Sign in to follow this  
CEO

iPhone 8 şi iPhone X: Go4it transmite, începând cu ora 20:00, lansarea noilor smartphone-uri Apple în format LIVE TEXT (Telefoane mobile)

1 post in this topic

facebook_rss.png twitter_rss.png

iphone-8-screen-protector-640.jpg?width=

iPhone 8. Apple se pregăteşte să lanseze astăzi noi smartphone-uri. Cel mai aşteptat model este cel cunoscut sub numele de iPhone 8, care se pare că se va numi, de fapt, iPhone X, pentru a marca 10 ani de la lansarea primului telefon Apple. De asemenea, compania va prezenta alte două noi modele de smartphone-uri, iPhone 7S şi iPhone 7S Plus.

 

Noul iPhone X va veni cu un design nou, bazat pe sticlă şi metal, display edge-to-edge, încărcare wireless şi chipset mult mai puternic decât cele din generaţiile anterioare (posibil hexa-core). iPhone X va avea un preţ care va porni de la 999 dolari în Statele Unite şi va renunţa complet la sistemul de autentificare prin amprentă TouchID. În locul acestei tehnologii va veni FaceID, o tehnologie avansată de recunoaştere facială, care funcţionează din orice unghi. Butonul Home de pe iPhone X va dispărea, acesta fiind înlocuit cu o bară software subţire, care îi va prelua funcţiile. Alternativ, utilizatorii vor putea folosi butonul lateral Power pentru a realiza câteva dintre funcţiile care erau atribuite pe Home, precum întoarcerea la meniul principal şi accesarea asistentei virtuale Siri.

 

iPhone 8. Funcţie de încărcare wireless cu viteză redusă

 

În ceea ce priveşte funcţia de încărcare wireless de pe iPhone 8, aceasta va oferi viteză doar la jumătate din viteza produselor concurente. 

 

Terminalul va putea fi precomandat, în ţările din primul val, începând cu 15 septembrie. Pe 22 septembrie terminalul va ajunge şi în magazinele fizice.

 

Noile modele din seria iPhone 7S (se zvoneşte că s-ar putea numi iPhone 8 şi Iphone 8 Plus) vor fi echipate cu un spate din sticlă şi ramă din oţel, în timp ce hardware-ul intern va fi comparabil cu cel de pe iPhone X.

 

iPhone 8. Un nou ceas inteligent şi Apple TV 4K

 

Alături de noi smartphone-uri, se pare că vom vedea şi un nou Apple Watch cu suport pentru conectivitate 4G şi un Apple TV cu suport pentru redare de conţinut 4K. 

 

Apple Watch 3 va primi noi funcţii. Printre acestea, cea mai importantă pare să fie conectivitatea wireless prin protocolul LTE, care asigură operarea dispozitivului chiar şi fără un smartphone. Astfel, aplicaţiile se pot conecta la internet direct, fără să mai treacă prin bluetooth şi Wi-Fi, iar dispozitivul va putea prelua şi iniţia apeluri de voce de unul singur. 

 

Apple TV ar trebui să facă în sfârşit tranziţia către rezoluţia 4K. Acesta va putea să redea conţinut de pe cele mai populare servicii de streaming la calitate maximă. 

 

Evenimentul de lansare va avea loc la noul cartier general al Apple din Cupertino şi va începe la ora (României) 20:00.

 

pix.gif

 

iPhone 8, lansarea în format LIVE TEXT: 

(...)

Cuvinte cheie: iphone 8, iphone x, iphone 7, lansare, live text

Subiecte asemănătoare:
» iPhone X, noul flagship Apple, ar putea fi echipat cu un procesor hexa-core
» Un inginer a dezvoltat primul iPhone 7 cu jack audio intern [VIDEO]
» iPhone 8 nu va fi ieftin, însă varianta de top ar putea fi echipată cu 512 GB spaţiu de stocare
» Acest dispozitiv îţi face backup local la iPhone în timp ce încarci telefonul
» iPhone 8, Apple Watch 3 şi Apple TV 4K ar putea fi lansate foarte curând

Articol original - iPhone 8 şi iPhone X: Go4it transmite, începând cu ora 20:00, lansarea noilor smartphone-uri Apple în format LIVE TEXT, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
_vtXq62-Aaw

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this