xXRobby98

[Cerere Helper]

Recommended Posts

xXRobby98    0
 • nume:Robert (In joc am numele :xXRobby98)
 • varsta:14 ani.
 • experienta:Joc minecraft de 4 ani si am experienta pe forumuri de 1an.
 • Cu ce anume puteti ajuta comunitatea: Eu m-am gandit gandit ca as putea ajuta comunitatea prin administrarea chatului sectiunii de skyblock al serverului.
 • Am cei 7 ani de acasa si sunt un baiat silitor caruia ii place sa ajuta lumea.
 • Cam asta am scris despre mine, sper sa ma acceptati.O zi buna!

    

Edited by xXRobby98

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Similar Content

  • By dumitru15
    
   Nume: Dumitru Nume in joc: Love123crush123 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Am primit odata mute pentru limbaj Descriere scurta,35-40 cuvinte:Salut! Ma numesc Dumitru si sunt un iubitor de minecraft,gta 5,clash royale etc,sunt un timp caruia ai place sa ajute lumea,sunt receptiv,prietenos,descurcaret, iubesc sa joc fotbal si sa inot. Adresa (ID) Skype: Dumitru Damian Nick+ID discord (obligatoriu): love123crush123,#7728 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:Din pacate nu dispun de microfon,dar doresc sa-mi achizitionez in timpul apropiat,insa nu cred ca vor fii probleme pt ca voi scrie pe chat-ul discordului,skype-ului. Primele 7 cifre din CNP:2016020 Cat timp poti dedica serverului:Pai depinde si de zii,dar regulat daca nu apar probleme pe sectiunea skyblock petrec circa 3 ore,si 1 ora la alte sectiuni,timp in care ajut jucatorii si raspund la tot felul de intrebari,mentionez ca momentan am castigat gradul de legend si ajut cu ce pot,dar doresc sa capat helper pt a ajuta stafful in legatura cu orice problema De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Ei bine doresc sa ma alatur staffului acestui server pentru ca in afara faptului ca imi place foarte mult ce faceti si acest server,sunt o persoana serioasa,nu am abuzat nici-o data de grad,sunt respectuos si imi place sa ajut mereu jucatorii referitor la orice problema apare. Ai citit regulamentul?: Da l-am citit de vreo 2 ori si sunt perfect de acord cu  acesta.
  • By oKapYy.ツ ★ClutchGOD★
   Nume: Stefan Siclovan Nume in joc: oKapYy Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Am primit odata mute pentru ca am injurat. Descriere scurta,35-40 cuvinte: Salut ma numesc Stefan, am 15 Ani, sunt din Judetul ARad si sunt de Treaba. Daca vreti sa ne cunoastem mai bine Imi da-ti ADD pe skype si vorbim. Adresa (ID) Skype: siclovanstefan Nick+ID discord (obligatoriu): oKapYy.#0621 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da, detin un microfon, si da pot participa la conferintele voca. Primele 7 cifre din CNP : 5020929 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: SkyBlock. Cat timp poti dedica serverului:  Am mult timp la dispozitie, pot sta si pana dimineata la 3-4. Nu este problema. Ai citit regulamentul?: pai eu vreau gradul, nu regulamentul.  
  • By dumitru15
   Nick-ul tau:Love123crush123
   Nick-ul celui reclamat: MrCubey
   Descrie situatia:De la mega-eventul de pe 22.07.2017 de la orele 15:00 am castigat gradul Legend pe sectiunea Skyblock,de atunci am facut team cu MrCubey,un jucator cu care ma intelegeam destul de bine dar care acum furandu-mi itemele din cufere si primind kick de pe insula mea ma tot face prost,ma ameninta cu remove pt nimic si spune ca o sa vorbeasca cu stafful ca sa primesc ban pentru motivul ca l-am dat afara de pe insula mea pe motiv ca fura din cufere.Am incercat sa-i dau ignore dar intra pe alte conturi.
   Doresc de asemenea sa intreb de ce nu am voie la comanda /mute pe sectiune daca persoana care are legend pe sectiunea assassins are voie.
   Data si ora: 23.07.2017 aproximativ 17:20
   5:Dovezi:
    
    
  • By Binjabar
   Nume:Darius
   Varsta:15
   Experienta VoxelSniper, WorldEdit: deloc,dar invat foarte repede
   Cu ce nick-uri joci pe server: Binjabar
   Poze cu constructiile facute de tine:http://prntscr.com/fsggv9
                               http://prntscr.com/fsgh89
                               http://prntscr.com/fsghm1
                             http://prntscr.com/fsgi0w
                             http://prntscr.com/fsgip6
                             http://prntscr.com/fsgk5p
   Pe ce etapa a build-ului te incadrezi? (structuri,modern,medieval): modern si medieval
   ID Skype: S3[7]v3n
   O scurta descriere despre tine: Salut,ma numesc Darius,am 15 ani,si sunt din Targu Mures,ador sa construiesc medieval.
   De ce ai vrea sa faci parte din echipa noastra de build, si ce parere ai despre aceasta? Deoarece eu consider ca locul meu este intr-o echipa buna de build ca a voastra!
   Cat timp poti dedica building-ului?: 7-8 ore
   Alte comentarii: