BogdanM

Atragere atenție Tatsu

Recommended Posts

Nick-ul tau : BogdanM

Nick-ul celui reclamat : Tatsu (Administrator destul de activ)

Descrie situatia intamplata : Aici pe minunatul nostru server addicted pe secțiunea Survival avem niște youtuberi, printre care se numără și * CrysTyRO VladMNT și un prieten de-al lui TimyRO parcă(sper să nu greșesc) *, bun. Astăzi am intrat pe server și după câteva ore au intrat și ei, s-a început cu spam-ul și logic că pe oricine ar deranja un spam așa de excesiv, pe lângă asta parcă era o regulă că nu ai voie să cerșești, nu Tatsu? Hmm.. păi timyro și crysty rupeau chat-ul cu cerșit de quartz și Tatsu care era on nu îi vedea, se pare că. Pe lângă asta când m-am luat de timy m-a jignit cu idiot și am spus pe /helpop să-i dea mute dar din păcate nu am mai apucat să fac ss că a golit chat-ul(greșeala mea). Pe de altă parte, după ce s-a golit chat-ul mi-am exprimat și eu opinia spunând că e spam din cauza cerșetorilor ăstora doi (Timy respectiv Crysty) ceea ce este și adevărat, și ce crezi? Mute o oră de la Tatsu. Se poate vedea clar favorizarea, ăstea sunt doar vorbe goale că n-am mai făcut ss, dar se poate vedea mai jos cum Tatsu favorizează, nu am nimic cu nimeni, eu doar joc acest server minunat și vreau ca atmosfera să fie frumoasă, atât timp cât eu BogdanM respect regulamentul și domnul CrysTyRo ar trebui să o facă. Și nu cred că dacă ești youtuber și ești player se fac diferențe, nu Tatsu?

REPET : Nu am nimic cu nimeni, dar sper să se atragă atenția că nu e frumos, nu ai voie să cerșești și să înjuri, când Timy m-a făcut idiot n-a văzut nimeni deși era și Tatsu on, când ei cerșeau nu au pățit nimic ( cerșit + spam și s-a ajuns la golirea chat-ului ) dar când un player obișnuit adică eu a zis * S-a făcut spam din cauza cerșetorilor ăstora doi * bam mute o oră, deci pentru cerșetor adică abatere de la regulament se dă mute, ok. Sper să se atragă atenția, îmi pare rău că am scris așa mult dar am vrut să dau fiecare detaliu.

Data : 11/10/2017 Ora 22:18

Dovezi : https://imgur.com/a/hY8EP

Peace  

 

 

(Tatsu știu că vezi asta și cel mai probabil vei da T/C să te scoți, dar dacă ești așa nevinovat mă gândesc că vei lăsa reclamația să fie văzută și de Keralis.)

 

Edited by BogdanM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi discuta cu un Staff Manager si vom decide ce sa facem . Multumesc de reclamatie .

:tc:

Edited by Areanydd
voi nu vio

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Similar Content

  • By Alexa_3_
   IGN: sport
   Grad: Ultra 
   Omul e casual isi da TP deci nu tpa țin sa precizez la playeri si ii omoara + Cateodata vine si cu ajutoare am video se vede clar ca e spawnat sub mine ca altfel de ce ar avea home intamplator fix de unde zbor eu... Am inceput sa ma joc acum 2 ore de cand am postat aceasta postare si pe server am experimentat 2 grief-uri, 1 hacker, + grad abuse tp+kill nu am apucat sa fac nici un progress + cand am intrat grief continea un grad sau cineva care golea inventarul playerilor printre care si eu care a trebuit sa o iau de la 0 literalmente.
   Itemele nu au fost inlocuite nici de cum oricum am intrebat doar 1 data un helper daca as putea primi 1 pana la urmatorul kit dar nu mi-a fost de nici un folos am primit acelasi raspuns ''nu am ca si eu am luat grief''!
    
   Video cu dovada la timp 3:27 : 
    
  • By SekoMdfk
   Nick-ul tau : SekoMdfk
   Nick-ul celui reclamat :  Angina
   Descrie situatia : Acesta face camp + are sethome la casa mea + abuz de grad+ kill aura (multumiri lui GrimReaper si Itz_Cat
   Data : 16/09/2017
   Dovezi :  am poze dar nu stiu cum sa le bag
  • By TempoROWR
   Buna ziua,as dori sa ii dati remove unui Vip pe nume DutchGuitarGuy care abuzeaza de comanda tphere facand killuri continuu,si pe langa faptul ca abuzeaza de comanda tphere mi-a sters tot ce aveam in inventar,fara nici un motiv anume.Acestea fiind spuse sper sa ii dati remove lui DutchGuitarGuy pentru ca abuzeaza de gradul lui omorand playeri prin comanda tp+kill si  golirea inventarelor playerilor 
  • By Phonomania

   Secretarul de stat John Kerry îşi trimite un emisar la Bucuresti, în aceste zile. Pentru o corectă informare privind realităţile din România şi derapajele grave de la respectarea principiilor democratice şi a drepturilor fundamentale ale omului, mai mulţi cetăteni români au hotărat să-i adreseze o scrisoare deschisă.
   Mihai Gâdea a prezentat, în ediÅ£ia de joi a emisiunii "Sinteza zilei" motivele pentru care, împreună cu Adrian Ursu, au luat decizia de a trimite această scrisoare deschisă preÅŸedintelui american Barack Obama ÅŸi secretarului de stat John Kerry. 

   Dacă sunteÅ£i de acord cu continutul acestei scrisori deschise ÅŸi dacă doriÅ£i să fim cât mai mulÅ£i cei care semnalăm abuzurile grave din societatea românească, vă aÅŸteptăm să vă alăturaÅ£i acestui demers semnând această petiÅ£ie pe petitieonline.com.
    
     Stimate Domnule Secretar de Stat,

   Va adresam aceasta scrisoare deschisa in numele a numerosi romani preocupati atat de evolutia democratica a tarii lor cat si de perceptia externa a situatiei politice din Romania, dar si in  privinta raporturilor dintre stat si cetatean prin prisma respectarii  drepturilor fundamentale ale omului.

   Ne manifestam convingerea ca sprijinul pe care Statele Unite ale Ameericii l-au acordat, pentru constructia in tara noastra a statului de drept puternic si favorabil fiecarui cetatean, se va manifesta in continuare cu aceeasi deschidere si intelegere obiectiva a realitatilor din Romania.
   Tocmai de aceea nadajduim ca veti credita si punctul nostru de vedere bazat atat pe buna credinta cat si pe o cunoastere corecta a contextului intern. Romania a intrat in ultimii 9 ani pe o panta periculoasa, deviind de la cursul democratic autentic spre care nazuia. 

   Actualul sef al statului, presedintele Traian Basescu, exponent al vechiului regim comunist - asa cum a si recunoscut de altfel - si banuit pe baza unor indicii temeinice de legaturi cu fosta Securitate [aparatul represiv al lui Nicolae Ceausescu], si-a construit un regim propriu, cu  manifestari despotice periculoase. Acest regim, consolidat alarmant in ultimii ani, se bazeaza pe aservirea totala a institutiilor de forta si utilizarea serviciilor secrete, dar si a organelor de ordine publica sau chiar a structurilor fiscale pentru haituirea sau chiar eliminarea adversarilor din viata publica ori pentru protejarea abuziva a propriei clientele politice si financiare. Mult mai grava este insa exercitarea unei presiuni sufocante si a unui control abuziv direct asupra Justitiei.

   Aceste interventii ale presedintelui Basescu au mers de la instalarea unor persoane compromise si deci usor de manevrat in pozitii cheie la conducerea Parchetelor sau a Instantei Supreme, pana la transmiterea public sau in cadru restrans a unor indicatii catre procurori privind felul in care sa administreze anumite dosare. Nu au fost singurele parghii ale puterii preluate si manipulate abuziv.

   Li s-au adaugat rand pe rand altele, de la Consiliul Superior al Magistraturii pana la  Curtea Constitutionala. Grava incalcare a delimitarii constitutionale a puterilor in stat a mers de la suprapunerea grosolana peste atributiile Guvernului pana la atentatele repetate la credibilitatea si rolul  Parlamentului sau atacurile furibunde la adresa presei, a jurnalistilor, a dreptului fundamental la opinie si libera exprimare.

   Regimul conceput si pus in functiune de Traian Basescu a protejat in tot acest rastimp marea coruptie de la varful puterii politice, trimitand insa in judecata, adesea fara probe suficiente pentru a putea sustine condamnarea, fie adversarii politici, fie oameni nevinovati si neimplicati politic, dar incapabili sa se poata apara in fata unui sistem judiciar construit pe abuz sau incompetenta.

   In fata acestor numeroase incercari de a subordona fiecare institutie a statului in parte, intelectuali, sindicate, asociatii civice sau profesionale au ridicat vocea pentru a protesta si a se opune regimului autocratic. Ultima si cea mai surprinzatoare a fost asociatia care ii reuneste pe judecatorii din Romania, exasperati si ei de controlul politic instituit de presedinte prin acolitii sai din Consiliul Superior al Magistraturii.

   In speranta ca mesajul nostru a fost corect inteles, tot ca o preocupare de a stopa aceste tendinte extrem de periculoase pentru afectarea profunda a democratiei din Romania, va multumim pentru interesul si sprijinul manifestate permanent pentru respectarea virtutiilor democratice si, mai presus de orice, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.

   Dacă doreşti să te alături acestei iniţiative, semnează petiţia pepetitieonline.com.

   CiteÅŸte ÅŸi:

   Fost director SIE: Nişte cetăţeni fac ceea ce ar trebui să facă o administraţie. Petiţia vine perfect pe modelul administraţiei americane

   Actriţa Florina Cercel: Nu se poate să nu înţelegem odată că noi, ca popor, avem forţa să ne hotărâm soarta
    
   Sursa: click