Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

DxOMark desemnează iPhone X drept cel mai bun smartphone pentru fotografii, nu şi pentru filmări (Telefoane mobile)


yasha

Recommended Posts

  • Admin

facebook_rss.png twitter_rss.png

iphone-x-camera-detail-640.jpg?width=150

iPhone X a ajuns pe piaţă de numai câteva zile, însă deja a început să atragă laudele celor mai mari voci din industrie. După ce DisplayMate a declarat că ecranul de pe noul smartphone Apple este „cel mai bun de pe piaţă”, DxOMark vine cu o altă serie de laude, însă scorul final atins de iPhone X este în continuare puţin mai mic decât în cazul lui Google Pixel 2. Cu toate acestea, scorul de 97 de puncte nu este nici pe departe dezamăgitor, fiind cu doar un punct în urma modelului de pe locul întâi.

iphone-x-camera-detail-640.jpg?width=640

Camerele de pe iPhone X nu sunt foarte diferite faţă de cele de pe iPhone 8 şi iPhone 8 Plus. Avem de a face în mare parte cu aceiaşi senzori, însă fiecare componentă a primit ceva în plus. Camera principală a primit încă un stabilizator de imagine, poziţionat pe camera responsabilă pentru zoom optic, în timp ce camera frontală beneficiază acum de funcţii „portret” folosind senzorul de adâncime integrat în sistemul Face ID. Având în vedere că iPhone 8 a stat o perioadă pe locul întâi în clasamentul DxOMark, era de aşteptat ca iPhone X să obţină un scor mai mare, multe dintre criticile modelului lansat în septembrie fiind transferate şi pe noul model.

În acelaşi timp, performanţa foto de pe iPhone X nu este deloc dezamăgitoare. DxOMark spune că acesta este cel mai bun smartphone pentru fotografii de pe piaţă, cu un scor de 101 puncte la acest capitol. Google Pixel 2 XL, în comparaţie, a primit un scor de 99 puncte, diferenţa fiind însă infimă. Rezultatele DxOMark au dezvăluit că iPhone X are o reproducere a culorilor în fotografii foarte bună şi captează detalii foarte bune, chiar şi atunci când este folosită camera cu zoom. În acelaşi timp, efectul „bokeh” arată „natural”, în ciuda faptului că este realizat prin software.

La capitolul video însă, iPhone X ia doar 89 de puncte, de unde şi scorul total mai mic faţă de Pixel 2. Problemele pe partea video sunt mişcarea exagerată a cadrelor atunci când utilizatorul filmează în mişcare, zgomot de imagine foarte pronunţat în condiţii de iluminare slabă şi pierderea detaliilor atunci când este filmat un subiect în mişcare în lumină slabă.

Concluzia este că iPhone X este cel mai performant iPhone de pe piaţă, în toate capitolele, şi unul dintre cele mai bine construite dispozitive disponibile acum, cu un display de top şi performanţă foto greu de întrecut. Având în vedere că vorbim despre un smartphone care costă 1.150 euro la liber, probabil că ar fi trebuit să ne aşteptăm la integrarea celor mai avansate tehnologii disponibile. Este bine însă că se confirmă faptul că produsul finit este la nivelul aşteptărilor. 

(...)

Cuvinte cheie: iPhone X, smartphone, apple, ios, dxomark, foto

Subiecte asemănătoare:
» iPhone X - este cel mai aşteptat smartphone din 2017 şi cel mai bun? [REVIEW]
» iPhone X este un telefon scump de fabricat, dar şi marjele de profit sunt mult mai mari decât la iPhone 8
» Huawei pregăteşte lansarea lui Honor V10, un flagship de buget „înrudit” cu Mate 10
» Google lansează update pentru Pixel 2 şi Pixel 2 XL pentru protejarea împotriva efectului „burn-in”
» DisplayMate: iPhone X are cel mai bun ecran de pe piaţă

Articol original - DxOMark desemnează iPhone X drept cel mai bun smartphone pentru fotografii, nu şi pentru filmări, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
7aI5WweF_8k

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...