Recommended Posts

Keralis    57

Ala nu e bug ci un plugin care iti permita sa craftezi itm ca sa iti decorezi casa ...

Dar nu inteleg de ce e blocat .

Voi raporta bug-ul unui tecnic . Multumim !

:tc:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Similar Content

  • By BLitsFZR
   1) Nume: Ioan P.
   2)Nume in joc: BLitsFZR
   3) Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora): Cu toata sinceritatea , n-am fost "pedepsit" .( Chiar daca in unele cazuri era necesar =) )
   4) Descriere scurta,35-40 cuvinte: Sunt "BLitsFZR" , "FZR" venind de la Fortza Rapid  .( Da, sunt Rapidist . ) Momentan nu ma ocup cu ceva anume . Din intamplare , in urma cu cateva saptamani , mi-am propus sa vad cum se descurca Addicted-ul , si am ajuns sa-mi petrec timpul liber la voi pe server . Stau pe server , ma joc , iar la un moment dat mi-a trecut prin cap sa fac aceasta cerere . Si uite-ma aici !
   5) Adresa (ID) Skype: blits.rapid
   6) Nick+ID discord (obligatoriu)  BLits#7363           <<<Cred ca asta este , habar n-am.
   7) Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale: Da , am si din ala. 
   8) Primele 7 cifre din CNP : 1980111
   9) Pe ce sectiuni esti cel mai activ: Inainte de wipe-ul asta , jucam pe Prison ( Am castigat si un event acolo , da-ma dracu' ) . Iar acum doar pe Survival .
   10) Cat timp poti dedica serverului: 2-3 ore presupun .
   11) De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului: Sa-i ajut in primul rand . 
   12) Ai citit regulamentul?: Cine stie ? Si asa era scris cu un gri deschis ,de am citit regulamentele: staff si jucator de doua ori...=))
    
  • By Bancu
   E picat serveru de survival 1.12 , stie cineva ceva ? 
  • By CotarlaRaul
       Nume: Cotarla Raul-Liviu
       Nume in joc: RGX
       Pedepse in joc: Nu am primit deloc pedepse, doar odata mute de 10 minute ca am facut spam in helpop.
       Descriere scurta (35-40 cuvinte) : Ma numesc Cotarla Raul, sunt din Reghin, judetul Mures, am 15 ani si am facut aceasta cerere cu scopul de a ajuta playerii sa nu intampine nicio problema in timpul petrecut pe server. Joc pe server de 2-3 ani, dar pe survival joc intens de vreo 1 an si jumatate.
       Adresa Skype: raul.cotarla7
       Nume+ID discord: Cotarla#6572
       Detii microfon, daca da poti participa in conferinte vocale: Da detin microfon si pot  participa in conferintele vocale ale staffului.
       Primele 7 cifre din CNP: 5047228
       Pe ce sectiuni este cel mai activ: sunt cel mai activ pe survival.
       Cat timp poti dedica serverului: 3-5 ore pe zi.
       De ce vrei sa te alaturi staffului: Vreau sa ma alatur staffului deoarece imi place sa ajut jucatorii si sa prind playerii cu hack cu ajutorul dovezilor( fotografii si filmari) si am mai ajutat in trecut cu dovezi la prinderea si banarea unor alti jucatori ca: Brosh, Pohl etc.
       Ai citit regulamentul: Da l am citit de vreo 2 ori ca sa inteleg tot ce este de facut.
    
  • By Murinho44
   Nume:Iordache Nicusor Nume in joc: Murinho44 Pedepse primite,enumerari (raspunde sincer,nu vei fi respins pe baza acestora):da am avut in trecut pedepse pt xray si anti knockback Descriere scurta,35-40 cuvinte:Salut eu sunt nicu si am 15 ani ,joc pe addicted2 de 2 ani si vreau sa ajut si eu aceasta comunitate Adresa (ID) Skype:nicu6973 Nick+ID discord (obligatoriu):iordache0699 Detii microfon,si daca da,poti participa in conferinte vocale:da Primele 7 cifre din CNP :0511205 Pe ce sectiuni esti cel mai activ:Survival Cat timp poti dedica serverului:intre 2 si 4 ore poate si mai mult cateodata De ce ai vrea sa te-alaturi staff-ului:Salut eu sunt nicu si joc de 2 ani pe acest server si vreau sa ajut si eu chatul pe sectiunea mea pentru ca mie mi se intampla des  sa nu fiu ajutat cand am nevoie de ceva Ai citit regulamentul?: l am citit acum o saptamana de curios pana sa ma gandesc sa fac cerere de helper
  • By Murinho44

   Nick-ul tau:Murinho44
   Nick-ul celui reclamat:PilekPl
   Descrie situatia:la fel ca in cazul lui laurndc1 si lui i am cerut ajutorul  prin helpop si chat dar acesta a zis ca el avand gradul de moderator ajuta doar cand vrea el,ceea ce nu cred ca este corect si ok.
   Data:8.10.2017
   Dovezi: https://uploadimage.ro/1A6y/Screenshot_3.png
   https://uploadimage.ro/1A6z/Screenshot_4.png
   https://uploadimage.ro/1A6A/Screenshot_5.png
   https://uploadimage.ro/1A6B/Screenshot_6.png