Sign in to follow this  
BenPedala

cerere helper2

Recommended Posts

BenPedala    1
 • Nume: Gabriel
 • Nume in joc: BenPedala
 • Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Am prinit mute de 3 ori
 • Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt un baiat  care vrea sa faca parte din staff si sa ajut serverul cum pot si cum stiu eu mai bine . Sunt un baiat ambitios si doritor sa ajute serverul acesta .
 • Adresa (ID) Skype: Nu detin skype  pentru ca nu merge sa il descarc 
 • Nick+ID discord (obligatoriu): Gigel_Bebel#9554
 • Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Detin microfon si pot participa la conferinte vocale
 • Primele 7 cifre din CNP :5030410
 • Pe ce sectiuni esti cel mai activ: GTA
 • Cat timp poti dedica serverului:5-6 ore pe zi
 • De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa ma alatur staffului pentru a a ajuta serverul
 • Ai citit regulamentul?: De ce l-as citi?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mrbton    2

:contra:

1. Regulament necitit

2. Daca vrei staff trebuie sa ai obligatoriu skype 

3. Nu te-am vazut niciodata online, si sunt activ gta

Edited by mrbton

Share this post


Link to post
Share on other sites
NoBody    10

:contra:

1.Nu esti activ

2.Nu prea te vad ajutand playerii

3.skype-ul e obligatoriu

 

Edited by NoBody

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By ultras1947
   Nume: Beian Andrei Nume in joc: ultras1947 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Niciuna! Descriere scurta,35-40 cuvinte: Fizic vorbind.. am ochi caprui, aprox. 1.60m înălțime și păr șaten, moral.. sunt o persoană prietenoasă, serioasă, amuzanta.. deoarece îmi place sa fac oamenii sa se simta bine. Particip în echipa școlii de fotbal , stau zilnic pe calculator jucând diferite jocuri (MineCraft, CS 1.6, mare parte minecraft). Am uitat să menționez că locuiesc în Bucuresti si am 15 ani. Nu am fost actic pt ca am avut meciuri dar de acum voi fi,si va voi ajuta cu drag. Adresa (ID) Skype: Andrei Beian Nick+ID discord (obligatoriu): Nu mai am,dar daca e nev imi fac . Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Nu am microfon , am casti cu un microfon decent, nu stiu cat des voi putea participa pt ca stau in camera cu fratele meu mai mic si in mare parte doarme :)))) Primele 7 cifre din CNP : 1020526 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: SkyBlock Cat timp poti dedica serverului: 7/24h De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Doresc să ajut membrii secțiunii de SkyBlock cu informațiile de care au nevoie și să ajut cu orice-mi stă în putere comunitatea addicted2. Ai citit regulamentul?: DA !
  • By ultras1947
   Nume: Beian Andrei Nume in joc: ultras1947 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Niciuna! Descriere scurta,35-40 cuvinte: Fizic vorbind.. am ochi caprui, aprox. 1.60m înălțime și păr șaten, moral.. sunt o persoană prietenoasă, serioasă, amuzanta.. deoarece îmi place sa fac oamenii sa se simta bine. Particip în echipa școlii de fotbal , stau zilnic pe calculator jucând diferite jocuri (MineCraft, CS 1.6, mare parte minecraft). Am uitat să menționez că locuiesc în Bucuresti si am 15 ani. Nu am fost actic pt ca am avut meciuri dar de acum voi fi,si va voi ajuta cu drag. Adresa (ID) Skype: Andrei Beian Nick+ID discord (obligatoriu): Nu mai am,dar daca e nev imi fac . Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Nu am microfon , am casti cu un microfon decent, nu stiu cat des voi putea participa pt ca stau in camera cu fratele meu mai mic si in mare parte doarme :)))) Primele 7 cifre din CNP : 1020526 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: SkyBlock Cat timp poti dedica serverului: 7/24h De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Doresc să ajut membrii secțiunii de SkyBlock cu informațiile de care au nevoie și să ajut cu orice-mi stă în putere comunitatea addicted2. Ai citit regulamentul?: Nu,dar o voi face !
  • By BenPedala
   Nume: Gabriel Nume in joc: BenPedala Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Am prinit mute de 3 ori Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt un baiat  care vrea sa faca parte din staff si sa ajut serverul cum pot si cum stiu eu mai bine . Sunt un baiat ambitios si doritor sa ajute serverul acesta . Adresa (ID) Skype: Nu detin skype  pentru ca nu merge sa il descarc  Nick+ID discord (obligatoriu): Gigel_Bebel#9554 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Detin microfon si pot participa la conferinte vocale Primele 7 cifre din CNP :5030410 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: GTA Cat timp poti dedica serverului:5-6 ore pe zi De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa ma alatur staffului pentru a a ajuta serverul Ai citit regulamentul?: De ce l-as citi?
  • By JustSecret
   Nume: Valach Cornel
       Nume in joc: JustSecret
       Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):Cam de vreo 6-7 ori mute :D
       Descriere scurta,35-40 cuvinte:Sunt trist mai mereu. Viata este foarte dura cu mine. Am putini pireteni dar am prieteni care imi sunt alaturi si ii respect.Respect persoanele mai varsmice dacat mine am 12 ani aporape si putine sanse sa imi dati pro-uri la aceasta cerere dar nimic nu e imposibill.
       Adresa (ID) Skype:cornel.valach1
       Nick+ID discord (obligatoriu):JustSecret , #3921
       Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:
       Primele 7 cifre din CNP :3420146
       Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Prison
       Cat timp poti dedica serverului:3-4 Ore
       De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Imi place sa ajut <3 <3
       Ai citit regulamentul?:Oare zic da ?
  • By BenPedala
   Nume: Gabriel Nume in joc: BenPedala Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Am prinit mute de 2 ori Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt un baiat de 15 ani care vrea sa faca parte din staff si sa ajut serverul cum pot si cum stiu eu mai bine . Sunt un baiat ambitios si doritor sa ajute serverul acesta . Adresa (ID) Skype: Nu detin skype  pentru ca nu merge sa il descarc  Nick+ID discord (obligatoriu): Gigel_Bebel#9554 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Detin microfon si pot participa la conferinte vocale Primele 7 cifre din CNP :5030410 Pe ce sectiuni esti cel mai activ: GTA Cat timp poti dedica serverului:5-6 ore pe zi De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Vreau sa ma alatur staffului pentru a a ajuta serverul Ai citit regulamentul?: Pai e vreau gradul, nu regulamentul