Sign in to follow this  
CEO

Moto X4, smartphone-ul mid-range premium de la Lenovo, este disponibil în magazinele din România (Telefoane mobile)

Recommended Posts

facebook_rss.png twitter_rss.png

moto-x4-640.jpg?width=150&height=120

Moto X4 a fost anunţat în cadrul târgului de tehnologie IFA 2017, fiind poziţionat în oferta de smartphone-uri Lenovo undeva între mid-range şi high-end, fiind o ultimă oprire pentru consumator înainte de a trece la seria Z2, singura compatibilă cu accesoriile Moto Mods. Astfel, Moto X4 vine cu performanţă de top şi design atractiv, asemeni smartphone-urilor Moto Z, însă cu un preţ mai mic şi cu un design mai „clasic”, asemeni Moto G5s. Vestea bună este că Moto X4 poate fi acum cumpărat şi din magazinele din România.

moto-x4-640.jpg?width=640&height=360

Noul Moto X4 pare să fie un smartphone orientat în primul rând spre fanii fotografiei pe mobil. Acesta beneficiază de o cameră duală, senzorul principal oferind rezoluţie de 12 megapixel, în timp ce senzorul de 8 megapixeli secundar este folosit pentru funcţia Autofocus Pixel. Pe partea din faţă, Moto X4 beneficiază de un senzor de 16 megapixeli şi asigură funcţii avansate pentru fanii autoportretelor, precum Panoramic Selfie.

La nivel hardware intern, avem de a face cu un chipset mid-range din gama superioară, un Snapdragon 630 cu opt nuclee la 2,2 GHz, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi un display de 5,2” cu rezoluţie Full HD. Fiind un model mid-range care a fost anunţat deja de mai multe luni, nu avem de a face cu un smartphone echipat cu un ecran edge-to-edge. În schimb, acumulatorul de 3.000 mAh ar trebui să ofere autonomie ridicată în condiţii de utilizare normale, în timp ce conformitatea cu standardul IP68 asigură rezistenţa la apă şi praf.

Moto X4 este momentan disponibil pe site-urile magazinelor de specialitate, la preţuri care se învârt în jurul sumei de 1.999 lei.

(...)

Cuvinte cheie: moto x4, smartphone, motorola, lenovo, android,

Subiecte asemănătoare:
» Ponturile Go4it: Pune-ţi smartphone-ul la „dietă”. Aplicaţii „Lite” disponibile pentru Android care ocupă un spaţiu redus şi consumă puţine date mobile
» Samsung a început producţia de cipuri de memorie de 512 GB pentru smartphone-uri
» Xiaomi Redmi Note 5 a fost listat pe site-ul TENAA. Lansarea ar putea veni săptămâna viitoare
» Apple va produce încă o componentă proprietară pentru iPhone
» Nokia 9 a fost confirmat de un producător de accesorii [FOTO]

Articol original - Moto X4, smartphone-ul mid-range premium de la Lenovo, este disponibil în magazinele din România, de pe site-ul go4it.ro

ad?__x1ns=1&spgid=0&pub=632203491294404&
Go4itro-Stiri?d=yIl2AUoC8zA Go4itro-Stiri?d=qj6IDK7rITs
rGzkXKdeB3o

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this