Recommended Posts

Nume:

 • Nick: QuickOfficial
 • Oras: Arad
 • ID Skype (optional): Am,dar folosesc discord: QuickOfficial#4246
 • Varsta: 14
 • Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Stiam serverul de ceva timp :)
 • Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Este un server bun,sper sa creasca cat mai mare
 • O mica prezentare generala: Eu sunt Quick,am 14 ani,trec in clasa a 8-a si sunt pasionat de minecraft si multe alte jocuri!


  As avea nevoie de ajutorul staffului,si anume unde as putea face o cerere de unregister,deoarece contul meu premium a fost inregistrat la voi pe server si nu ma pot juca,as dori un link catre subforum sau sa vorbesc in privat cu un operator! Multumesc si scuze de offtopic!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By AlexeHellsing
   Nume: Breabăn Alexandru-Constantin (AlexeHellsing) Poza / Video:  Detalii constructie: Catedrală de dimensiuni generoase, construită pe serverul Addicted2, Survivel. Este o construcție fictivă în care am integrat mai multe stiluri arhitecturale (bizantin, latin și foarte puțin gotic). Până în prezent este cel mai mare proiect al meu. Încăperile sunt repartizate în: Altar, Naos, Pronaos, Pridvor, Cafas(Cor), 2 scări cu acces la cafas și etaj. Este în formă de cruce greacă în care este prezent planul centrral. Construcția a durat 17-19 zile, iar materialele predominante sunt Stone brick, Cubble stone și wood. Alte precizari: Din nefericire este neterminată, întrucât am fost banat de AAC (pe motiv neîntemeiat) înainte de a putea finaliza turla pantocratorului pe interior, crucea din Altar și împrejurimile exterioare (piața din față, alei, spații verzi, etc.). Deasemenea, datorită acestui fapt, edificiul a rămas sigilat și astfel nici un player nu are acces în interior. Pozele sunt făcute de un prieten care are acces în interior.
  • By AlexBadea
   Nick:Minozar Pe ce subserver ai primit ban: SkyBlock Numele membrului din staff care te-a banat: Nu este niciun membru din staff am luat ban de la pluginul AAC Dovezi: Alte detalii:Nu este niciun membru din staff am luat ban de la pluginul AAC cica am hack dar eu  nu umblu cu hack pe acest sv si nici pe altele.Nu Stiu de ce am luat ban. Accept orice fel de control la laptop prin skype: alex.badea22. Multumesc!
  • By OyunTube
    
   Nume: Marian Rusen Nick: OyunTube Oras: Braila ID Skype (optional): alesandru12  Varsta: 15 Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: De la un amic pe skype Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: O comunitate foarte frumoasa , bucuros ca sunt si eu parte din ea O mica prezentare generala: Umm nu prea am ce sa mai zic aici .. asa ca am sa va zic.. bafta! ne vedem pe servere