Sign in to follow this  
|iDeLuX|

Cerere Terorist -=-GTA=-

Recommended Posts

|iDeLuX|    0

1.  Cu ce nick  joci pe server ? :iD3LuX

2.  Ce factiune doresti ? :Terorist.

3.  Ce te-a facut sa alegi aceasta factiune ? :Eu sunt un jucator de CS GO,si imi palce foarte mult sa fiu -Terorist-,Si insfarist am gasit un servar de, Minecraft in care pot fii,cel mai mult imi place la -GTA-,este cand fac PVP intens cu un player si la sfarsit sa il ucid ,Fara mila,si in legatura cu Politia fac PVP cu ei pana la moarte.

4.  Ai citit regulamentul ? :Doamne Fereste

5.  Daca vei fi acceptat in ce interval de ore ai putea fi on ? : Pot fii on 2-1 ore pe zii,chear mai mult ,depinde ce dispozitie ,pe care o am,In timpul scolli pot sta 1-2 ore iar in vacanta pot sta 3-4 ore pe zii.

6.  Ai avut conflicte cu un membru staff ? Daca da de ce ? :Nu am avut nici un conflict

7.  Sti ce trebuie sa faci ce membru al factiunii ? :Sa infrunt S.W.A.T.-ul si politia,Sa impiedic toti civil sa se faca -OP-,casa nu faca rascuala imptoriva noastra,Si ca tot ,S.W.A.T.-ul si Politia sa gata la pamant cersind Mila :)

8.  Cum te descri ca jucator al GTA-ului ? :Ma descurc destul de bine am jucat si in trecut pe acest servar,dar am facut o mica pauza,Ca nu am mai avut calculator,Dar acum tot-ul este bine,Sunt ca nou si sa pun stapanire pe Politie si S.W.A.T, Si sa imi fac prieteni noi adica -TERORISTI- noi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this