Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Samsung anunţă chipset-ul Exynos 9810, modelul care va sta la baza lui Galaxy S9 (Telefoane mobile)


yasha

Recommended Posts

  • Admin

facebook_rss.png twitter_rss.png

exynos.jpg?width=150&height=120

Noul Galaxy S9 de la Samsung va fi dezvăluit în câteva luni, însă până atunci vom primi cu siguranţă tot felul de detalii despre hardware-ul pe care îl va integra din surse oficiale şi neoficiale. Primele detalii despre noul dispozitiv vin indirect de la Samsung, care tocmai a confirmat existenţa noului său chipset high-end din seria Exynois 9, care va fi cu siguranţă modelul folosit în dispozitivele de top pe care le va lansa în 2018.

exynos.jpg?height=394&width=640

Samsung nu a făcut un anunţ oficial al procesorului, fiind încă neclar cât de puternic este noul Exynos 9 Series 9810, câte nuclee va include şi ce procesor grafic va fi integrat, însă ştim că este mai puternic decât predecesorul din seria 8. Ce ştim însă este faptul că Samsung a câştigat deja un premiu pentru realizarea lui, care va fi înmânat companiei în cadrul CES 2018, care va avea loc în Las Vegas în luna ianuarie.

Tot ce a confirmat Samsung în acest moment despre Exynos 9810 este faptul că vine cu cea de-a treia generaţie de nuclee proprii, un GPU puternic şi un modem LTE 6CA (primul de acest gen), capabil să atingă viteze de download de 1,2 Gbps. Desigur, aceasta este o viteză teoretică maximă, astfel de viteze fiind în acest moment aproape imposibil de atins pe reţelele telecom. Pentru a atinge astfel de viteze, operatorii vor trebui să actualizeze infrastructura cu echipamente noi mai performante, lucru care probabil că momentan nu este tocmai convenabil.

Cu siguranţă, Samsung va dezvălui Exynos 9810 în cadrul CES 2018, însă nu este clar dacă acest eveniment va coincide şi cu anunţul unui nou smartphone. De obicei, Samsung anunţă noi dispozitive în cadrul Mobile World Congress sau în perioada imediat următoare convenţiei de la Barcelona, însă este posibil ca anul viitor să vedem o schimbare de strategie.

În România, dispozitivele Samsung se lansează cu chipset-uri Exynos, modelele cu chipset-uri Snapdragon de la Qualcomm fiind dedicate versiunilor pentru Statele Unite. În cazul în care următorul model de top de la Qualcomm nu este anunţat până când aflăm detaliile despre Exynos 9810, putem presupune că performanţa acestuia va fi comparabilă cu cea a cipului realizat de Samsung, întrucât Exynos 8895 şi Snapdragon 835 de anul acesta au fost foarte apropiate în toate testele de performanţă.

(...)

Cuvinte cheie: samsung, galaxy s9, chipset, procesor, android, smartphone,

Subiecte asemănătoare:
» Apple câştigă împotriva Samsung în procesul „slide to unlock”
» Conceptul mai vechi al lui Samsung Galaxy X seamănă mult cu ZTE Axon M
» Utilizatorii Galaxy Note8, S8 şi S8+, îndrumaţi să sufle în portul USB al telefonului pentru a rezolva problemele cu microfonul
» Marile avantaje şi slăbiciuni ale fiecărui brand popular de smartphone-uri. La ce să te aştepţi dacă îţi cumperi telefon Samsung, Apple, Huawei sau Sony
» Galaxy S9 ar putea fi livrat fără senzor de amprentă în display

Articol original - Samsung anunţă chipset-ul Exynos 9810, modelul care va sta la baza lui Galaxy S9, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
j7lcivAYhvI

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

    Nobody has received reputation this week.

×
×
  • Create New...