Sign in to follow this  
CEO

Aplicaţiile de iPhone nu mai pot fi salvate pe computer prin intermediul iTunes (Software)

1 post in this topic

facebook_rss.png twitter_rss.png

app-store-redesign-on-iphone-ios-11-640.

Odată cu lansarea iOS 11 şi noilor iPhone-uri din generaţiile 8 şi X (zece), Apple renunţă la una dintre funcţiile pe care le oferea încă de la lansarea magazinului de aplicaţii AppStore. Practic, acest magazin este acum disponibil doar pe dispozitiv, descărcarea de aplicaţii local prin intermediul iTunes pe un PC sau un computer din gama Mac fiind acum imposibilă.

app-store-redesign-on-iphone-ios-11-640.

Noul iTunes, lansat pentru a oferi compatibilitate cu dispozitivele iOS 11 (sistem de operare care se va lansa în mod oficial pe 19 septembrie pe toate dispozitivele mobile începând cu iPhone 5S şi iPad Mini 2), nu mai poate accesa acum magazinul de aplicaţii AppStore. Această funcţie era iniţial integrată în magazinul iTunes pentru a oferi descărcări mai rapide decât erau posibile pe iPhone-urile de la acea vreme, care beneficiau doar de viteze WiFi 802.11g.

În timp, telefoanele au devenit independente de computere. Activarea acestora a devenit posibilă şi fără PC-uri, backup-urile au fost mutate în iCloud, muzica poate fi acum descărcată direct de pe iTunes din telefon, iar aplicaţiile sunt descărcate acum în principal pe smartphone. iTunes rămâne astfel dedicat redării de conţinut audio şi video, muzica, filmele, serialele, podcast-urile şi cărţile audio fiind singurele lucruri care pot fi descărcate prin intermediul acestui serviciu pe un computer.

Cu această ocazie, poate că iTunes va deveni o aplicaţie mai „uşoară”, renunţând la unele dintre funcţiile care îngreunau utilizarea sa, lucru care a dus la ignorarea ei din partea multor utilizatori de iPhone şi iPad.

(...)

Cuvinte cheie: aplicaţii, itunes, iphone, ios

Subiecte asemănătoare:
» iPhone 8 şi iPhone X: Apple a lansat trei noi smartphone-uri, un ceas şi Apple TV 4K. Caracteristicile tehnice, preţurile şi disponibilitatea dispozitivelor
» iPhone X, noul flagship Apple, ar putea fi echipat cu un procesor hexa-core
» Un inginer a dezvoltat primul iPhone 7 cu jack audio intern [VIDEO]
» iPhone 8 nu va fi ieftin, însă varianta de top ar putea fi echipată cu 512 GB spaţiu de stocare
» Acest dispozitiv îţi face backup local la iPhone în timp ce încarci telefonul

Articol original - Aplicaţiile de iPhone nu mai pot fi salvate pe computer prin intermediul iTunes, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
ApDtUkeA4vY

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this