Sign in to follow this  
CEO

Note 8 a obţinut cel mai mare număr de precomenzi dintre toate modelele Galaxy Note lansate până acum (Telefoane mobile)

1 post in this topic

facebook_rss.png twitter_rss.png

samsung-galaxy-note-8-s-pen-3.jpg?width=

Lansarea Galaxy Note 8 pare să fie un succes total pentru Samsung, noul vârf de gamă obţinând un număr record de 650.000 precomenzi doar în primele 5 zile de la lansare.

samsung-galaxy-note-8-s-pen-3.jpg?width=

Adunate din 40 de ţări, cifrele sunt de 2.5 ori mai mari decât cele obţinute cu modelul Note 7 în aceeaşi perioadă de timp. Desigur, cu toţii ştim ce s-a întâmplat la câteva săptămâni după ce Samsung livrase deja utilizatorilor milioane de exemplare Note7, însă precauţiile luate de companie pentru evitarea unui episod similar par să fi dat un plus de încredere în noul model.

Datele anunţate cu ocazia unei conferinţe de presă ţinută în Coreea de Sud nu detaliază vânzările pentru fiecare ţară în parte, însă oficialii companiei au ţinut să precizeze că vânzările Note 8 în Statele Unite le depăşesc pe cele ale oricărui alt model Galaxy Note. Cu siguranţă, o contribuţie importantă o au şi reducerile substanţiale de preţuri oferite cumpărătorilor care au achiziţionat anterior Galaxy Note7, returnarea vechiului model putând tăia până la 425 de dolari din preţul unui exemplar Galaxy Note 8.

În plus, cei care vor comanda un telefon Galaxy Note 8 până la data de 24 septembrie vor putea obţine gratuit fie o cameră Samsung Gear 360, sau un bundle format dintr-un card microSD de 128GB şi accesoriu pentru încărcare wireless. Momentan, nu este clar dacă oferta anunţată în Statele Unite este adresată şi cumpărătorilor europeni. Tot în Statele Unite, Galaxy Note 8 este aşteptat pe rafturile magazinelor începând de vineri, având preţuri la pachet retail ce pornesc de la 930 dolari.

(...)

Cuvinte cheie: galaxy note 8, Samsung

Subiecte asemănătoare:
» Galaxy Note 8 - cel mai bogat în funcţii smartphone din lume [REVIEW]
» Go4News 4 - 8 septembrie: Al doilea telefon Samsung cu dual-camera, Putin şi inteligenţa artificială, tricorderul din Star Trek e realitate, bateria Li-Ion care nu explodează şi Google ar putea cumpăra HTC
» În ciuda construcţiei din sticlă, Galaxy Note8 este mai rezistent decât pare [VIDEO]
» Netflix adaugă suport pentru redare în format HDR pe patru noi smartphone-uri
» Cel de-al doilea smartphone Samsung cu cameră duală a fost lansat

Articol original - Note 8 a obţinut cel mai mare număr de precomenzi dintre toate modelele Galaxy Note lansate până acum, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
Bw7wjGjAwrY

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this