iRazviYT

Cerere Helper

Recommended Posts

Nume: Samoila Razvan Nick: iRazviYT Oras: Jilava ID Skype (optional): msdos.server Varsta: 10 Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: De la un prieten bun. Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Un server super care merita staff online si neabuziv | Server Muncit Bine (Pe Scurt) O mica prezentare generala: Am si cateva persoane de raportat =))) (Camp si hack)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti ofer 5 zile in care poti sa te pui la punct cu regulamentul comunitatii cat si regulamentele sectiunilor prin care vei mai posta pe viitor.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Similar Content

  • By qLethal #VAC hellcase.com
   1.Nume: Ruscanu.
   2.Prenume: Daniel.
   3.Nume CS:GO: qLethal #VAC
   4.ID Skype: Ruscanu Daniel, dar dacă nu mă găsiți așa mă puteți căuta și după adresa de e-mail care este ruscanuvd@gmail.com .
   5.Varsta (minim 15 ani):Am vârsta de 16 ani.
   6.Experienta CS:GO: Orele adunate de pe ambele mele conturi însumează aprox. 700 de ore .
   7.Ore jucate pe server : Conform serverului dumneavoastră am 10 ore și 46 de minute jucate.
   8.Steam ID: http://steamcommunity.com/id/ihopenovac/
   9.Motivul pentru care doresti acest rang(grad): Dorest să primesc această distincție deoarece doresc să ajut playeri și pentru a păstra liniștea pe server .
   10.Cat timp iti petreci zilnic pe server/forum?: Îmi petrec aproximativ 2-3 ore.
   11.In ce interval orar iti petreci timpul pe server?: Depinde când am timp, dar în special în intervalul orar 17:00-23:30 .
   12.Descriete in cateva cuvinte: Mă numesc Daniel, sunt o fire calmă, mereu gata să sară în ajutor, îmi place să glumesc în limita bunului simț și SPER să primesc și eu un Dragon Lore =))) .
   13.Ce experienta ai ca helper? Ai mai avut aceasta functie in alta parte? : Da, am mai avut această funcție pe un alt server și doresc să o mai am odată dacă se poate.
   14.Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit, conspectat și sunt gata să primesc funcția de helper, bineînțeles dacă și dumneavoastră doriți.
   P.S.: Toate cele bune la întreg staff-ul și sper să fiu bucurat cu primirea distincției de helper pe serverul Arena.Addicted2.ro. O zi bună vă doresc! :D