Sign in to follow this  
CEO

O bancă din România a lansat un credit digital de nevoi personale. Acesta poate fi obţinut online în aproximativ 15 minute (Business)

1 post in this topic

facebook_rss.png twitter_rss.png

ing-b.jpg?width=150&height=120

ING România a lansat marţi, 12 septembrie, primul credit digital de nevoi personale, care poate fi obţinut online în aproximativ 15 minute. Produsul bancar va fi disponibil treptat, în următoarele două săptămâni.

 

Condiţiile privind împrumutul vor fi aceleaşi ca şi în cazul celui obţinut în agenţii (aceleaşi costuri şi valoarea maxima împrumutată de 90.000 de lei), fără documente suplimentare.

Creditul instant digital se poate obţine în baza protocolului cu ANAF şi a semnăturii electronice certificate, care înlocuieşte semnătura fizică şi al cărei cost este suportat de bancă.

 

Etapele de obţinere a acestui tip de credit includ completarea datelor cu character personal de către solicitant, obţinerea instantanee a semnăturii electronice calificate, verificarea solvabilităţii solicitantului la ANAF şi Biroul de Credit, semnarea electronica a documentelor, după care suma aprobată este transferată în contul clientului. Toată documentaţia este transmisă pe adresa de mail ataşată contului, iar întregul process durează circa 15 minute.

Pot obţine un astfel de credit persoanele care au cel puţin 18 ani, au fost angajate timp de minimum un an şi cel puţin şase luni la actualul angajator, au venituri stabile (salariu sau pensie) raportate la ANAF, de minimum 1.000 de lei.

 

Pentru obţinerea unui împrumut online sau la agenţie, se achită o taxa de analiză de 200 de lei, iar dobânda anuală variază între 8,25% şi 11,95%, în funcţie de veniturile încasate de solicitant în contul ING şi de alegerea asigurării şi valoarea împrumutului.

 

ing-b.jpg?width=640&height=431

 

(...)

Cuvinte cheie: credit, ing, online, lansare, romania

Subiecte asemănătoare:
» Câştigă 5.000 de dolari pe lună din clipuri video vândute online
» Motivul pentru care această tânără, o celebritate online din China, nu se poate îmbrăca oricum
» Conturi de online banking protejate folosind autentificare în doi paşi, sparte de hackeri prin interceptarea codurilor SMS
» Fiul unui parlamentar rus, condamnat în SUA la 27 de ani de închisoare pentru atacuri cibernetice care au vizat carduri de credit
» Un bărbat a câştigat un concurs online de fotografii în bikini

Articol original - O bancă din România a lansat un credit digital de nevoi personale. Acesta poate fi obţinut online în aproximativ 15 minute, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
h9_y-mJxRno

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this