii si conditiile noastre nu încalca nici un drept al consumatorului.

Trebuie sa respectati toate politicile mentionate aici. Aveti OBLIGATIA de a citi acesti termini înainte sa donati. NU este datoria noastra sa va îndemnam sa cititi aceste conditii, sunt banii dumneavoastra si trebuie sa stiti de la început pentru ce îi donati!

Nu utilizati Serviciile în mod necorespunzator. De exemplu, nu încercati sa influentati Serviciile sau sa le accesati în alt mod decât prin interfata si prin instructiunile oferite de acest website. Puteti utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform legilor si reglementarilor aplicabile pentru controlul exporturilor si al reexporturilor. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si conditiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Utilizarea Serviciilor nu va ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care îl accesati. Nu aveti dreptul sa utilizati continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului în care obtineti permisiunea din partea proprietarului continutului sau daca acest lucru vi se permite prin lege. Prezentii Termeni si conditii nu va acorda dreptul de a utiliza nicio marca sau sigla din cadrul Serviciilor. Nu eliminati, nu ascundeti si nu modificati nicio mentiune legala afisata în cadrul sau împreuna cu Serviciile.

În primul rând trebuie sa luati la cunostinta faptul ca donatorii nu sunt imuni de regulamentele serverului. Orice abatare de la regula duce la suspendarea sau stergerea gradului, respectiv a itemelor sau pachetelor pentru care ati donat. 

De asemenea, daca comportamentul dumneavoastra duce la afectarea comunitatii de Minecraft (în orice fel), gradul pe care îl detineti poate fi sters fara nici un fel de avertisment.

Donatiile NU sunt rambursabile. Odata ce ati donat, banii NU se mai pot întoarce în conturile voastre, deci recomandam sa va gânditi bine înainte sa donati.

In cazul actiunilor de donatie, beneficiarul nu are obligatia de a aminti compania sau persoana care l-a sprijinit.

Asadar, prin donatie, una din parti transmite dreptul sau de proprietate asupra unui bun celeilalte parti, micsorandu-si astfel patrimoniul sau. Contractul astfel incheiat este irevocabil, trebuie incheiat in forma autentica, iar partea care a facut donatia nu urmareste nici o contraprestatie.

ATENTIE!

Nu raspundem de banii/itemele furate/respectiv conturile ''sparte'', singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumneavoastra, respectiv PAROLA!

Edited by Mortdecai

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Similar Content

  • By Maa0007
   Cereri Helper
    
      Dragi prieteni si iubitori ai serverului nostru de Minecraft, play.addicted2.ro este unul dintre cele mai populare și mai puternice servere de Minecraft din România. Înainte de a fi o echipă, suntem prieteni, uniți de un scop comun și conduși de multă pasiune. În continuu ne dezvoltăm echipa căutând oameni implicați care își doresc să lucreze în acest domeniu. Facem calcule din timp și dorim să ne mărim Staff-ul cu un coleg Helper.
    
   Cerințe:
   Varsta minima este de 14 ani; Persoană responsabilă, organizată și eficientă în gestionarea activităților; Persoană care acționează din proprie inițiativă; Aptitudini foarte bune de comunicare și muncă în echipă; Atenție la detalii; Respectarea regulamentelor si activitate in proiectele de dezvoltare a serverului.  
   Dacă eşti interesat/ă de acest rol şi îndeplineşti criteriile de eligibilitate, te rugăm să creezi un topic nou respectând modelul de mai jos
   Ne rezervăm dreptul de a contacta doar aplicanţii care îndeplinesc criteriile de selecţie prezentate mai sus.
    
   Model:
   Titlu: Cerere Helper =sectiune=
   Nume:  Nume in joc:  Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Descriere scurta,35-40 cuvinte: Adresa (ID) Skype: Nick+ID discord (obligatoriu): Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Primele 7 cifre din CNP : Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Cat timp poti dedica serverului: De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Ai citit regulamentul?:  
    
    
    
  • By PlayEver
   Nume in joc: Girl_b Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Nu, nu am avut Descriere scurta,35-40 cuvinte:Pai sunt foarte activ in fiecare dimineata ma joc, sunt bun ajutator intelegator calm ajut la nevoie orcie de situatie daca va intrebatii pai in weekend nu am weekend ca stau in Poland :D in alta tara :D Adresa (ID) Skype: Girl_Bester2 Nick+ID discord (obligatoriu): Girl_Bester2#9548 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Din pacata-te inca nu dar dupa 4 5 zile jur ca osa imi cumpar promit pe ce vreti voi Primele 7 cifre din CNP : 5021201 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: SkyPvP Cat timp poti dedica serverului: in jur de 4-6ore/zi De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Deci vreau sa fac parte pentru ca vreau sa ajut staffu-l Addicted2 cu ce pot mai bine asemanea si pe playeri Ai citit regulamentul?: Pai eu vreau gradul, nu regulamentul.  
  • By ALB
   1.  Cu ce nick  joci pe server ? :ALB654
   2.  Ce factiune doresti ? :Dealer
   3.  Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? :Casa Vand La Player Niste Droguri si daca vreau playeri niste arme si dupa sa mai terorizez niste swat sau politie etc,
   4.  Ai citit regulamentul ? :Doamne Fereste
   5.  Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? :In fiecare zi cam 4-5 ore
   6.  Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? :Nu
   7.  Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? :Da stiu, Trebuie sa vand niste droguri arme si niste pvp 
   8.  Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? : Stiu pvp, si sunt atent,