Sign in to follow this  
CEO

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, mai fiabile decât iPhone X şi cu autonomie mai bună a bateriei (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

iphone-8.jpg?width=150&height=120

Testată până la distrugere, noua serie de telefoane iPhone şi-a arătat avantajele, dar şi limitările de care ar trebui ţinut cont la momentul achiziţiei.

Comparate de specialiştii publicaţiei Consumer Reports cu vârful de gamă iPhone X, telefoanele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus par să aibă unele avantaje în faţa modelului mai costisitor, cum ar fi o autonomie mai bună a bateriei şi rezistenţă crescută la lovituri.

Uşor predictibil, carcasa lui iPhone X acoperită cu sticlă pe ambele laturi cedează prima în urma loviturilor repetate. Totuşi, faptul că poate rezista la peste 50 de căzături de la mică înălţime este de apreciat la o carcasă din sticlă, însă odată ce apar, fisurile se propagă rapid. Venind ca o slabă consolare, ecranul nu s-a fisurat în timpul testelor, însă apariţia unor benzi verticale indică probleme care nu pot fi rezolvate fără o intervenţie le centrul de service. Acoperit cu sticlă doar la partea din faţă, iPhone 8 este mai bine protejat, deşi probleme similare pot apărea la nivelul ecranului.

iphone-8.jpg?height=367&width=640

În testele de autonomie, iPhone X a reuşit un timp de redare video de 19.5 ore. Ceva mai slabe la acest capitol, modelele iPhone 8 şi iPhone SE au cedat cupă 18 ore, dar iPhone 8 Plus a redat clipul de test nu mai puţin de 21 ore.

La final, părerile sunt împărţite, specialiştii Consumer Reports recomandând iPhone 8 Plus celor care doresc să beneficieze de cel mai mare ecran disponibil şi performanţe la nivelul unui vârf de gamă, fără să suporte costul versiunii premium iPhone X. Însă cel din urmă rămâne prima alegere pentru cei care vor să se bucure de cea mai bună experienţă cu putinţă, dezavantajele legate de autonomia uşor redusă a bateriei şi durabilitatea carcasei contând prea puţin. 

(...)

Cuvinte cheie: Apple

Subiecte asemănătoare:
» Apple va produce încă o componentă proprietară pentru iPhone
» Samsung ar putea să nu mai fie mult timp furnizor principal de ecrane OLED pentru Apple
» UBS: Utilizatorii de modele mai vechi de smartphone-uri Apple nu se grăbesc să treacă la iPhone X
» Apple a cumpărat VRvana, o companie care dezvoltă soluţii AR şi VR
» iPhone SE2 ar putea fi lansat în curând, cu un design familiar şi hardware mai puternic

Articol original - iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, mai fiabile decât iPhone X şi cu autonomie mai bună a bateriei, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
C97x7rgK3Eg

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this